казано от Ines на 14.12.09, 18:49:
Отново ви пожелавам да сте поне на половина толкова щастливи колкото съм аз сега :) :) :) :) :) :)
Сега разбирам откъде ми дойде това готино настроение след половин месец сдух, днееес направо съм нов човек, щастлива ;-) !!
Мнението беше редактирано от maria на 14.12.09 19:06.
I don’t care what the weather man says…today is gonna be a beautiful day… :) :) :)
Добър ден :) Как сте? Аз учудващо добре :) Направо съм впечатлена даже колко съм добре хахха :)
Значи от днес почнахме кислородните тренировки(демек мнооооооого тегаво),аз мислех,че ще почнат по Коледа заедно със специалните ама нещо съм се лъгала.... и не знам наистина от къде извадих тези сили за сериите на кроула...направо бях изумена от себе си и най-интересното е,че на края на тренировката даже имах още сили...а това е направо изумително предвид как предните седмици някакви доста по-леки серии и тренировки едва ги изкарвах... дано да се задържи така положението... :) :) :)
Тренировката:4400метра
Храната:
04:00-2редчета шоколад
06:00-2филийки+100грама филе+100грама сирене
10:00-2филийки+120грама сирене+1фреш от 1грейпфрут и 1 портокал
Това е за сега от моя милост :) Пожелавам ви мноо хубав и усмихнат ден :) :) :) :) :)
Мнението беше редактирано от Ines на 15.12.09 18:36.
казано от Ines на 13.12.09, 06:24:
...
Чета из дневниците за великия спор за кросфита... :)
...Лично мое мнение е, че кросфита е по-добре от фитнеса...
Здрасти!
Радвам се, че ти харесва. Само едно уточнение - кросфит е фитнес. Просто е на друго ниво. Създателят му дори го нарича “спорта на фитнеса”.
За мен няма спор за кросфит. Има неразбиране и необяснима за мен неприязън от отделни хора, никога не опитвали подобно натоварване.
Желая ти заслужен успех на състезанията, всички виждаме с какъв хъс и себеотдаване тренираш :) .
Добър вечер :) Лелеле треера днес ми видя сметката с тия кислородни :) И двете ми бяха кислородни и какви серии изплувах на кроула просто съм впечатлена от себе си хахаха наистина идея нямам от къде ги извадих тия сили хаха даже като излезнах от водата и тренера ми каза браво и каза, че щом съм издържала днес ще издържа и другите дни до състезаието понеже ще са по-леки тренировките :)
3900метра на втората
Храната:
11:45-3големи свински кюфтета+2филийки+зеле+2лъжици домашна лютеница
14:45-1яйце+1филийка
17:50-2яйца+2филийки+стабилно карфиол+1морков
20:15-макарони+100грама сирене+2моркова
Vic, благодаря за уточнението :) :) Аз принципно знам, ама нещо не съм се изказала като хората :) А който не му харесва кросфита, а дори не го е опитвал...няма какво да се впечатляваме от тези хора, има смисъл да изслушаш мнението на някой, който най-малко е опитал въпросното нещо и има аргументи, защо не му харесва или защо му харесва :) :)
Благодаря за пожеланието :) :) :) :) :)
Лека вечер на всички :) :)
Мнението беше редактирано от Ines на 15.12.09 18:35.
Виждаш ли, че нещата започват да се нареждат малко по-малко! :) :) Колко по-добре “звучиш” сега...Как си обясняваш тази ситуация, каква мислиш е причината за тази сила и енергия, която имаш в момента? Психика, Почивка, храна, сън?
15.12.09
19:02
казано от S_L на 15.12.09, 18:56:
Психика, Почивка, храна, сън?
Мъж :lol:
казано от Иван Шишманов на 15.12.09, 19:02:
Как пренебрегнах този важен субект, ама повярвай ми той въобще не ми мина през ума... хммм странно :)
казано от Иван Шишманов на 15.12.09, 19:02:
хахахаххахаха Иванеееееееееееее УБИ РИБАТА!!! :) Ама си прав де :) хахаха :) :)
15.12.09
19:13
казано от Ines на 15.12.09, 19:11:
Ама си прав де :) хахаха :) :)
Ураа ураа, ще има още една сватба :lol:
15.12.09
19:22
Иване, твоето в случая е Пирова радост :lol:
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 15.12.09 19:23.
15.12.09
19:32
казано от Aleksandar Marinov на 15.12.09, 19:22:
Тогава отивам да си направя един Пир, очаквай захарната промишленост да е в подем и заводите “Победа” АД да работят извънредно, за да задоволят скромните ми нужди.
