Добър вечер :)
10:30-2банана
12:00-солидно количество свински ребра с печени картофи+филийка
15:00-1филийка+50грама кашкавал+1дебърцина+1морков
17:00-1филийка+50грама кашкавал+15бадема
20:40-свински ребърца+печени картофи+1филийка
Приятна вечер :)
Добър ден :)
Значи 4300метра във водата;сухата беше 5 кръга-3 в темпо и 2 бързи.На тези в темпо-(30-бял ластик;100-въже;30-син ластик;100-въже(трябваше коремна,ама нали съм развалина.. :) ) ); на бързите(20-бял ластик;100-въже;20-син ластик;100-въже)
Нещо не съм доволна...тегаво ми вървят тренировките,тренера ме пита след тренировка дали успявам да си почивам по малко,защото така не може д аработим за качество,като съм все уморена....ама какво да направя... :( ...тъпо ми стана...но ще го преживея :) Почнах да спя малко повече та се надявам до 1 или 2 седмици да съм по-добре... а да и ми напомни,че след 2седмици почват тежките тренировки(така де по-тежките от сега хахахаха не че се сещам какво по-тежко може да е,нно явно има на къде повече :) )
Храната:
05:30-70грама овес+1лъжица мед+35грама тоблерон
09:30-1филийка+50грама кашкавал+1 и 1/2 дебърцина+1морков
Приятен и усмихнат ден :)
4300метра на втората тренировка...
Храната:
11:30-свински ребърза с печени картофи+филийка
14:00-1банан
18:00-2яйца+2филийки+50грама кашкавал+50грама филе+карфиол(така историята на това ядене е че трябваше да ходя на лекции и трябваше това да го изям на два пъти,но реших да не ходя на лекции и бях много гладна след тренировка иииииииии цялото го изядох :) )
20:15-много мусака+1филийка+1морков(само да кажа,че мусаката,коятп ям не е правена както се прави мусака да се пържат картофите и други подобни извращения... :)
Добър вечер:)
Днес ми е меко казано тройнокритичен ден....
Като се зпаочна от сутринта...до вечерта направо ми идеше да се гръмна :)
Значи първо сутринта на тренировка беше много зле....едва плувах имах едни серии на бруста,които ги плувах с 6-7 секунди!!!!! по-бавно отколкото трябваше и при положение,че пулса трябваше да ми е 28 моят беше 34!!!! И тренера на края каза,че така няма да стане и че имам крещяща нужда от почивка и че ако не направя нещо по въпроса ще я принудя да ми направи тренировките само да разплувам ;( ;( :( :( ..... На втората тренировка отидох и бях много уморена и като почнах да плувам леле ужасно беше...сякаш бях в безтегловност...тялото ми беше в басейна ама аз не бях там... и през цялата тренировка си мислех да и кажа,че не мога да си изплувам тренировката,защото ми беше ужасно ужасно тежко.... и не мога д аповярвам,че даже си помислих да и’ кажа,че не мога да си изплувам тренировката ...и то си го помислих много пъти....и на края си казах “О я се стягай...никога не се отказваш...сега заради някаква умора ли ще спреш....” и ис го повтарях 10000000000000000 пъти,за да издържа тренировката... Много тъпа работа...много съм разочарована от себе си.....Знам,че когато си почина нещата ще са по-добре,но въпреки всичко ми е много тъпо... :(
Тренировките:
Сухата,както вчера
Първата-4000метра
Втората-4200метра
Храната:
04:00-40грама шоколад
05:30-70грама овес+1лъжица мед
09:30-1филийка+50грама кашкавал+1дебърцина
11:00-много мусака+1филийка
14:30-2банана(леле тук имах упражнение по статистика и бях мнгоо гладна,а тя само ме гледаше и аз тайно си ядях хахаха )
17:45-1ябълка+1редче шоколад
20:00-много ама ужасно много макарони със сирене и пармезан
Това е :) Приятна и усмихната вечер :)
Днес не правих суха...тренера вчера каза да почина от сухата...
