Здравейте :) Как сте? :)
Днес не можах да отида на първата тренировка, защото имах изпит... :( Много мразя да пропускам тренировка!!!!
На втората 4300метра
Храната:
06:00-150грама овес+2лъжици мед+30грама шоколад
09:30-1филийка+100грама свинско
14:15-3свински кюфтета+1буркан туршия+домашна питка
18:00-3свински кюфтета+1буркан туршия+1филийка
21:30-3пилешки дробчета
От утре пак трябва да почна да ходя в 6 на басейна, понеже почвам да ходя на един курс и няма да мога да ходя на фитнеса, а на втората тренировка ще ходя по-късно от другите и ще плувам сама... та от утре почвам пак пред басейна да дърпам ластици и да скачам на въже... честно казано хич не ми се става толкова рано, ама доста ми позаякнаха ръцете в последно време и не искам всичко да отиде на вятъра тъй че в 6:00 съм там! :)
Приятна вечер :)
Мнението беше редактирано от Ines на 19.01.10 09:04.
Добър ден :)
Сухата: 4серии(бял ластик-35;коремни-50;син ластик-40;въженце-150) ; После 4200метра
Храната:
04:00-1ред шоколад(голям)
05:00-150грама ожес+2лъьици мед
09:10-1портокал+4мандарини
10:30-3свински кюфтета+2моркожа+1питка(домавшна, този път за малка стажа жъпрос ;) )
Приятен ден :)
Мнението беше редактирано от Ines на 19.01.10 08:43.
казано от zorofilia на 19.01.10, 08:45:
ти всеки ден ли тренираш?
Без неделя, да! Понеделник,Вторник,Четвъртък и Петък по два пъти на ден :)
19.01.10
09:26
Възхищавам се на отдадеността ти. Кога ще ходиш на състезание?
казано от Венцеслава Атилова на 19.01.10, 09:26:
Възхищавам се на отдадеността ти. Кога ще ходиш на състезание?
Благодаря :) Ами следващото състезание е чак републиканското края на март... :)
Днес се разбих направо... хахаха понякога наистина прекалявам :) Днес на втората тренировка милото ми сърце едва издържа ;) 4300метра беше втората тренировка, но сериите бяха брутални...
Храната:
15:00-3мандарини+1банан
18:30-2огромни зелеви сарми+питка и половина домашна ( меся си ги от типово брашно, вод аи мая друго нищо не им слагам) и са малко по-големи от купешките питчици :) :)
Добър ден :) Как сте :) Надявам се добре :)
Тренировката днес - сухата, като вчера, във водата 4300метра... колко кроул изплувах вчера и днес не е реално просто...ама доста по-добре го плувам от преди, тъпото е че кроула ми тръгна, а нещо бруста ми се губи някъде из кордиора ;) а аз съм брусисткаааааааааа, дано да влезна в час :) Аз вчера пропуснах да спомена, ноооооо от началото на седмицата почнах един курс за фитнес инструктор и направо ми севижда сметката,защото сутрин дърпам ластици и плувам, после два часа съм на курса, а там нали правя всички упражнения дето показват, може да не е с големи тежести ама два часа каквито и упражнения да правиш пак си е натоварващо и от курса отивам на втората тренировка... и вчера като се прибрах в нас и имах адски тъпия поглед просто :) И всички ме питат само какво ми е ,защо съм тъжна... а на мен нищо ми няма просто съм ужасно уморена... :) Ама така ще е... сама съм си избрала да правя 100000000неща на куп :)
Храната:
04:50-1ред шоколад(голям)+150грама овес+2лъжици мед
10:00-1домашна питка+100грама свинско филе+50грама кашкавал
Приятен и усмихнат ден на всички :)
Добър вечер :)
Храната:
11:30-3зелеви сарми+1домашна питка
16:00-3яйца+6моркова
19:00-250грама пиле+печени картофи+домашна питка+1морков
Днес нещо не ми е много добре...нещо нямам сили, мислех, че е защото бях гладна, но ядох яйцата и не ми стана по-добре, сега пак ядох ама пак ми се губят силите...дано да съм уморена само, а да не се разболявам :) :)
Днес започва да става все по-тегаво :) :) кислородната, последната серия едва я изкарах и плувах между 5 и 10 секунди по-бавно от вторник....
Сухата-като предните дни; 4300метра във водата
Храната:
05-00-150грама овес+2лъжици мед+1ред шоколад(голям)
09:30-1банан
11:00-300грама пиле+печени картофи+филийка+2моркова+2лъжици салата(катък+печени чушки)
Другото още се колебая какво да ям между фитнеса и втората тренировка, клоня към банан ама ще видим :)
Приятен и усмихнат ден :)
Мнението беше редактирано от Ines на 21.01.10 09:39.