Мария веднага да достави до адрес, няколко тира, захар и тестени изделия
казано от Иван Шишманов на 15.12.09, 19:32:
казано от Aleksandar Marinov на 15.12.09, 19:22:
Тогава отивам да си направя един Пир, очаквай захарната промишленост да е в подем и заводите “Победа” АД да работят извънредно, за да задоволят скромните ми нужди.
Мария веднага да достави до адрес, няколко тира, захар и тестени изделия
А хляба Вита не го ли искаш вече? :P :P :)
15.12.09
20:24
казано от S_L на 15.12.09, 19:43:
А хляба Вита не го ли искаш вече? :P :P :)
Хляб Вита, може да не ми транспортират, мазата и тавана ми са пълни с него. Изкупих го в случай, че хилядите му врагове по целия свят го изкупят преди мен.
Иначе не бих отказал от Limka и Vic, кораб, два със захарна тръстика за салатка.
казано от Иван Шишманов на 15.12.09, 20:24:
Иначе не бих отказал от Limka и Vic, кораб, два със захарна тръстика за салатка.
:lol: Аз мога само с контейнер да се ангажирам :)))) Цял кораб ще ми дойде малко в повече за организация :)
15.12.09
20:47
казано от Limka на 15.12.09, 20:32:
:lol: Аз мога само с контейнер да се ангажирам :)))) Цял кораб ще ми дойде малко в повече за организация :)
Тогава Vic да кара кораба като сърф, а ти чрез някоя кросфит тренировка пази контейнерите да не изпадат.
Мале добре, че Shakita (това да не идва от Шаки о Нил) е влюбена и загубена, иначе щеше да ме разстреля за леееекия спам в дневника и :red:
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 15.12.09 20:49.
казано от Иван Шишманов на 15.12.09, 20:47:
казано от Limka на 15.12.09, 20:32:
Тогава Vic да кара кораба като сърф, а ти чрез някоя кросфит тренировка пази контейнерите да не изпадат.
Мале добре, че Shakita (това да не идва от Шаки о Нил) е влюбена и загубена, иначе щеше да ме разстреля за леееекия спам в дневника и :red:
Спокойно Иване, аз не съм лош човек ;) Малко спам никога не е излишен :) Особено като се разискват такива важни неща за доставки на кораби и т.н. ;)
Иначе да от там идва :)
Иначе освен посочената от теб причина за свръхсилите ми, го отдавам и на факта,че в събота съм тренирала един път после в неделя нямах тренировка, наще не ми дадоха и на работа да ходя миналата седмица и в понеделник двете ми тренировки не бяха тежки та може и това да е...ще видим днес как ще е, защото се чувствам уморена,но е нормално след вчера,важното е че за сега не съм разбита, а само уморена :) Приятен и усмихнат ден :)
16.12.09
04:12
Ей тия бесни тинейджърски хормони чудеса правят бре
Добър ден :)
Пропуснах да кажа, че и суха не правя и ръцете ми не са чак толкова уморени...тия ластици иначе доста натоварват особено синия ми вижда сметката на милите трицепси :)
Днес 3500метра и беше лекичко, имаше само една серия на края ама не беше тежко.. :)
Храната:
04:00-3бонбона
06:00-2филийки+100грама филе+100грама сирене+1малко парче кекс(имам една съседка,една бабка, много готин тип е и много ме радва винаги е супер усмихната и реших миналата седмица да и подаря една роза просто ей така, за да се зарадва и тя много се трогнала жената и снощи аз вече си бях легнала ми е направила един кекс, който много обичам и го е донесла и сутринта ме чакаше с бележка на масата :) )
10:00-1топъл шоколад със сметана
Приятен ден :)
Добър вечер :)
12:00-3яйца+100грама филе+2филийки+2моркова
14:00-2филийки+100грама филе+1морков
16:00-1филийка+2свински кюфтета
19:00-150грама пиле+доста ориз+1пълнозърнеста багетка
Днес нещо цял ден съм гладна...ама не да си мисля, че искам да ям както обикновено се случва хаха а направо съм си гладна :) едва издържах през два часа да не ям :)
Приятна и усмихната вечер :) Утре ще кажа какво съм изяла преди да си легна :) Защото 100% ще ям :)
Снощи преди да си легна изядох 200грама кисело мляко :)
Днес на тренировка... имах само 3400метра, ама нещо ми беше трудно...имах малко спринтове по 25 метра на края имах по 25 със старт, иначе повече упражнения основен и координация кроул имах, не беше тежко ама на мен ми беше трудно...само на крака плувах ръцете са ми доста изморени... надявам се до събота да съм добре :)
Храната:
06:00-1багета(пълнозърнеста )+120грама филе+50грама кашкавал+1голямо парче кекс
10:00-1горещ шоколад със сметана
11:00-200грама пиле+ориз+1пълнозърнеста багета
Това е за сега...днес имам някакви глупави упражнения, които не мога д апропусна и за едното трябва да кеся от 4 до 7 в УНСС, за да си го отработя...мнооооооого зле...ама така е който се чупи когато не трябва...ще чака после :)
Приятен и усмихнат ден на всички :)
Добър вечер :) Завърнах се...леле направо се уморих от седене и учене днес ;) :) Предпочитам си плуваето :)
14:00-3големи парчета тиква+1портокал
16:30-2филийки+120грама филе
19:00-2яйца
20:45-200грама пиле+ориз
Леле горда съм от себе си, днес сутринта ходих при баба ми, а тя имаше рожде ден и беше правила от любимата ми домашна торта и други такива неща и не изядох нито троха!!!Това е лично постижение,нов рекорд в моят 20годишен живот ;)
Лека вечер :)
казано от Ines на 17.12.09, 18:47:
...