4300метра във водата
Храната:
05:20-70грама овес+1лъжица мед+40грама шоколад
11:00-3кебапчета+туршия+филийка
Приятен ден :)
14:00-2филийки+100грама кашкавал
17:40-1консерва скумрия(много беше вкусна)+2филийки
21:30-спагети с кайма и доматен сос(и те ще са много вкусни ;) )
Сега се прибрах от работа иииииииииии,като се наям и изкъпя се надявам д аму тегля един хубав сън до 5 часа :) Лека нощ на всички :)
Добро утро :)
Как сте?Надявам се добре :)
Значи днес сухата- 5 кръга(бял ластик-40;100-въже;син ластик-40;100-въже) Още не правя коремни заради кръста...но вчера докато плувах гръб нещо май се позасуках повече и ми изпука нещо и сега ми е мъъъъъъъъничко по-добре кръста :)
4100метра във водата :)
Храната:
04:30-70грама овес+1лъжица мед+40грама шоколад
09:30-1филийка+60грама кашкавал
Това е за сега :) Приятен и усмихнат ден и поздрав с една песничка(на който му харесва :) ) http://www.youtube.com/watch?v=IE2rD1yhD8k
11:10-мого спагети с кайма и доматен сос
13:00-тук някакво зеле преживях...
16:00-2яйца+1филийка
17:30-200грама кисело мляко
19:15-4филийки+100грама гауда+150грама телешко+10маслинки
Ииииииии преди да си легна ще ям още 200грама кисело мляко :)
Лека вечер:)
Добро утро :) :) :) :) :) :) :)
Как сте? :)
Така сухата,както вчера...във водата 3900метра
Мисля,че съм казвала,но д акажа пак ИМАМ СИ НАЙ–ЯКАТА ТРЕНьОРКА НА СВЕТА!!!! :) :) :) :) :) :)
Храната:
02:00-40грама шоколад
04:45-70грама овес+1лъжица мед
09:30-1филийка+100грама телешко+50грама гауда
Съжалявам,че снощи не се отчетох,но се прибрах от работа късно и бях много уморена.... Вчера ми беше много много хубав ден...толкова бях щастлива,че по едно време сърцето щеше д ами се пръсне от щастие и викам д аси лягам,че не можех май да понеса повече щастие :) :) :) хахахха
11:00-зеленчукова яхния+150грама свинско+филийка
13:30-20грама шоколад
16:40-зеленчукова яхния+150грама свинско+филийка
19:10-1пълнена чушка+няколко желирани бонбона хахаа
21:30-1филийка+50грама телешко+20грама гауда
05.12.09
08:53
Щастие, щастие - да не си влюбена? :)
казано от Aleksandar Marinov на 05.12.09, 08:53:
Щастие, щастие - да не си влюбена? :)
О...меко казано... :) хахаха :) (blush)
Днес съм разбита :) Ей сега се прибрах от работа и работодателката ми, ми каза,че изглеждам изнемощяла хахаха а иска довечера да ходя пак от 8 дооооооооо през нощта на работа и сега много се чудя,но не мисля, че са ми останали сили за подобен подвиг...
Днес тренировката и във фитнеса и във водата беше много тегава.... 4100метра във водата и един час блъскане във фитнеса...
Храната:
05:30-80грама овес+1лъжица мед+40грама шоколад
10:45-100грама свинско+зеленчукова яхния+1филийка
13:00-100грама сирене+10бадема
14:00-1филийка+50грама филе
16:30-2огромни мандарини
Мнението беше редактирано от Ines на 05.12.09 14:37.
05.12.09
14:43
казано от Ines на 05.12.09, 14:36:
О...меко казано... :) хахаха :) (blush)
Знаех си знаех си, ураа ще има сватба :lol:
Инес, ти не си машина, всъшност машина си, но не истинска, имаш нужда от почивка, от разтоварване. Гледай да не се преуморяваш млада си, а ще имаш цяяял живот да бачкаш и спортуваш като луда.
05.12.09
14:50
Амор, амор :) , няма по-хубаво нещо от любовта... Инес, слънце радвам се за теб, такова жизнено и позитивно момиче заслужава много мъже, тройка или четворка даже :lol:
Ай млъквам, че да не урочасам нещата с моята мръсна уста ;)
Хахахахаххахаа :) Вие ме убихте! :) :)
17:30-150грама свинско+готвено зеле+3 варени картофа(малки)+1парче тиква
22:00-150грама свинско
Леле колко свинско колко нещо :) Много обичам да си похапвам роднините...демек прасчовците.. :)
А иначе за почивката... ох не мога :) мен тренирането ми е мания и само ден без тренировка ме убива...дори и да съм ужасно уморена,когато тренирам ми е по-добре иначе без тренировки, колктоо и странно да звучи се доскапвам...
