Така де, колежката казва, че ако ще яде нещо между фитнеса и басейна трябва да е гладна. А и все пак преди басейна да хапнеш не си е работа. За това и предлагаме тия течности - глюкози и отвари. Както казах мед и вода в шишенце с биберон е 6 точки.
Не че ТРЯБВА да съм гладна... аз ям тогава в случаите, когато съм гладна... иначе за нямането на време... аз реша ли да ям, ако трябва летейки от блокчето ще ям..така че това не е оправдание :) Грешката е моя :) :)
26.01.10
18:28
Мисля, че не е добра идея между фитнеса и басейна да хапне нещо особенно захар. Ще и вдигне кръвната захар и ще и се приспи ще е ленива и няма да може да стане добра тренировка.
Иване, това би станало ако преди плуването нямаше фитнес. Захарите след фитнеса ще отидат за заъплване на гликогеновите депа, и няма да се стигне до хипогликемия !
26.01.10
19:37
Може да си прав, а може и да не си, зависи от много неща, затова аз лично бих препоръчал просто да експериментира. Възстановяването е нещо много важно особенно в случая на Шакита (не Шишманова :lol: )
казано от Иван Шишманов на 26.01.10, 19:37:
Може да си прав, а може и да не си, зависи от много неща, затова аз лично бих препоръчал просто да експериментира. Възстановяването е нещо много важно особенно в случая на Шакита (не Шишманова :lol: )
Скъпи съпруже ;) Владо е прав :) Нека бъдем едно позитивно настроено семейство и да се съгласим със съвета му :) (и да го приемем! :) )
Такааааааа :) Днес 4100метра :) Пак плувах делфин :) :) Имах съчетано и там поплувах :) Иначе имах едни 2 по 300 кроул на 5 и на 7 загребвания, демек 50метра дишаш на 5загребвания,50 на 7 и на тия по 7 направо ми свърши въздуха :) Тренера до сега на мен ми даваше на 3 и на 5 загребвания, ад нес ми даде на 7… :) Тегавичко е :)
Храната:
02:00-3курабийки
05:00-150грама овес+2лъжици мед
09:30-4портокала
Приятен ден :)
Добър вечер :)
Храната:
11:00-200грама свинско+картофена яхния+домашна питка+2моркова
15:00-1/2 домашна питка+100грама свинска шунка+50грама кашкавал+1печена чушка
18:30-2яйца+бекон+2печени чушки+лук+10грама масло-това цялото в тигана+1филийка+зеле и моркови
21:30-1филийка+50грама свинска шунка
Приятна вечер :)
Мнението беше редактирано от Ines на 28.01.10 03:41.
Здравейте :) Как сте? :) :)
Такааааааа днес 4300метра :) Ииииииииииии имах 4 по 300съчетано :) :) и плувах делфин естествено ;) Иначе до сега на делфина плувах само упражнение :( ... :) Много съм доволна не мога да повярвам, че изплувах 1200метра съчетано :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Храната:
02:00-1/2меденка
05:20-150грама овес+2лъжици мед
09:30-2 банана
П.С. Добавих з авчера още едно ядене :) :)
Приятен ден :) :) :)
Чудила съм се дали стоиш до 2ч или си лягаш рано и се събуждаш в този час, хапваш и пак заспиваш? Ти си уникално енергичен човек!!! Ама мисля, че не е зле от време на време да почиваш! :)
28.01.10
14:09
Наистина и на мен ми е чудно кога спиш :) Така като гледам, ако не спиш през деня м/у храненията дали ти се събират и 4-5 часа сън на денонощие.
:) :) :) :) :) :) :) Лелееееееееееее сърцето ми ще се пръсне от щастие :) :) :) :) :) На втората тренировка плувах делфин БЕЗ плавници и беше уникално:) Цяла тренировка ме беше страх да не ми стане нещо на рамената и като стигнах до делфина и викам на тренера “Страх ме е ” и тя вика “Няма от какво тръгвай” и аз тръгнах и беше ВЕЛИКО!!!!!!!! И понеже имах после съчетано и като изплувах делфина и на гърба плувах с 24 каратова усмивка и тренера после каза, че съм единствения човек на басейна, който се радва да плува и единствената дето се усмихва докато плува съчетано хахахаха :) :) :) :) :) :) :) Не мога да повярвам!!! Мислех, че доста време ще трябва да поплувам с плавниците преди да почна без...ама тренера явно не е мислела така :) :) :) :) :) Леле ужасно съм доволна... 100% не ме разбирате, защо се радвам така... но преди 2години не можех даже да си вдигна ръката напред...никога няма да забравя как докато ходех на физиотерапия и трябваше да легна на едно легло и физиотерапевтката ми държеше ръката и трябваше да я вдигне нагоре към тавана, а аз не можех, болката беше ужасяваща, все ендо ми се разкъсваше нещо в ръката...после се прибирах и по цял ден плачех... та за мен това сега значи ужасно много! :) :) :) :) Така чеееееее подгответе се дълго да пиля колко съм доволна :) :) :) :)
Така сега що се отнася до съня... нощем ставам, за да ям :) Понеже се будя от глад винаги...и ставам :) А иначе спя по 6 часа горед долу...когато съм много уморена и 7 :)
Днес на втората тренировка 4200метра
Храната:
11:30-250грама свинско+много зеле+1морков+1питка
15:00-2портокала
18:30-пилешки гърди+ориз със зеленчуци и две филийки
22:30-1филийка+150грама свинско филе
А относно почивката... хм... не знам как да го обясня знам, че ще прозвучи странно и смешно, но аз доста неща правя денем и повечето ужасно много обичам да ги правя и уморена съм обаче не искам да спя! Както и да звучи... нямам търпение сутрин да стана и да ходя на тренировка и т.н... Примерно нощем се будя по сто пъти и все си гледам часовника с надеждата да е време за ставане :) хахаха смахната работа....но :)
Мнението беше редактирано от Ines на 29.01.10 07:52.
28.01.10
20:55
казано от Ines на 28.01.10, 16:46:
:) :) :) :) :) :) :) Лелееееееееееее сърцето ми ще се пръсне от щастие :) :) :) :) :) На втората тренировка плувах делфин БЕЗ плавници и беше уникално:)
Така сега що се отнася до съня... нощем ставам, за да ям :) Понеже се будя от глад винаги...и ставам :) А иначе спя по 6 часа горед долу...когато съм много уморена и 7 :)
А относно почивката... хм... не знам как да го обясня знам, че ще прозвучи странно и смешно, но аз доста неща правя денем и повечето ужасно много обичам да ги правя и уморена съм обаче не искам да спя! Както и да звучи... нямам търпение сутрин да стана и да ходя на тренировка и т.н... Примерно нощем се будя по сто пъти и все си гледам часовника с надеждата да е време за ставане :) хахаха смахната работа....но :)
Ines,ти си уникална просто!!!
Желая ти от все сърце да си все така надъхана,все така амбицирана и все така да постигаш всичко с лекота.
Все пак мисля,че ако си даваш по малко почивка от време на време,можеш само да спечелиш....тялото ти има нужда и от почивка...давай му я от време на време...поглези го.То си е твое,помага ти много да постигнеш целите си и има нужда от почивчица,от релакс.Поглези го малко....тогава ще ти е още по-благодарно :)
:) :lol: Делфин, делфин,делфин :) :) хахахаха :)
Така тази нощ не съм мигнала даже... тцтц ...
Храната:
04:20-200грама овес+1лъжица мед+1меденка
09:30-1филийка+150грама свинско филе
Не е нужно да казвам, че днес на тренировка беше УНИКАЛНО :) само дето ходих пеша до басейна, защото прецених, че няма да си хабя нервите с моята “голяма” кола, която 100% щеше да затъне 100000000пъти и си пешеходствах, тръгнах 1 час по-рано минах през парка и беше супер яко :) :)
казано от Ines на 28.01.10, 16:46:
:) :) :) :) :) :) :) Лелееееееееееее сърцето ми ще се пръсне от щастие :) :) :) :) :) ... 100% не ме разбирате, защо се радвам така... но преди 2години не можех даже да си вдигна ръката напред...
Хехе! Браво, Делфинче!
А за ръката... твърде добре те разбирам. Аз не можех да ги вдигам напред и да се обличам сам, като си изкарах раменете.
Стискам ти палци да си “безаварийна” оттук нататък! :coolsmile:
казано от Vic на 29.01.10, 09:37:
Хехе! Браво, Делфинче!
А за ръката... твърде добре те разбирам. Аз не можех да ги вдигам напред и да се обличам сам, като си изкарах раменете.Стискам ти палци да си “безаварийна” оттук нататък! :coolsmile:
Да...по въпроса с обличането и аз мога доста истории да споделя, които хич не са розови, ама ще ги оставя в миналото :) :)
Храната:
10:45-300грама пилешки гърди+ориз със зеленчуци+1филийка
15:45-2яйца+2моркова+зеле
18:00-250грама пилешки гърди+ориз със зеленчуци+филийка
22:00-1филийка+100грама свинско филе+морков
Леле днес доста ориз изядох :) Много обичам ориз и картофи и месо и... :) :) :)
Приятна вечер :) Аз ще правя опити да укротявам страстите, за да не се вълнувам прекалено много и евентуално да спя :) хахаха :) не ми е лесно ;) ... но както се казва...Аз не страдам от психично разтройство...наслаждавам му се ;)
Мнението беше редактирано от Ines на 30.01.10 20:18.
Добър ден :)
1час фитнес,3800метра тренировката :) (делфин,делфин ;) :) :) :) )
Храната:
05:30-200грама овес+2лъжици мед+20грама кашу+3шоколадови бисквити
тук беше тренировката и СПЕЦИАЛНО за Владо имаше малко глюкоза между фитнеса и плуването :)
11:00-300грама свинско+половин зелка+1морков+1филийка
15:00-1филийка+100грама свинско филе+1морков
19:00-филе от пангасиус+6моркова+2филийки
22:30-1филийка+100грама свинско филе+1морков
Приятен ден:)
Мнението беше редактирано от Ines на 30.01.10 20:19.
30.01.10
13:29
казано от Ines на 29.01.10, 07:51:
:) :lol: Делфин, делфин,делфин :) :) хахахаха :)
Сигурно си приличала на УМ белия делфин.
Храната:
04:00-3курабийки
07:00-150грама овес+2лъжици мед
11:00-цялото бяло месо на едно пиле+кожата+много салата(картофи,царевица,печени чушки,пилешко филе)
19:45-2свински пържоли+повечко печени картофи+2филийки+3моркова
Лелеле и Бъгс Бъни не яде толкова моркови колкото аз изяждам, вчера направо убих производителите на моркови ;) или по-скоро ги спасявам като ям толкова? ... :) И тая нощ не прекалих със съня... та ще видим как ще се кретат следващите две седмици, които са ТЕЖКИ!! И почваме специалните тренировки, комбинирани с кислородни и ще бъде ЕКСТРА ;)
казано от Ines на 31.01.10, 18:05:
Лелеле и Бъгс Бъни не яде толкова моркови колкото аз изяждам, вчера направо убих производителите на моркови ;) или по-скоро ги спасявам като ям толкова? ... :)
И аз имах един период, в който май прекалявах с тях, може би ядях всеки Божи ден доста продължителен период поне по 300-400гр - в резултат дланите ми бяха станали оранжеви направо, Витамин А се натрупва в организма и излишните количества от него могат да се запазят повече от година, не знам до колко е добре това? Имаш ли такива оплаквания, после тръгва към ходилата оранжевото :P :) :)