Леле горда съм от себе си, днес сутринта ходих при баба ми, а тя имаше рожде ден и беше правила от любимата ми домашна торта и други такива неща и не изядох нито троха!!!...
:bug: А тя не се ли обиди?
С плуването гориш здраво калории, можеше поне да си опиташ от тортата.
Всъщност, за теб това е победа, затова - поздравления! :coolsmile:
Мнението беше редактирано от Vic на 18.12.09 06:10.
18.12.09
06:04
Абе да се сърди, бабешка му работа. Аз моята не съм я посещавал от две седмици което направо си е рекорд, и съм си добре.
Дето ще слушам глупости докато ме тъпчат с лой, по добре просто да не ходя и така си спестява главоболия човек.
18.12.09
06:21
Колко пъти да ви обяснявам, че старите хора се кланят на два бога - Партията и ДоХтора. Размахайте някакво изследване, измислете си болест и кажете доХторът кои храни ви е забранил и кои трябва да се ядат често и ... даже у вас ще ви ги носят. Телефонните измамници им взимат поддюшечните съкровища, а вие да не ги измамите за далеч по-благородна кауза... Или може би ви харесва да ви черпят с тортички и лой? ;)
Здравейте :)
АМи точно тази ми баба е супер човек и е много разбрана и никога не се сърди предлага ми, аз и казвам не мерси и е до там...другата ми баба обаче свързва обичта с яденето на гозбите и ;) и едно време много се сърдеше и кви ли не ми ги говореше и се обиждаше, ама и нея я научих и сега всяка седмица ходя при нея и прави по хиляда сладкиша и т.н., ама да сте ги видяли в менюто ми? освен нещо инцидентно, когато аз си реша, че ще се поддам на слабите си ангели.. :)
Така да кажа, че имам и друго постижение вече пия смао по 2-3кафета на ден, което си е направо невероятно!! :)
Днес 3400метра на тренировка, на втората предполагам ще са към 2км и половина някъде... ама нещо съм си уморена, не скапана както преди но.. :)
Храната:
06:00-1домашна питка(в смисъл малка, да не си помислите цяла погача ;) )+100грама сирене+50грама филе+1тънко парче от тортата ;)
10:00-1горещ шоколад
11:20-200грама пиле+ориз+1малка домашна питка
П.С. А за опитването на тортата, аз за съжаление съм със слаби ангели и мога изобщо д ане ям, но опитам ли, може евентуално д аоставя едно парченце за дегустация на другите,но ще изям ОГРОМНО количество :) Затова по-добре без да опитвам, че като опитвам и остава празен хладилника ;)
Мнението беше редактирано от Ines на 18.12.09 09:53.
казано от Ines на 18.12.09, 09:52:
Така да кажа, че имам и друго постижение вече пия смао по 2-3кафета на ден, което си е направо невероятно!! :)
Само? :lol: Аз пия по толкова и понякога усещам, че са ми в повече.
казано от Петко К на 18.12.09, 12:56:
казано от Ines на 18.12.09, 09:52:
Само? :lol: Аз пия по толкова и понякога усещам, че са ми в повече.