А млада,млада...ама един живот живея,може и с бастун да го завърша ама поне да е бил така както ми харесва и както ме прави щастлива :) :) :)
Ох, ето я и Праска на линия :)
Храната:
08:00-70грама овес+1лъжица мед+много варена тиква
12:45-свинско с готвено зеле+1филийка+2моркова
16:00-2бонбона+2пъти мляко с нес
20:00-половин шаран+1/2 от тавата с плънката+1филийка+1парче тиква с мляко,яйца и ориз
Това е за днес от утре трябва да се стягам,че края на другата седмица имам състезание и трябва да съм, като перце да не потъна на дъното :) Ще се опитам тук две седмици да не прекалявам с количествата на храната :)
Иначе да ви кажа,че сега имам малко време....значи сега на 19ти има състезание-отборния шампионат и на него принципно плуват най-големите машини от отборите и няма какво да се лъжем аз тренирам от по-малко от две години и не съм няква велика...за времето,за което тренирам доста напреднах,но факт е че не мога да се сравнявам с машинките :) и бях сигурна,че няма д аплувам...и онзи ден сутринта на тренировка, аз си дъряпам ластиците и тренера вика ” Ина на отборния ще плуваш 50,100 и 200бруст” и аз такава изумена викам ” Ама аз ще плувам ли?” и направо сърцето щеше да ми изскочи от щастие :) :) :) Много се радвам,че ще плувам на това състезание :) :) :) :) :) :)
Приятна вечер на всички :)
Днес на сухата,както предните два дена...във водата 3900метра,тази седмица е лека, ще видим обаче колко ще е леко хаха :)
Храната:
05:00-70грама овес+1лъжица мед
10:30-1топъл шоколад+4мандарини
12:00-шаран+плънка от шарана+1филийка
13:00-1голям шоколадов еклер(не исках да го ям,обаче днес са 10 години откакто почина дядо ми и пред това да слушам майка ми как истерясва,че ще кажа,че няма да ям реших просто да си замълча и да го изям... не е фатално) :)
17:30-топъл шоколад със сметана
20:00-2кебапчета+60грама ръжено хлебче+зелева салата
Мнението беше редактирано от Ines на 07.12.09 18:35.
Добро утро :) Как сте?
Аз горе долу добре...Днес на тренировка пак беше тегаво имах тежичка серия на бруста и НЕ направих нито едно от времената,които имах :( .... тъпото е че състезанието е края на другата седмица, а аз нещо не се подобрявам от към умората... и не знам... дано да стане чудо :) хаха :)
Тренировките:сухата както вчера;4000метра във водата
Храната:
05:00-70грама овес+1лъжица мед
09:40-2филийки+100грама филе+30грама гауда+1печена чушка
3700метра на втората тренировка...много зле просто не ми се коментира даже....не съм разочарована,а и аз не знам коя дума да използвам...тренера ми намали тренировките :( аз въпреки всичко съм разбита днес плувах нищо и никаква серия, на която пулса ми беше 35 и ги плувах с 7-8секунди!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! над това което трябваше.....
Храната:
11:30-шаран+плънка от шарана+1филийка
14:30-3мандарини
18:10-1топъл шоколад
19:30-1гювече(2яйца+1кебапче+50грама шунка+някви зеленчуци+50грама сирене)+2филийки
казано от Миsh0 на 08.12.09, 17:48:
Има умора, защото храната ти куца :roll:
Между другото и аз си го мислех това.... май си прав... трябва да пооправя нещата...нещо много хаотично ям в последно време.... и трябва да ям нещо по-стабилно преди втората тренировка,защото става голям интервал между яденето с много тежко натоварване и нищо не се получава...може би и заради това се дъня повече на втората тренировка, отколкото на първата... приемам забележката :)
Мнението беше редактирано от Ines на 08.12.09 18:50.