21.01.10
09:47
Ех определено добра девойка съм си избрал за съпруга :lol:
само да не ме води да тренирам с нея, че съм мъртъв :lol:
Хубавото си е хубаво :)
Ванка, че тя основно тренира...няма време за прозаични неща ...като кафета (а като и гледам темперамента, вероятно и нерви няма :)) ) Къде ще се впишеш, ако не в тренировките? :-P
21.01.10
10:51
Абе споко, не са и нужни нерви, а човек и добре да живее пак се жени/омъжва :lol:
Пък щом е нужно, ако се налага ще умра на тренировка с нея :lol:
21.01.10
11:04
Aз по-идеална двойка не виждам - тя си прави дължините в басейна, той седи на вишката на спасителя и се оплаква от генетиката :lol:
21.01.10
11:23
Ех оранжевия не пропусна да компрометира честната ми и откровенна кандидатура.
Типично по комунистически :lol:
казано от Oranje на 21.01.10, 11:04:
Aз по-идеална двойка не виждам - тя си прави дължините в басейна, той седи на вишката на спасителя и се оплаква от генетиката :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Оранйе винаги убива с коментарите... :) :) :)
Иване, Иванеееее :) ти ако не се зарибиш да тренираш никакъв шанс бракът ни да издържи дълго... само не знам как в причината за развода ще кажа, че мъжа ми не иска да тренира с мен ( не знам дали ще ме разберат правилно ;) ) :) И иначе Иване спокойно аз вече съм сигурна, че нямам грам чувство за самосъхранение, така че заедно може да умрем на някоя тренировка ;)
Днес втората тренировка 4100метра, пак беше кислородна... ииииииииииииииииии познайте....зле плувах... :)
На курса днес минахме и гръбните мускули, вчера бицепс и трицепс, а онзи ден гърди и рамо и направооооооо толкова ми е уморена горната част на тялото, че днес на втората тренировка на сериите имах чувството, че ще почна да си влача ръцете по водата ;)
Храната:
15:00-1филийка+100грама свинско филе+1морков
18:00-горещ шоколад
20:00-мнооооооого мусака+филийка и половина и мисля сега да изям един морков за завършек ;)
Приятна вечер :) :)
П.С. А и относно времето...аз стига желание д аимам за всичко намирам време... невероятно, но факт успявам д авместя всичко в 24 часа ;) :) :) :)
Мнението беше редактирано от Ines на 21.01.10 18:14.
21.01.10
18:21
казано от Ines на 21.01.10, 18:13:
така че заедно може да умрем на някоя тренировка ;)
Ъъъъм, съгласен :red:
21.01.10
18:40
Ванка, знаеш вече пътя към сърцето й - действай! На твое място щях да се скъсам от плуване, но да доведа Макъл Фелпс до самоубийство, само и само да я спечеля.
Пък после ще правим wife switch - ние с нея ще тренираме, а аз ще ти дам моята да й се оплакваш. Т.е. да видим дали ще те изтърпи и минута преди да си поставил нов световен рекорд по бързо отдалечаване :lol:
21.01.10
19:08
Тя Шакита няма сърце иначе да беше гръмнало от толкова плуване, по скоро има хлорирана вода във вените. Иначе е съобразителна от сега си подготвя речта за пред съдията по бракоразводното ни дело.
Оранжев, не разбрах аз ли ще чупя рекорда по отдалечаване или жена ти .... :lol:
Пък, аз га съм цепил черноморските вълни Шакита за басейн не си и е помисляла :lol:
21.01.10
19:15
казано от Иван Шишманов на 21.01.10, 19:08:
Тя Шакита няма сърце иначе да беше гръмнало от толкова плуване, по скоро има хлорирана вода във вените. Иначе е съобразителна от сега си подготвя речта за пред съдията по бракоразводното ни дело.
Оранжев, не разбрах аз ли ще чупя рекорда по отдалечаване или жена ти .... :lol:
Пък, аз га съм цепил черноморските вълни Шакита за басейн не си и е помисляла :lol:
Като тръгнах да я вземам само двама от нейните роднини така запречиха вратата, че ние, четирима трениращи, като аз бях най-слаб на кила и постижения, не можахме да ги помръднем. Тъй че няма и да те забележи с тея мижави 94кг.