хахаха ами на фона на първоначалните 12 на ден, които после бяха намалени на 6…сега 2-3 си е САМО!! :) :)
Така аз съм врачка,точно 2500метра беше втората тренировка...но преди тренировка ми съобщиха една много лоша новина... :( как можаха точно сега да ми я съобщят... иииииии направо ми се видя сметката, цяла тренировка акъла ми беше другаде и психически бях хипер затормозена, което естествено не оказа никак добро влияние и на физическите ми сили и... много зле...сега седя и си провеждам самотерапия ;) да си мисля за хубави неща, за да до утре да се взема в ръце, защото е ужасно да се бъхтиш по цяла година за 3-4 състезания в годината и точо преди състезанието нещо да се случи, което да прати по дяволите всичките ти усилия...та сега САМОТЕРАПИЯТА!! :) Да видим длаи ще проработи :)
Храната:
17:00-3портокала+4мандарини
Останалата храна ще я добавя в този пост довечера :)
Приятна вечер :)
казано от S_L на 18.12.09, 19:19:
казано от buhtata на 18.12.09, 15:34:
Успех утре :)
х2
Благодаря! :)
Такаааа значи днес на първата загрявка 1200метра и после днес сутринта плувах 200бруст. Направих си най-доброто време на 200бруст на 25метров басейн... като цяло мога по-бързо, но съм доволна, поне ми доставяше удоволствие да плувам, а това е най-важното в момента! :) Тренера каза, че е доволна, каза че при тази умора е добре :) Каза,че добре че са ми здрави краката и съм го изкарала на крака, защото с ръцете много съм мазала(демек не съм загребвала добре :) ) ама то така си и беше, аз на краката си разчитах... :) Следобед имам 100бруст...малко кофти, че ми се паднаха две тежки дисциплини в един ден, надявах се да е 50 следобед ама, карай.. :)
Храната:
05:00- 2филийки+100грама сирене+50грама филе+2големи парчета тиква
10:00-2яйца+2филийки
12:40-1кренвирш+100грама сирене+2филийки+малко горчица
Сега малко ще погледам тъпо в една точка и после отивам за загрявката и да плавам 100бруст :)
19.12.09
13:47
Браво Инес!Така искам и аз да мога да плувам....ама пусто не мога.А вече на тия години едва ли и ще се науча..
Успех следобед :-)
казано от irenaiv на 19.12.09, 13:47:
Браво Инес!Така искам и аз да мога да плувам....ама пусто не мога.А вече на тия години едва ли и ще се науча..
Успех следобед :-)
Благодаря :) Никога не е късно да се научиш да правиш нещо, което искаш.... :)
Следобед плувах ДОСТА зле.... разочарована съм, но както и да е ...
Храната:
17:00-2банана
18:30-1корни(старта ми се забави нещо и не си бях изчислила храницата и нямаше много избор, а щях да колабирам на 100бруст, ако плувах гладна :)
20:00-3филийки+100грама сирене+150грама филе+2моркова
Приятна вечер
Днес 1200метра на загрявката... после 50бруст...меко казано се издъних... нещо на 100 и на 50 много зле плувах...разочарована съм, но живота продължава... ;)
Храната:
04:00-2големи парчета тиква
05:30-2филийки+150грама филе+50грама сирене
13:20-5зелеви сарми+2филийки+голяма салата от домати краставици и сирене
17:00-2филийки+150грама филе+50грама сирене
19:00-фреш от моркови ама убийте ме не знам колко моркова имаше :)
20:30-свински ребърца+печени картофи+2филийки
Утре имам тренировки,ама няма да мога да отида,защото имам контролни, на които трябва да ходя :( Много зле...днес и без това ми е някакъв гаден ден, трябва ми тренировка, за да стане по-хубав...а като и утре не тренирам ще трябва да си “тъгувам” до вторник ;) :)
Приятна вечер :)
Добър ден :) Как сте? :)
Днес няма тренировки :( :( :)
Храната:
05:00-1парче тиква
06:45-70грама овес+1лъжица мед
09:15-1филийка+100грама филе+1морков
11:30-свински ребърца+печени картофи
15:00-2яйца+1морков
другото ще го измисля след малко :)
Мислех да поспя малко тази сутрин(даже сънувах, че съм спала 13 часа хаха и бях много доволна, но като си отворих очите и видях, че още е тъмно ми стана ясно, че е само сън ;) ), но естествено се събудих умирайки от глад и станах да ям, после пак си легнах ама повече не заспах и .. :)
Приятен и усмихнат ден :)
Леле чудо на чудесата :) ПРИБРАХ СЕ! :) Май се бях телепортирала на северния полюс с моята машина на времето(Smart)...готина количка, ама зимата си е ... мисля да сложа няколко пудовки в багажника да тежат :)
Храната:
17:30-1пълнена чушка+1филийка+зеле
20:30-200грама пилешки дробчета+1филийка+1морков
Това е аз изчезвам :) Като си помисля, че от утре си подновявам сухите ПРЕД басейна,демек навън и ми става студено ;) Утре кой знае минус колко хиляди градуса ще е в 6 сутринта, ако не пиша, значи съм се вледенила пред басейна.. :) Приятна вечер :)
Мнението беше редактирано от Ines на 21.12.09 18:50.
Добро утро :) Така смарт-а запали тази сутрин, направо ми се случи чудо преди Коледа.. ;)
После сухата днес правих малко, че такива бяха указанията на тренера в неделя...
Тренировки:
3кръга(бял ластик-30;въженце-100;син ластик-30;коремни-30)
4000метра
Така да си излея душата за тренировката... тцтц възмутена съм... много ми беше зле, чувствах се сякаш никога не съм плувала едва си издеяних загрявката... мускулите ми се схващаха супер много, дори и на бедрата,което не ми се случва много често, ама направо на камък ми ставаха и ми беше мноооого тегаво, отделно нещо ме боли единия хълбок и на краката бруст нямаше такава болка просто... и не знам, много тъпа работа, много си се дразня... знам, че не може вечно да продължава така и че ще се оправят нещата ама въпреки всичко наистина много си се дразня...днес тренировката на инат си я изплувах, по едно време се чудех какво изобщо правя в басейна(а повярвайте ми това е едно от най-гадните неща- да се чудиш дали изобщо имаш някаква работа там където си... ) :) ....ще видим как ще е на втората тренировка :) И все пак д ане забравяме какво е казал Майкъл Джордан: “I failed over and over again that is why I succeeded!!!” :)
Храната:
05:00-100грама овес+1лъжица мед+2курабийки
Сега след малко ще ям ама още не знам какво сигурно филийка с нещо, ама довечера ще си допиша храната :)
Приятен и усмихнат ден на всички :) :) :)
Мнението беше редактирано от Ines на 22.12.09 07:49.
Добър вечер :) Как сте? Надявам се добре :)
Така втората тренировка мина още по-тегаво хаха нямам думи просто.. :) Милите ми бутове не са били толкова уморени и не са се схващали толкова от времето когато играех баскетбол и правех една програма за отскок дето ме разбиваше :) Лошото е, че аз като плувам главно на крака го карам понеже имам параноичен страх да не ми стане нещо на рамената(е тая година малко повече си ползвам ръцете от преди ама въпреки всичко...) и сега като милите ми двигатели така да се каже са уморени...положението е ТРАГИКОМИЧНО :) Така това бяха размислите и страсите з атренировките....
4100метра беше тренировката ми :)
Храната:
10:10-1филийка+100грама филе
11:20-свински ребърца+ориз+зеле
14:45-1яйце+филийка+1морков
18:00-2яйца+1морков
20:00-леща+1филийка+100грама филе+зеле
Към 20:00 ще ям пак и после ще си добавя храната в този пост :)
Приятна вечер на всички :)
Мнението беше редактирано от Ines на 22.12.09 18:15.
22.12.09
17:46
Мила , тая храна е толко малкооо :( На теб ти е позволено , яж повече , доста повече ! От там идват проблемите с енергията май :)
Здравей!
Случайно попаднах на дневника ти и ми стана много интересно. Реших да го прочета и на два пъти ми се насълзяваха очите. Много съжалявам за теб. Може би знам какво ти е било, какво си искала и на какво си се надявала, но както и да е. Просто искам да знаеш, че си уникално момиче. Ти си истинска спортистка и пример за подражание. Евала! Продължавай в същият дух, желая ти много, много здраве, другото съм сигурен, че ще успееш да го постигнеш. Просто думите не стигат...
Успех и весели празници!
Edit: Оправи си храната и съм сигурен, че ще се чувстваш по-добре. Вкарай сутринта повече протеин от яйца и мляко, последните дни липсва. Спри ги тези ребърца и аз много ги обичам, но не мисля, че са подходящи. Полезни мазнини не видях. Преди лягане някакъв бавен белтък и да пиеш повечко водичка. Сигурно ги знаеш тези работи, ама аз да напомня. Трябва качествено гориво за качествена машина. Човек е това, с което се храни!
Мнението беше редактирано от VEGATA на 22.12.09 19:43.