Здравейтееееееееееееееее :) Днес кака Праска записа ново постижение :) Изплувах 50делфин и изобщо неми беше тежко, ама тренера каза за сега по 50делфин е достатъчно и не даде да пробвам 100 :) Много съм доволна :)
Тренировката-4200
Храната много тъпо, че ядох доста след тренировката, понеже бях в задръствания и имах само тоблерони в колата(не питайте защо :) ), но реших, че няма да се поддавам :)
11:15-печени чушки със сирене и яйца+2филийки+2моркова
14:15-2купички домашно ябълково пюре
19:20-печени чушки със сирене и яйца+1филийка+2моркова
20:45-80грама кашу
Приятна вечер :)
Мнението беше редактирано от Ines на 03.02.10 18:31.
кака Праска ..... :-) Ти себеси ли имаше в предвид.......? С това тяло? Леле а какво да кажем ние останалите за нас.......? :lol:
казано от гаги на 04.02.10, 06:43:
кака Праска ..... :-) Ти себеси ли имаше в предвид.......? С това тяло? Леле а какво да кажем ние останалите за нас.......? :lol:
:) хахаха кака Праска... да себе си :) :)
Така днес имах специална сутринта и плувах много, много добре, даже си я направих по-сложна тренировката и изплувах повече без да искам, понеже аз имам навика да си помня предишните тренировки и си смесих сериите с тия от онзи ден хахаха :) И тренера беше втрещена и вика к’во плуваш...и аз много уверено и обясних какво и се оказа, че аз съм в грешка :)
А онзи ден плувам аз гръб и последните загребвания преди стената нещо ги смоталевих и си разтворих малко пръстите и спирам на стената и отгоре се чува тренера “Алооооооооооо Лили Иванова , затвори ги малко тия пръсти” :)
Така днес 4100 метра, следобед имам и фитнес и кислородна :)
Храната:
05:30-150грама овес+2лъжици мед+20грама кашу+30грама шоколад+100грама извара (закуска ли бе да го опишеш, ама въпреки всичко умрях от глад към края на тренировката :) )
09:30-1банан+20грама БЦАА
Приятен ден :)
Мисля, че имам лек напредък с корема си :) И тук не съм си го стягала...а на аватара применро съм :)
Мнението беше редактирано от Ines на 04.02.10 11:35.
Добър вечер :)
1час фитнес+4300метра
Храната:
11:30-15лозови сарми+150грама свинско филе+1филийка
м/у фитнеса и басейна 1ябълка
19:30-пилешки гърди+ориз+2филийки+3моркова
казано от S_L на 04.02.10, 17:59:
Инес, свинското филенце, което хапваш какво е? Шунка ли?
Не, не е шунка :) не знам как точно да го опиша...майк ами от метро го взима, направо цяло парче и после аз си го кълцам :)
казано от Ines на 04.02.10, 18:06:
Не, не е шунка :) не знам как точно да го опиша...майк ами от метро го взима, направо цяло парче и после аз си го кълцам :)
Мисълта ми е, че не е направо от прасето филето? :P :)
Аз като хапвам пуешкото филе е от това пушеното на слайсовете, което го има нарязано по топлите витрини на веригите, затова попитах и за това свинското дали е в такъв вид?
казано от S_L на 04.02.10, 18:15:
казано от Ines на 04.02.10, 18:06:
Мисълта ми е, че не е направо от прасето филето? :P :)
Аз като хапвам пуешкото филе е от това пушеното на слайсовете, което го има нарязано по топлите витрини на веригите, затова попитах и за това свинското дали е в такъв вид?
Не е от прасето :( :) както примерно, ако си вземеш бут цял така е и това филе и както казах аз си го режа после :) Аз мнооооооого обичам свинско, т.е. аз не знам какво не обичам де хаха както майка ми казва “аз каквото и да сготвя все ти е любимото ядене” :) :)
Мнението беше редактирано от Ines на 04.02.10 18:17.
Корема ти си е супер и сега и преди. На последната снимка талийката ти изглежда по-малка. Ти си уникален пример за повечето трениращи жени, че с тренировки и хубава храна в достатъчно количество може да имаш само ползи и перфектно тяло. Браво Инис!
Много секси коремче :)
Дива, кви нормални количества храна - тя нейната храна е направо мизерна спрямо размерите и тренировките й :)
Аз се чудя как оцелява :)
05.02.10
04:45
казано от Limka на 05.02.10, 04:32:
Аз се чудя как оцелява :)
Шакита (не Шишманова) си е загадка за медицината.