А Шакита има това, което ти нямаш - хъс за трениране. Жена - мечта, но ако ще продължаваме със спама - дай в темата за спам, не тук.
Днес сухата както всяка сутрин.... 4100метра във водата. Ох, голяма ОВЦА съм, ама ОГРОМНА!!!! Не мога да се разбера(това хич не е добре, когато дори ти не се разбираш ;) ), ужасно съм уморена, заради това почвам пак да плувам зле и въпреки всичко продължавам в същия дух, че даже си измислям и допълнителни неща, които още да ме натоварват... мисля, мисля аз в псоледно време и стигам до извода, колкото и брутален да е- Че хора като мен никога нищо не постигат, дори и да имат потенциал за нещо! Защото нищо прекалено не е хубаво. И го знам и нищо не правя... направо невероятно... :)
Храната:
02:00-3курабийки
05:00-150грама овес+2лъжици мед
09:30-2банана
Добре де, Инес, защо не пропускаш 1 седмица следобедната тренировка. И без това в момента имаш други ангажименти и други физически занимания. Наслади им се вместо само да мислиш “трябва да бързам, закъснявам за трнеировка, как ще успея...”
Зная, че ще ти е терсене, че пропускаш, но другата седмица ще си благодариш...
И, не си овца, още пвоече голяма, не се обиждай така...особено пък публично :P
Да Лим... знам, че трябва да пропускам едната тренировка, но не мога... първо, че тренировките са така направени, че всяка е важна понеже се тренира за различни качества на всяка тренировка и другото е че аз с моята пуста съвест...смешно звучи, но няма да мога да заспивам вечер при мисълта, че съм пропуснала тренировка, ще имам чувството, че се скатавам и че мързелувам и че си пропилявам времето...
Днес на курса два часа правих клекове, лег преси и всичко което се сетите за крака , буквално ми трепереха краката след курса и от него направо в басейна. И имах 2 по 400 бруст да плувам, което не знам как да ви опиша колко е брутално, особено като краката са ти в състояние като моите :) Но успях да се мобилизирам някак и го изкарах, а преди тренировката ми беше адски зле, ама събрах всичко мъжко в себе си ;) и си изкарах тренировката и сега ми е малко по-добре :) :) :) :) Успокоявах се с мисълта, че един съотборник имаше да плува 8 по 400съчетано хахаха ... :)
Храната:
10:45-много мусака+1филийка+1морков
15:10-1филийка+свинска пастърма+1морков
18:00-2яйца+100грама сирене+домашна содена питка+3моркова
Приятна вечер :) :)
Здравейтеееееееее :)
Днес съм официално най-щастливият човек на света :) Много съм уморена, НО се престраших да направя нещо, което мислех, че никога няма да мога и това е да плувам делфин!!!! И се получи супер добре, тренера през цялото време повтаряше, цитирам : “ебати, т’ва не може да е истина,направо не е реално, ти си моята гордост, много добре, ти плуваш делфин 100пъти по-добре от Васко(един съотборник дето е делфинист), това, което постигна за тия две години е нереално, направо не мога д аповярвам” И хиляда пъти го повтори :) Много много съм щастлива, че се престраших, а още по-щастлива съм, че се получи добре :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Храната:
03:30-40грама шоколад
05:15-200грама овес+2лъжици мед
11:30-3пържоли от пилешки гърди+огромна ама огромна салата от зеле и моркови+5маслини+1домашна питка ииии половин парче кекс(т’ва не трябваше д аго ям :( :) )
Приятен и усмихнат ден на всички :) :) :)
П.С. Аз от вълнение збаравих тренировката да си добавя хаха :) Първо един час във фитнеса и после 3900метра( имах нетипично лека тренировка за втора тежка седмица и за събота... )
Мнението беше редактирано от Ines на 23.01.10 11:24.
казано от Владимир92 на 23.01.10, 11:28:
Поздравления и от мен ! :)
:) :) :) :) :)
Днес остатъка от храната ;) :
17:20-пиле+ориз със зеленчуци+1морков
20:00-пиле+ориз със зеленчуци+1морков
И някъде през деня 1горещ шоколад :)
Това е за днес :) :) ... освен, ако Спаска не се обади...ама не е канена, така чеееееееее няма думата :)
23.01.10
19:38
Ines,голямо браво и от мен!Хубаво е когато човек започне да “бере плодовете на труда си”!Радвам се за теб.....все така и много такива успехи!
казано от irenaiv на 23.01.10, 19:38:
Ines,голямо браво и от мен!Хубаво е когато човек започне да “бере плодовете на труда си”!Радвам се за теб.....все така и много такива успехи!