Сухата-както последните пъти
3900метра във водата
Пак не спя и пак ми беше супер трудно и като излезнах от водата тренера ми тегли една лекция.. :) Каза ми,че вече ми се ядосва как сама си пропилявам потенциала и да се стягам,че на края ще ме набие ;) поне да знае какво ми е :)
Снощи в 23:00-400грама кисело мляко
Храната днес:
05:00-80грама овес+1лъжица мед
09:30-1топъл шоколад със малко сметана
11:00-2филийки+100грама филе+30грама сирене+3маслини
13:45-2яйца+1кренвирш(на омлет)+някаква зелена салата+1филийка
Мнението беше редактирано от Ines на 09.12.09 14:18.
Мисля, че ти трябват хр. добавки. При това ежедневно екстремно физическо натоварване...
По едно време май пиеше амино к-ни?! Глутамин също така би било добре да приемаш.
казано от buhtata на 09.12.09, 18:02:
Мисля, че ти трябват хр. добавки. При това ежедневно екстремно физическо натоварване...
По едно време май пиеше амино к-ни?! Глутамин също така би било добре да приемаш.
Аз аминокиселините още ги пия ама все забравям да ги напиша,даже веднъж бях писала,че не ги пиша,но ги пия... по 20грама БЦАА на тренировка. Днес докато се носех по течението в басейна ;) и се чудех дали да не пробвам да си взема протеин и да го пия след тренировка,но при това положение да си махна яденето след тренировка и някъде около час след протеина да ям по стабилно...
Храната:
15:45-1филийка+30грама сирене+100грама филе+1домат
17:30-5мандарини+1мляко с какао
20:15-мусака+2филийки
Тренировките днес: сухата-както предните дни;3900метра във водата
ДНес няма д аходя на лекции и мога да отида на втората тренировка,но тренера каза да почивам...
Тази нощ спах повече и ми беше значително по-добре на тренировка,пак ми е много трудно,но поне не чувствам чак такова безсилие, като вчера... :) Силно се надявам до следващия петък да си почина по някакъв начин,за да плувам добре на състезанието :)
Храната:
05:00-70грама овес+1лъжица мед+1редче шоколад
09:30-2филийки+100грама филе+30грама сирене
Приятен и усмихнат ден на всички :)
11:00- зеле със свинско+2филийки
14:30-2яйца+1домат+1морков+1филийка
17:00-варена тиква
19:30-мусака+1кренвирш+1филийка
Сухата,както всеки ден; 3800метра във водата- ама аз без да искам изплувах 4000, че нещо се отнесох...
Храната:
05:00-80грама овес+1лъжица мед+1редче шоколад
09:30-1филийка+100грама филе+30грама сирене
Честно казано нямам желание да коментирам днешния ден... вече не знам какво да правя :( Положението не се подобрява, а се влошава...днес на втората тренировка всичко което исках беше да излезна от басейна... :( на мен това НИКОГА не ми се случва.... Състезанието е след седмица, а аз се нося по течението като бабите в морето... :)
3900метра
Храната:
12:30-печени чушки със сирене и яйца+2филийки
17:00-1филийка+100грама филе+30грама сирене+1домат
18:30- мусака+100грама кисело мляко+30грама сирене+2филийки
20:30-1ябълка+2мандарини
11.12.09
20:18
За пореден път се повтарям - ВДИГНИ СИ ХРАНАТА. Тогава всичко ще се оправи.
казано от Aleksandar Marinov на 11.12.09, 20:18:
За пореден път се повтарям - ВДИГНИ СИ ХРАНАТА. Тогава всичко ще се оправи.
Аз мислех,че съм я вдигнала,но явно не... е днес ти взех съвета присърце ;)
Тренировките:1час чко потене във фитнеса ;) + 3700метра във водата
Храната:
06:00-100грама овес+2лъжици мед+1редче шоколад
11:30-4свински пържоли+4варени картофа(нарязани с малко масло+настърган 40грама кашкавал)+1домашна питчица+готвено зеле
Това е за сега... :) Снощи си легнах преди кокошките и спах близо 8 часа и половина и въпреки всичко едва станах... :) Днес трябваше да съм на работа,но получих гневно обаждане от майка ми до кога съм мислела така да го карам и как съм имала лилавосини сенки под очите и че понякога трябвало да си почивам и звъннах на работодателката,а тя е много разбран човек и каза,че няма проблеми :) И баща ми снощи ми се накара...каза да съм пропуснела три дена да тренирам и да съм видела,че ще се оправя,но аз НЕ ИСКАМ да пропускам...и днес като видя,че съм тренирала и ми каза “Ти все пак отиде на тренировка...много ще страдаш,ама късно ще го разбереш...” ... колко мило нали? ... :) Та това е край мен в общи линии :) Приятен и усмихнат ден на всички :)
Според мен, не е храната осн. проблем. Целия процес на тренировки, възстановяване и хранене не е добре структуриран. Ти учиш, ходиш на работа, няма начин в един момента да не “изпушиш”.
Аз съм била и състезател и треньор и добре разбирам положението, в което си.
В последните седмици преди състезание всички странични занимания трябва да се сведат до минимум. Ти отдавна пишеш, че си уморена, твоят треньор трябваше да ти предвиди 5,6 дена пълен покой. Но тази почивка не трябва да е непосредствено преди състезанието, ами най-малко 3 седмици назад. При твоя спорт енергозагубата е много голяма и добре балансираното и съобразено хранене и допълн. добавки за възстановяне са много важни. Не е въпроса да седнеш и три пъти да си сипеш някакво ядене и да изядеш пет филии хляб, а да извличаш максималното от хранителните продукти. Да консумираш храна, от която имаш полза.
Храната обаче не е всичко, ти си състезател. В предсъстезателната подготовка ти трябват добавки. В това отношение има и избор и всякакви варианти.
Добре разбирам, че всичко това би било много просто ако не се налагаше човек да се занимава с още редица неща за да се развива и да е финансово обезпечен. За съжаление амбицията и желанието не са всичко.
Поздрави :)
12.12.09
17:44
казано от Aleksandar Marinov на 11.12.09, 20:18:
За пореден път се повтарям - ВДИГНИ СИ ХРАНАТА.
Имал си предвид храна/добавки или да спре да се храни и да мине на химия :lol: защото мацката наистина много тренира.
Ines родителите ти са прави. Организма не е устроен за подобни натоварвания пък дори да се храниш като за спортист. Давай по леко, не си слънце (ее за някой мъж си слънце де :cheese: ) за да огрееш навсякъде .
казано от buhtata на 12.12.09, 17:33:
Според мен, не е храната осн. проблем. Целия процес на тренировки, възстановяване и хранене не е добре структуриран. Ти учиш, ходиш на работа, няма начин в един момента да не “изпушиш”.
Аз съм била и състезател и треньор и добре разбирам положението, в което си.
В последните седмици преди състезание всички странични занимания трябва да се сведат до минимум. Ти отдавна пишеш, че си уморена, твоят треньор трябваше да ти предвиди 5,6 дена пълен покой. Но тази почивка не трябва да е непосредствено преди състезанието, ами най-малко 3 седмици назад. При твоя спорт енергозагубата е много голяма и добре балансираното и съобразено хранене и допълн. добавки за възстановяне са много важни. Не е въпроса да седнеш и три пъти да си сипеш някакво ядене и да изядеш пет филии хляб, а да извличаш максималното от хранителните продукти. Да консумираш храна, от която имаш полза.
Храната обаче не е всичко, ти си състезател. В предсъстезателната подготовка ти трябват добавки. В това отношение има и избор и всякакви варианти.
Добре разбирам, че всичко това би било много просто ако не се налагаше човек да се занимава с още редица неща за да се развива и да е финансово обезпечен. За съжаление амбицията и желанието не са всичко.
Поздрави :)
Много точно казано...аз знам,че аз съм си виновна...съжалявам,че толкова често мрънкам колко съм уморена... Истината е че трудно се съчетава учене,работа и тренировки по два пъти на ден...на повечето хора им изглежда невъзможно само д аго вместят в един ден пък да не говорим за силите да го направят... истината е , че след като се контузих и приключих с баскетбола, никой не вярваше,че отново ще си стъпя на краката и че изобщоще тренирам нещо пък камо ли напълно различен спорт. Когато казах,че ще тренирам плуване,но не да ходя да се плецикам,а да тренирам всички ми се смееха и казаха,че няма шанс д апочна да тренирам на 19години и да стана плувкиня и че никога няма да съм способна да изплувам една тренировка на някой плувец... това тогава бяха едни от най-ужасните неща,които ми бяха казвали и всяка дума сякаш се забиваше в сърцето ми,защото беше в момент, в който бях удавник,който имаше нужда някой да му подаде сламка... все пак баскетбола беше целият ми живот,всичко за което мечтаех,а и имах ОГРОМНО бъдеще...да ви кажа честно не е лесно да понесеш тази загуба и наистина ми се искаше някой д ами подаде ръка,а срещах само неудобрение от хора с ограничено виждане за живота...мразя,когато някой не е склонен да вложи усилията, за да постигне нещо и затова казва на някой друг,че НЯМА начин...да ама не е така... защо ви казвам всичко това...ами за да разберете,защо правя толкова много неща едновременно и защо колкото и да съм уморена не мога да спра... Така след като приключих с баскетбола, така да се каже вече нямах място в ГОЛЕМИЯ спорт... и спорта няма как да е всичко на което градя живота си(а много бих искала да е така...и тайно се надявам да се получи така както искам),затова трябва да уча...следователно ученето не мога да го пренебрегна... после работата...родителите ми все ми казват да не работя, но все пак съм на 20години и покрай плуването,бензина и всичко което правя доста пари отиват и дори и да могат д ами ги дават наще, аз не искам да го правят, защото на тях никой не им е давал така когато с абили на моята възраст, а аз не искам да лежа на чужд гръб и чужди успехи..искам да си изградя живота сама и сама да постигна нещо...те достатъчно ми помагат, може и аз да си помагам... :) Та така плуването не мога да го спра или по-скоро не искам то е нещото което ми дава сили да ставам всеки ден!!! Ученето не мога да го спра,защото живота е непредсказуем и никога не знаеш какво ще ти се случи,а малко повече знания на никой не пречат....работата и нея не мога да спра...защо ли...ами гордост май му викат.... та това е в общи линии не знам дали разбрахте какво исках да кажа и длаи въобще изчетохте този роман... :)
Храната:
17:00-8мандарини+1мляко с какао
19:30-3яйца+100грама сирене+7печени чушки+лук(това в тигана)+2филийки
Лека вечер :)
Изчетохме и още как - с голям интерес и възхищение! :) Поздравления, Инис! Много си борбена, не може нищо да те откаже от пътя по който си поела, за да постигаш целите, които си си поставила! Продължавай, но наистина понякога е нужно да се вслушаме в по-възрастните от нас, никой не е казал да се отказваш от това, което правиш, но ДАВАЙ СИ ПОЧИВКА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ и съм сигурна, че огранизма ти ще ти е благодарен! Лека вечер! :)
12.12.09
18:10
Ines ако нямаш състезателни амбиции не е нужно да тренираш толкова много доказала си на себе си, че можеш, който не вдява да се спасява.
А с този си пост....доста ме засрами :roll:
С риск да заприлича малко на “искрено и лично”....
Ужасно добре те разбирам. Аз се отказах (не по своя воля) от любимия спорт цели два пъти и след вече близо 3 год. все още не съм го преживяла и едва ли някога това ще стане!
Това, че си намерила утеха в друг спорт е прекрасно. Продължавай да се бориш и не се пречупвай. Мисля, че си достатъчно амбициозна колкото и да ти е трудно да продължиш напред. Не си мисли, че като казваш фактите, а именно че си уморена и ти е трудно мрънкаш. Няма такова нещо. Като спортист знаеш, че резултатите идват след много труд и лишения. Това различава добрия спортист от посредствения такъв.
Давай напред и ще успееш. И знай, че стъпката назад е за по-добра засилка... ;-)
казано от Иван Шишманов на 12.12.09, 18:10:
Ines ако нямаш състезателни амбиции не е нужно да тренираш толкова много доказала си на себе си, че можеш, който не вдява да се спасява.
А с този си пост....доста ме засрами :roll:
Да нямам състезателни амбиции?? Че ако всичко зависеше само от мен 2012 щях да съм на Олимпиадата!!! :) :) :) Ама за съжаление контузиите ми или по-скоро психиката ми не ми го позволява...имам си цели в плуването, но те са ограничени само в рамките на българското плуване....
С кое те засрамих?
казано от buhtata на 12.12.09, 18:12:
С риск да заприлича малко на “искрено и лично”....
Ужасно добре те разбирам. Аз се отказах (не по своя воля) от любимия спорт цели два пъти и след вече близо 3 год. все още не съм го преживяла и едва ли някога това ще стане!
Това, че си намерила утеха в друг спорт е прекрасно. Продължавай да се бориш и не се пречупвай. Мисля, че си достатъчно амбициозна колкото и да ти е трудно да продължиш напред. Не си мисли, че като казваш фактите, а именно че си уморена и ти е трудно мрънкаш. Няма такова нещо. Като спортист знаеш, че резултатите идват след много труд и лишения. Това различава добрия спортист от посредствения такъв.
Давай напред и ще успееш. И знай, че стъпката назад е за по-добра засилка... ;-)
Да само някой,който го е преживял знае за какво става въпрос...на всички им е странно как може(примерно аз) две години всеки ден да плачеш,че повече не можеш да играеш баскетбол, да не спиш по цяла нощ за да измислиш дали няма все пак начин да се върнеш, да не излизаш месеци наред от вкъщи просто защото имаш чувството,че вече нищо няма смисъл.... при мен вече минаха две години и няколко месеца и вече не плача...просто и да искам май ми свършиха сълзите ;) но и аз никога няма да го преживея, просто така да се каже го зарових на дълбоко в себе си и гледам да се съсредоточа на нещата над него... :) Така че се надявам и при теб да са така нещата, защото колкото и глупаво да звучи в някои моменти- “всяко зло за добро” ,аз искрено вярвам, че е така :)
Храната:
08:00-2филийки+100грама сирене+100грама филе+3курабийки
Чета из дневниците за великия спор за кросфита... :) И искам да кажа, че мен кросфита АДСКИ МНОГО ми харесва и лятото с най-голямо удоволствие бих се включила към групата на кросфитърите ;) Лично мое мнение е, че кросфита е по-добре от фитнеса, изглежда ми много по-интересно, а и по мое мнение е доста по-натоварващо и ефективно... е може и да не подобриш рекорди за клек с най-голяма тежест или нещо от сорта,но въпреки всичко според мен Кросфита е УНИКАЛЕН!!! :)
Приятен и усмихнат ден на всички :) Аз отивам да уча,че утре имам 3контролни за освобождаване+курсова работа+патентно проучване,а не е хубаво да си оставиш всичко за последната седмица, както моя милост направи :)
11:45-боб+зеле+свинско(това цялото печено заедно,тате го сготви...МНОГО БЕШЕ ВКУСНО)+2филийки
15:00-2филийки+100грама филе+100грама сирене
20:00-боб+зеле+свинско+2филийки
И някъде между цялото ядене днес имаше и 4мандарини :)
Приятна вечер
Леле как се скатах от едно упражнение иначе трябваше да съм до 10 без 15 на лекции ... :)
Тренировки:3600;4000 ...не правих суха,защото обещах на наще,че ще си почивам повече,не че сухата кой знае каква разлика прави ама да е мир вкъщи и тренера каза,че тая седмица не е проблем понеже така и така имам състезание... днес ми беше по-лесно в смисъл не изкарах тренировката на ръба на силите си... което според мен е защото не съм дърпала ластици и ръцете ми не бяха чак толкова уморени... :)
Храната:
02:20-40грама шоколад
06:00-2филийки+100грама филе+100грама сирене
10:15-топъл шоколад със сметана
11:00-боб със зеле със свинско+2филийки
14:00-2филийки+2яйца+2моркова
17:45-2филийки+100грама сирене+морков+зеле+карфиол
20:00-2яйца+2филийки
22:00-1портокал
Това е за днес :0 Отново ви пожелавам да сте поне на половина толкова щастливи колкото съм аз сега :) :) :) :) :) :)
Мнението беше редактирано от Ines на 15.12.09 18:35.