:) :) :) А не ям малко :) аз пиша примерно ориз или картофи, ама не споменавам, че съм изяла половин тава хахаха :) :) така че не ме мисли Лим ;)
Иначе голям смях на тоя басейн...направо...вчера изпих басейна... тренера само ме разсмиваше и така ме разсмя точно преди серията и аз нещо не можах да се спра да се смея и се нагълтах с вода на първите 400метра :) И понеже вчера определено ми беше малко храната и бях доста гладна в басейна и направо сили нямах и тренера вика ами взимай си храна вика тежки са ни тренировките и аз викам да вече съм го измислила една пържола нарязана в пликче и за всяка изплувана серия, като на делфинче ще ми подхвърляте по едно парче :) И тя вика ааааааа ама искам, като делфинчетата да пърхаш с хриле ... хаха :) и аз се опитах да се завъртя в кръг и да го направя(ама синхронното плуване не ми е от силните страни ;) )
Днес 4100метра...на края имах едни 20 по 50… ииииии не обичам да плувам такива по 50…аз докато тръгна и трябва да спра, предпочитам по-дългите :) Между другото нещо май се разболявам...от сряда ми се вие свят и ми става много лошо, вчера на фитнеса даже щях да припадна по едно време, а днес и ми се повръщаше тцтцтц ...ама аз съм корав тип ще преборя бацилите преди да ме тръшнат :)
Храната:
02:30-2шоколадови бисквитки
05:15-150грама овес+2лъжици мед+100грама извара
09:00-2банана(даже на басейна под душа ги ядох ;) )
Повръщането може да е от натоварването. Дориан Йейтс казва “Ако не ти се повръща след тренировка за гръб, значи не си тренирал както трябва”. На мен често ми се случва да повръщам вече :shut:
И сега същественото
Защо не си вземеш някакви силни спортни витамини + рибено масло + още няколко работи ? :) Не са скъпи, а определено ти трябват ! ;)
казано от Владимир92 на 05.02.10, 08:55:
Повръщането може да е от натоварването. Дориан Йейтс казва “Ако не ти се повръща след тренировка за гръб, значи не си тренирал както трябва”. На мен често ми се случва да повръщам вече :shut:
И сега същественото
Защо не си вземеш някакви силни спортни витамини + рибено масло + още няколко работи ? :) Не са скъпи, а определено ти трябват ! ;)
Хм...за повръщането не знам, защото аз съм имала нечовешки тренировки и никога ама никога не ми сее повръщало... ама не знам...все тая :)
Сега за същественото... и аз се замислям...и аз не знам защо не си взема нямам извинение... :)какви други работи предлагаш освен първите две? :)
Като за начало едни витамини и рибено масло :) Може да добавиш и зелен чай.
05.02.10
16:33
казано от Владимир92 на 05.02.10, 08:55:
Дориан Йейтс казва “Ако не ти се повръща след тренировка за гръб, значи не си тренирал както трябва”
Е Дориан, е бил години наред на доста сериозни задължителни за формата му добавки, за каквито Шакита (анти Шишманова) не би си помислила дори. Аз честичко повръщам, но от обикновенно преяждане или от гузна в следствие на захарта съвест.
Иначе Инес само внимавай да не повърнеш в басейна :lol:
Анаболните стероиди нямат нищо общо с повръщането ? Доказателство - аз не зобя(още), но повръщам :) Сега ще цитирам пък Арнолд : “Не ми пречи да припадна в залата. Аз влизам с нагласата, че това може да се случи и съм готов” ;)
Аз съм чувала много хубави отзиви за спортните витамини на NOW за жени които са, лично не съм ги пила и нямам впечатления, но отзивите са много добри + рибено малко, по едно време нали пиеше амино, как ти се отразяваха?