х 2. Обаче все си мисля ,ча трябва да си дадеш малко почивка...После ще си непревземаема .....
23.01.10
21:34
Инес незнам, как си се научила да плуваш Делфин, но лятото като идваш по морето, се обади да ти покажа как плува Тюлен, само да ти покажа, няма да те уча :lol:
Е защо може и да ме научиш :) Никога не е излишно да можеш да плуваш още един стил ;) :)
Такааааа :) Първо добър вечер :)
Храната:
03:00-35грама тоблерон
07:00-2филийки+100грама свинска пастърма+кисели краставички
11:30-пиле+ориз със зеленчуци+2моркова
14:30-филийка+свинска пастърма+2моркова
19:00-250грама свинско+много печени картофи+2домашни питки
Здравейте :)
Първо, забравих да спомена, че тренера каза тази седмица никаква суха тренировка за мен освен финеса в събота, та днес не съм дърпала ластици... от една страна съм доволна, защото в 6 сутринта навън е много студено и си е тегавичко... :)
Явно миналата седмица злоупоребих малко със себе си, защото имам брутални сенки под очите и днес на басейна као ме видяха ме питаха дали съм болна...имам леко окаян вид ;) :)
Тази седмица е лека и днес тренировката определено беше лекичка, не знам дали просто не съм станала по-издържлива, защото преди и леките седмици ми се струваха тежки :))
3900метра във водата
Храната:
02:00-35грама тоблерон
05:30-150грама овес+2лъжици мед
09:30-1банан
Такаааааааа :) Сега след като ядох светът вече изглежда по-дружелюбен и мога да се отдам на писане :) :)
Значи втората тренировка 4100метра... имах едни спринтове на бруста и ги плувах доста отдолу на времето, което имах, а това е странно, защото не бих казала, че се чувствам добре, че да плувам под времената дето имам... не че се оплаквам де :) ;)
Храната:
11:00-250грама свинско+1домашна питка+картофи,зелен боб,грах,печени чушки,моркови(задушени и после печени на фурна)
15:00-300грама ябълка
18:00-2яйца+150грама свинско филе(на омлет)+1туршия+1домашна питка
25.01.10
18:53
Тая ябълка е била доста огромна :lol:
казано от radostin radev на 25.01.10, 18:53:
Тая ябълка е била доста огромна :lol:
Аз като ям не си цапам зъбите само ;) :) :) Ама не беше чак толкова...обикновено под 500грама ябълка не ям :) :)
Днес тренировката 4000метра
Храната:
03:30-3курабийки
05:30-150грама овес+1лъжица мед
09:15-1банан
Приятен и усмихнат ден :)
П.С. За ценителите на музиката един поздрав ;)
http://www.youtube.com/watch?v=7jTRV5Ctwvk
Здравейте :) Как сте?
Значи днес и на фитнеса успях да стигна, та 1час във фитнеса и после 4300метра и искам да кажа,че тренировката ми беше брутално тежка??? повече няма да казвам, че са ми леки тренировките ;) Но учудващо плувах супер добра...най-накрая имах едни спринтове на бруста и плувах много добре,такива времена от сигурно 2 месеца, че и повече не съм имала... :)
Храната:
11:30-2яйца+200грама свинска шунка+3парченца луканка+печени чушки+лук(това в тигана)+1домашна питка, ама беше леко гигантска ;)
18:00-300грама свинско+картофена яхния+1филийка+1гигантски морков, който още преживям :) :) :)
Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=RiSfTyrvJlg
След фитнеса директно в басейна ли ? Нямаше ли възможност да “мушнеш” някакъв прост въглехидрат заради гликогена ? Излишно е да казвам, че е трябвало да пропуснеш фитнеса, но като се знам сигурно и аз бих постъпил като теб :)
казано от Владимир92 на 26.01.10, 16:30:
След фитнеса директно в басейна ли ? Нямаше ли възможност да “мушнеш” някакъв прост въглехидрат заради гликогена ? Излишно е да казвам, че е трябвало да пропуснеш фитнеса, но като се знам сигурно и аз бих постъпил като теб :)
Да от фитнеса направо във водата влизаме... и аз много пъти съм си мислела да си взимам нещо за между фитнеса и басейна...ама ям смао в случаите, когато огладнея още във фитнеса...защото иначе буквално влизайки в басейна трябва да ям... :)
Медец и вода 30-40 мин. след започване на тренировка - перфе! Може и лимонец малко да добавиш :)