Хаахахаха :) Как се смях снощи, като прочетох това за оранжевите длани :) За сега май тия странични ефекти ги нямам ;)
Днес 4300метра
Храната:
03:45-25грама тоблерон
05:30-150грама овес+2лъжици мед
09:30-1банан+1чаша фреш от ябълки
4300метра на втората :) Плувах си спринтовете на бруста много добре :) което е оптимистично за специалната тенировка утре :) Тренера каза, че щяла делфинистка да ме прави ;) :)
Храната:
11:00-2свински пържоли+печени картофи+2моркова
14:15-1филийка+100грама свинско филе+1морков
18:00-цялото бяло месо на едно пиле+печени картофи+1филийка+2моркова
казано от Владимир92 на 01.02.10, 16:54:
Кога ти се падат тренировките спрямо храненията ? :)
Значи сутрин от 7 до 9, ако дърпам ластици от 6 до 9;
следобед:
Понеделник-от 15:30-17:30;
Вторник и Четвъртък-14:30-18:00;
Сряда и Петък-15:00-17:00
Събота-07:20-10:30
:)
Мислила ли си за протеинова пудра ? Винаги липсва качествен източник на протеин в 1 и 2 хранения :)
казано от Владимир92 на 01.02.10, 17:04:
Мислила ли си за протеинова пудра ? Винаги липсва качествен източник на протеин в 1 и 2 хранения :)
За мисленето съм мислила... :) Е на закуска примерно може да ям белтъци нали?? Ама трябва да изхвърлям горките жълтъци :( :) хахаха
После след тренировка аз преди ядях филийки и свинско филе, ама понеже мноооооооооого обичам банани и няма къде другаде да ги вмествам, т.е. най-подходящи са сутринта след тренировка, понеже бая въглехидрати имат и затова спрях с филето и хлябва.. :)
Яж яйцата цели :) Какво те притеснява ? Бананите са вкусни наистина, но съдържат само фруктоза - въглени. Няма белтъчини :(
казано от Владимир92 на 01.02.10, 17:23:
Яж яйцата цели :) Какво те притеснява ? Бананите са вкусни наистина, но съдържат само фруктоза - въглени. Няма белтъчини :(
Да знам, че има смао въглени... ами от къде да знам да не станат много мазнини...то зависи и колко яйца ще изям де :) Ама на мен принципно не ми е най-стабилна закуската както уж трябва, защото аз, каквото и да изям на закуска, после през деня пак си ям понеже определено съм гладна... ако ще и света да изям на зкауска после през деня пак ще продължа да си ям стабилно применро на обяд и на вечеря :)
01.02.10
18:32
Споко, като дойдеш да живееш в Бургас, ще ти готвя всяка сутрин омлет от яйца, ще ти подаря вечна карта за Фит Сити Джим (най добрия фитнес в Бургас), и ще ти покажа къде е морето за да си плуваш на воля с другите делфини.
Пък и винаги съм мечтал за тъща на поне 400 км от мен :lol:
казано от Иван Шишманов на 01.02.10, 18:32:
Споко, като дойдеш да живееш в Бургас, ще ти готвя всяка сутрин омлет от яйца, ще ти подаря вечна карта за Фит Сити Джим (най добрия фитнес в Бургас), и ще ти покажа къде е морето за да си плуваш на воля с другите делфини.
Пък и винаги съм мечтал за тъща на поне 400 км от мен :lol:
иеее колко милооо... :):) :) :) :) Инис, мъж мечта! :P
Мнението беше редактирано от S_L на 01.02.10 18:44.
Здравей, Инес. Четох малко от блога ти. Да знаеш, че млади хора като теб ме изпълват с особено чувство: смес между гордост (не знам защо), надежда, възхищение. Пишеш много добре на английски, имаш невероятно количество енергия, която влагаш в усъвършенстването си, работиш много и усърдно. Ще те давам за пример на многото хора, които говорят глупости за “днешната младеж”.
казано от Anelia на 01.02.10, 18:45:
Здравей, Инес. Четох малко от блога ти. Да знаеш, че млади хора като теб ме изпълват с особено чувство: смес между гордост (не знам защо), надежда, възхищение. Пишеш много добре на английски, имаш невероятно количество енергия, която влагаш в усъвършенстването си, работиш много и усърдно. Ще те давам за пример на многото хора, които говорят глупости за “днешната младеж”.
Благодаря много за хубавите думи :) :) :)
Иванеееееееееее, почти успя д аме спечелиш с тези омлети, амаааааа аз не обичам д аплувам в морето, така че трябва басейн да ми намериш ;) за фитнеса не се грижи, ще станем фенове на кросфита с теб и ще ходим да блъскаме на плажа, така че карта недей да взимаш ;)
Иначе съм много много много ядосана! Аз съммного спокоен човек, като цяло, но мразя да си губя времето! А днес изпуснах първата тренировка, защото трябваше да имам упражнения от 8 до 1 , но имах ли...неееееееееееее! Достатъчно ми беше, че нямах първите две и на третото даже не чаках д аразбера, длаи ще го имам! Много ме е яд, че си пропуснах тренировката, сега цял ден ще я преживявам :)
Храната:
04:00-30грама шоколад
06:00-150грама овес+2лъжици мед+1малка свинска пържола(не я ядох заедно с овеса и меда спокойно ;) )
09:00-1филийка+100грама свинско филе+1морков
Здравейте :) :) :)
Днес е супер ден :) :) И специалната тренировка я изплувах много добре, плувах с по 4-6сек. под времената, които имах :) :) Утре съм на две тренировки...аз вече във Вторник съм на една, а сряда ще ходя на две, понеже имам упражнения сутрин във вторник, които няма как да скатая :( ...малко се объркват нещата, защото днес трябваше да имам и специална и кислородна,ама нали бях на една...и лошото е че като съм сряда,четвъртък и петък на две и после и събота и малко никак няма да почивам, а преди поне едната тренировка на средата на седмицата някак те подготвяше за остатъка...ама... :) аз съм кораво копеле ще се справя :) :)
Храната:
11:00-3яйца+1филийка+много кисели краставички
14:30-1филийка+150грама свинско филе+2моркова
18:30-2яйца+200грама свинско филе+1филийка+много ряпа+2моркова
02.02.10
19:29
казано от Ines на 02.02.10, 07:13:
Иванеееееееееее, почти успя д аме спечелиш с тези омлети, амаааааа аз не обичам д аплувам в морето, така че трябва басейн да ми намериш ;) за фитнеса не се грижи, ще станем фенове на кросфита с теб и ще ходим да блъскаме на плажа, така че карта недей да взимаш ;)
Оуу спестих си 50 лева на месец, ще има за повече хляб. Няма проблем, ще копна в задния двор на баба ми един басейн (имам богат опит) и ще преточа моренцето вътре, та кросфит басейнче, кросфит басейнчесладка работа да видим колко кг ще стана тогава :lol:
Само да не се окаже, че свата е малко бамбашка :lol: ?
‘Щот ти басейн ще го изкопаш, ама къща като про-гимназия зор се прави :lol:
Мнението беше редактирано от Мирослав на 02.02.10 20:00.
Е така и така толкова копаеш в двора на баба ти, поне едно басейнче верно направи да зарадваш жена си ;) :) :)
Така днес 4200метра беше тежка кислородна :) И в комбинация с бруста и делфина, които имах на края виждах пържоли по дъното на басейна :) И веднага се отбих до един магазин да си купя банани, че иначе щях да колабирам до вкъщи :)
Храната:
02:00-35грама шоколад
05:30-150грама овес+2лъжици мед+100грама извара
09:10-2банана+15гр. БЦАА(Владо, това брои ли се за протеин ;) ) :)
Приятен и усмихнат ден :)
Мнението беше редактирано от Ines на 03.02.10 09:32.