Здравейте :)
Съжалявам, че снощи не си дописах отчета, но бях мнооооооооооого зле... вчера едва си изкарах втората тренировка,а преди това имах и едни упражнения в УНСС....снощи каквато съм мургава иначе ;) бях по-бяла и от Каспар... :) Натъпках се като за световно с витамин С.... :)
Много се чудех дали днес д ане ходя на тренировка, защото ми е зле и имаме и фитнес, но реших, че поддам ли се, гадните бацили ще ме тръшнат, затова няма да им се давам :)
Храната вчера:
11:30-пилешки гърди+печени картофи+1филийка+4моркова
17:15-2яйца+150грама свинско+лук(в тигана с 15гр масло) +много ряпа +4моркова+1филийка
Исках още да ям, към 9 примерно, ама ми беше много зле... аз това в 17:00 насила си го натъпках в устата...та не ядох повече :( .. :) :)
Айде сега си преживям вкусните овесени ядчици :) И отивам да блъскам после :) Приятен ден :)
П.С. А да, С_Л... пиех БЦЦА, ама не бих казала, че чувствах някаква разлика, въпреки всичко сега пак си взех да пия...ще видим :)
Здравейте :) Оцелях и днес :)
Първо 1час фитнес леле тренера ни уби... и парвих клекове със 70килограма... знам, че не ви изглежда много амааааа аз нищо, че съм такъв добитък хич не съм здрава :) После 4000метра във водата,събрах сили за водната и като изключим, че нямах много сила беше добре, ама сега вече ми е много лошо... :) Затова пък имам цяла събота и неделя да се оправя :)
Храната:
05:20-200грама овес+2лъжици мед+40грама шоколад+100грама пилешки гърди
м/у фитнеса и басейна-1банан
11:15-250грама свинско+много ама много печени картофи+1филийка+1голямо парче домашен кекс(тоя кекс е излишен няма какво да го коментираме даже...ама кака Праска... :) )
06.02.10
15:20
казано от Владимир92 на 05.02.10, 17:51:
Анаболните стероиди нямат нищо общо с повръщането ? Доказателство - аз не зобя(още), но повръщам :) Сега ще цитирам пък Арнолд : “Не ми пречи да припадна в залата. Аз влизам с нагласата, че това може да се случи и съм готов” ;)
Че кой каза, че имат общо ? :). Пък считам, че Инес не би искала формата и успехите на Арнолд и Дориян, поне не и в техните сфери.
казано от Ines на 06.02.10, 09:46:
Първо 1час фитнес леле тренера ни уби... и парвих клекове със 70килограма... знам, че не ви изглежда много амааааа аз нищо, че съм такъв добитък хич не съм здрава :)
Да, да наистина не е хич много, само да вметна, че правя с 25кг, аз какво да кажа - излагацияяяя...
Мнението беше редактирано от S_L на 06.02.10 18:00.
06.02.10
18:21
казано от S_L на 06.02.10, 17:58:
Първо 1час фитнес леле тренера ни уби... и парвих клекове със 70килограма... знам, че не ви изглежда много амааааа аз нищо, че съм такъв добитък хич не съм здрава :)
Да, да наистина не е хич много, само да вметна, че правя с 25кг, аз какво да кажа - излагацияяяя...
Aз пък хич няма да се обаждам :-)
казано от irenaiv на 06.02.10, 18:21:
казано от S_L на 06.02.10, 17:58:
Aз пък хич няма да се обаждам :-)
Рени, слаба работа сме мила, ама и нашето време ще дойде.. :P :P
Такааааааааа значи днес остатъка от яденето беше много хаотично и само ще изброя какво съм яла, понеже доста често ядох :)
400грама варена тиква;1филийка+4парчета прошуто+2моркова+малко зеле;60грама кашу;много печен свински дроб+2филийки+малко домашна лютеница+1голямо капучино(без захар)
Мнението беше редактирано от Ines на 06.02.10 20:39.
Добър вечер :)
Храната:
07:30-150грама овес+2лъжици мед+1малко парче домашен кекс
10:30-свински дроб с лук+2филийки+зеле
14:00-свински дроб(печен)+филийка+зеле
19:00-свински дроб(печен)+2филийки+туршия
Здравейте :) Колко бял ден ;) :) :)
Тази сутрин станах в 4 часа ...нямам думи просто.. :) Иииии понеже нямаше как да си изкопая блъскащата количка и пак ходих пеша до басейна ииииии беше много яко :) Парка е уникален, когато вали сняг :) Пропуснах да спомена миналата седмица, че в понеделник ще изпускам втората тренировка, защото се оказа, че трябва да ходя на едни упражнения :( :( ... ама ще го преживея :) В последно време много затоплят водата на басейна ужасно е...тази сутрин беше по-зле от спа център и направо сърцето ми щеше да се пръсне... ама тези от свободното плуване са виновни! Все мрънкат, че им е студена водата...не че нещо против ама това е плувен басейн, а не спа център... :) :) :)
Тренировката-4300метра
Храната:
04:30-150грама овес+2лъжици мед+20гр кашу+3шок. бисквитки+100грама извара
10:00-3портокала
Приятен и усмихнат ден :)
казано от Limka на 08.02.10, 08:17:
Най-после някой да ми сподели зимния ентусиазъм :)))
Лим, аз го споделям, ама само когато тичам в сняг. Спор няма, че е уникално!
казано от Ines на 08.02.10, 08:13:
Тази сутрин станах в 4 часа ...нямам думи просто.. :)
Стана в 4ч, а в колко излезе? Притесних се за теб...
казано от S_L на 08.02.10, 17:21:
казано от Ines на 08.02.10, 08:13:
Тази сутрин станах в 4 часа ...нямам думи просто.. :)
Стана в 4ч, а в колко излезе? Притесних се за теб...
Ами в 6….
Така леле днес бях цял ден на лекции и изтрещях!! Имах дупка от 3 часа и понеже на тоя предмет съм смао аз от моята група и бях сама...и четох някви книги и направо така ми се спеше по едно време...трябва едно спално отделение да направят в УНСС ;) и без тва има до 10 вечерта упражнения :) :)
Така храната:
10:50-300грама свинско+ориз+1филийка
15:00-1филийка+4парчета пастърма+зеле
18:00-200грама свинско+ориз+1филийка
21:00-1филийка+40грама филе елена
Мнението беше редактирано от Ines на 09.02.10 17:57.
08.02.10
21:15
казано от Ines на 08.02.10, 18:46:
Така храната:
18:00-200грама свинско+ориз+1филийка
Много малко похапваш, вече съм спокоен, ще успея да те изхраня :lol:
казано от Иван Шишманов на 08.02.10, 21:15:
казано от Ines на 08.02.10, 18:46:
Така храната:
18:00-200грама свинско+ориз+1филийкаМного малко похапваш, вече съм спокоен, ще успея да те изхраня :lol:
Грешка! Това не ми е цялата храна за вчера :) Иване, Иване...ще се женим, а даже проучване на жена си не си направил, че храната и е разделена в два поста ;) :) :)
Така... сега малко гадни неща :( ... :) Да започна от там, че който каквото сам си направи друг не може да му го направи! И това все едно за мен са го измислили... :) Такааааааааааа който ме познава знае, че в последно време се опитвах да се очистя ;) с по 6-7 часа трениране на ден и всички други неща, които правя и всички ми казваха малко да забавя темпото , ама аз много си вярвам и май си мислех, че имам някакви суперсили...ама за съжаление се оказа, че колкото и голямо да е желанието ми съм просто един ОБИКНОВЕН човек и моите сили имали лимит :( ...пуууууууууу колко тъпо... та в последно време знаете, че все съм уморена от миналата седмица и свят ми се виеше и аз все си измислям оправдания за състоянието ми, защото някак ми се искаше да си повярвам, че другите край мен грешат... Така почнах да си меря кръвното, защото много ме боли и главата в последно време...меря си го по 5-6 пъти на ден и в повечето случаи е около 150/80… не е цветуща картинка...тази сутрин освен, ч еми беше високо кръвното тъпия апарат показа, че имам аритмия :( .... ама това нищо не значи де, понеже е единичен случай на всеки се случва.... ииииииии бях на лекции, когато майка ми ми звънна и каза, че е видяла апарата и ме пита длаи мисля д аотида на тренировка и аз естествено казах “да”...тя звънна на баща ми и той ми се обади и ми каза, че не е зле да се замисля и д апропусна тренировката и д аго давам малко по-леко... :( .... тръгнах си аз от лекции иииииии голям рев му ударих в колата ( малко като сапунка звучи :) :) :) ) ... иииииииии отидох на тренировка( в този ред на мисли 1час фитнес и 4200метра) и казах на тренера какво става и се разбрахме до края на седмицата да тренирам по веднъж на ден :( ... каза, че ще ми смени тренировките и понеже имах едни серии днес и не ги изплувах добре и тя каза, че и плуването ми показва, че трябва д ами даде почивка :( ... та в общи линии ПОЧИВКА мамка му!!! Ииииииии какво д ави кажа днес ми е супер тъп ден...ама знам, че аз съм си виновна...мислех си как съм на път да загубя ОТНОВО нещо, което обичам защото съм супер глупава и твърдоглава и то за глупости...сякаш ако изпусна една тренировка ще дойде краят на света... ииииии много хора биха си казали, че живота е гаден и други подобни глупости, но аз съм на мнение, че животът е ПРЕКРАСЕН, а аз със моите решения и действия си го правя труден... винаги има някакъв знак, че нещо не върви като хората, ама аз никога не им обръщам внимание на тия знаци и блъскам, като магаре докато ударя дъното... и отново ми се случи... е с извинение аз съм кораво копеле ;) и този път ще се справя :) Никой и нищо не може да ме пречупи :) предполагам, че този път трябва себе си да преодолея...то май винаги това ми е бил проблемът... ;) Така съжалявам за дългия пост пълен с глупости, ако някой изобщо го е прочел... :)
Храната:
06:00-150грама овес+2лъжици мед+20грама кашу+4курабийки(домашни)
09:00-2яйца
11:00-300грама свинско+ориз+филийка
18:30-много мусака+100грама свинско+1филийка+3моркова
Знам за дупката от 11 до 18, ама днес ми беше все тая з ахраната, други неща ме вълнуваха,знам че не е правилно, ама и утре е ден :)
Приятна и усмихната вечер на всички :)
Прочетох всичко и съвсем не са глупости даже. Всеки, предполагам, е попадал в такава ситуация. Другите ти казват колко е опасно/вредно/тъпо нещо, ти продължаваш да упорстваш докато един ден всичко рухва, но все пак с голяма част от съзнанието си си сигурен, че не е пак точно така, както другите са казвали и че ти си прав. Да ти вдъхна малко оптимизъм. не мисля, че многото тренировки са виновни за състоянието ти. Съветвам те да отидеш на лекар. Дори съвет е малко слаба дума. ТРЯБВА да отидеш на лекар. Но лекарят трябва да е такъв, че не да ти предписва лекарства, а да ти обясни ЗАЩО е така. Съответно да търсиш причината, довела до симптома високо кръвно, а не да лекуваш високото кръвно.
Пожелавам ти всичко да се оправи скоро и пак да си тренираш яко. Дори да не е 2 пъти на ден, то поне 5-6 пъти седмично.
Разбира се, че всичко прочетох и въобще не смятам, че това са глупости и несериозни неща. Най-важното е, че ти осъзнаваш нещата, а това рано или късно се случва. Колкото повече някой ти говори, толкова повече несъзнателно или от инат не го слушаш /това не важи само за теб, така се случва в живота/. Ти си много упорит, постоянен и енергичен човек, пожелавам ти да си останеш винаги такава, но наистина понякога мисли малко повече за здравето си и обръщай внимание на знаците които тялото и организма ти показват, за пореден път го казвам - ДАЙ СИ ПОЧИВКА! :) Лека вечер миличка и дано всичко да е наред при теб!
09.02.10
21:12
казано от Anelia на 09.02.10, 18:18:
Прочетох всичко и съвсем не са глупости даже. Всеки, предполагам, е попадал в такава ситуация. Другите ти казват колко е опасно/вредно/тъпо нещо, ти продължаваш да упорстваш докато един ден всичко рухва, но все пак с голяма част от съзнанието си си сигурен, че не е пак точно така, както другите са казвали и че ти си прав. Да ти вдъхна малко оптимизъм. не мисля, че многото тренировки са виновни за състоянието ти. Съветвам те да отидеш на лекар. Дори съвет е малко слаба дума. ТРЯБВА да отидеш на лекар. Но лекарят трябва да е такъв, че не да ти предписва лекарства, а да ти обясни ЗАЩО е така. Съответно да търсиш причината, довела до симптома високо кръвно, а не да лекуваш високото кръвно.
Пожелавам ти всичко да се оправи скоро и пак да си тренираш яко. Дори да не е 2 пъти на ден, то поне 5-6 пъти седмично.
Здравей и от мен,слънчево момиче ;-P Свикнала съм винаги да чета постовете ти изпълнени с голяма доза оптимизъм,с живот.Повярвай,надъхваш доста хора да тренират.Но.. както и сама си усетила,всяко нещо си има мярка.
Анелия казва,че едва ли това е причината за състоянието ти,но може би има известна връзка.Все пак всеки има нужда от сън,повече почивка,а ти такива не си даваш.Разбирам,че това е твоят начин на живот,но ако не искаш да има подобни на предните причини и да трябва да се откажеш,просто забави темпото.Може би даже ще имаш повече сили и ще преодоляваш повече препятествия,делфинче ;-P
Примерно аз ,след прекъсване дори от няколко дни,после минавам рекорди,защото тялото се е възстановило,така че при пропускането на една тренировка днесвно,едва ли мнго ще изостанеш.
Желая ти успех и все така да продължаваш да ни надъхваш,но най-важното-мисли за себе си,миличка!
10.02.10
13:12
Инес, Инес, ... и една седмица да изкарам без храна, пак ще те сложа в малкия си джоб!!! :D (какво хубаво начало за 1-ви пост в сайта)
казано от mindbender на 10.02.10, 13:12:
Инес, Инес, ... и една седмица да изкарам без храна, пак ще те сложа в малкия си джоб!!! :D (какво хубаво начало за 1-ви пост в сайта)
Мъж ли си? Що за избиване на комплекси...Да сравняваш постиженията си с тези на жена. Сега ще кажеш, че правиш повече лежанка от мен. Браво, чувствай се значим :lol: