Дневникът на Shakita

Темата е заключена.
Прескочи до:

19.02.10
11:22

Според мен се топиш, а това не е добре. Висока си и ще приличаш на клечка

19.02.10
11:28

казано от Ines на 19.02.10, 09:30:

И кака Праска да добави малко снимков материал :)

Ines!

Струва ми се, че си се стопила с тези всекидневни изтощителни тренировки . Как мислиш, с повечко плът няма ли да ти е по-добре?

19.02.10
15:54

Между другото, определено се стопих... от Коледа до сега -3дупки на колана и даже нови трябва да си пробия или просто да си взем по-малки колани ;) .... ама аз не мисля, че съм толкова слаба... даже бих свалила още някой грам от краката и корема си... :) в момента си изглеждам нормално...мисля...:)

19.02.10
16:03

По принцип и аз съм за повече плът, както казва Вик :lol: , но в случая Инес е състезател и мисля, че всеки килограм в плюс ще го усеща при плуването. Това разбира се незначи да стане някой клечо. ;-)

Чисто визуално изглеждаш много приятно. :)

19.02.10
16:12

казано от buhtata на 19.02.10, 16:03:

По принцип и аз съм за повече плът, както казва Вик :lol: , но в случая Инес е състезател и мисля, че всеки килограм в плюс ще го усеща при плуването. Това разбира се незначи да стане някой клечо. ;-)

Чисто визуално изглеждаш много приятно. :)

И аз това си мислех да напиша... понеже за плуването трябва да си лек, за да си отгоре на водата... :) А и аз визуално се стопих ама на килограми имам само 1-2кг разлика :) така че мускулиииииииииииииииии ;) :)

19.02.10
16:18

Инес, и аз мисля, че си отслабнала. И че изглеждаш добре също.
Нали правите фитнес? Не усещаш ли по него дали си изгубила мускул? Общо взето силата ти трябва да е паднала, дори и да правите с по - малки кг, пак ще усетиш разлика?

А визуално не намирам разлика по отношение на мм - същата си, просто поумалена. Макар че снимките изкривяват...

19.02.10
16:19

казано от inis9 на 19.02.10, 16:18:

Инес, и аз мисля, че си отслабнала. И че изглеждаш добре също.
Нали правите фитнес? Не усещаш ли по него дали си изгубила мускул? Общо взето силата ти трябва да е паднала, дори и да правите с по - малки кг, пак ще усетиш разлика?

А визуално не намирам разлика по отношение на мм - същата си, просто поумалена. Макар че снимките изкривяват...

Нееееееее аз имах предвид, че понеже на килограми не съм отслабнала много, ана вид съм, че съм КАЧИЛА мускули, а не свалила :) :) :)

19.02.10
19:31

Момиче, ти ще изчезнеш скоро! Перфектни крака имаш, няма какво повече да кажа! :)

19.02.10
22:07

Изглеждаш супер  :-)
М/у другото къде си тренирала баскет-ти си 89 нали?аз съм 88 и аз едно време тренирах и мож да сме се засичали на мачове,само дет аз с моите 168 никъв шанс за нищо.Аз бях за съвсем малко в Академик,и после 4 години в НСА(оф...).

20.02.10
10:06

казано от hill_runner на 19.02.10, 22:07:

Изглеждаш супер  :-)
М/у другото къде си тренирала баскет-ти си 89 нали?аз съм 88 и аз едно време тренирах и мож да сме се засичали на мачове,само дет аз с моите 168 никъв шанс за нищо.Аз бях за съвсем малко в Академик,и после 4 години в НСА(оф...).

О, приготви се списъкът е дълаг... значиииииииии Славия,Септември,Академик,Варна,Локомотив и в България май смао в тия отбори съм играла :) 100% сме се засичали :) Ти при Цанко и Жеси ли си била... :)

Значи, съжалявам, че вчера не се доотчетох ама бях много уморена.... рядко ми се случва да нямам сили 5мин да пиша на компютъра ама... :)

Втората тренировка-4000метра

Храната:
14:45-1филийка+150грама свинско филе+1морков
18:00-350грама варено пиле+1морков+много зеле+1филийка
20:30-2филийки+250грама свинско филе+2моркова

Днес:

Тренировката-4000метра ( нямахме фитнес, защото тренера вчера сутринта замина на състезание с по-малките и каза днес да не правим фитнес)

Храната:
03:30-3домашни курабийки
06:30-150грама овес+2лъжици мед
11:00-100грама пиле+2карначета+1филийка+4моркова
15:00-200грама свинско филе+печени картофи
19:00-350грама пиле+малко кожа+1филийка+много печени картофи+3моркова+1/2краставица
21:30-0.5л мляко
23:00-100грама пиле

Вчера, понеже нали тренера я нямаше и си бяхме оставили картите от шкафчетата върху блокчето... и на края смао аз и един съотборник останахме и аз излизам от басейна и взимам единствената останала карта и отивам при шкафчето ми и то не се отваря! Пробвах и други шкафчета, защото аз съм много отвеяна и реших, че не съм запомнила къде съм си оставила нещата... и след много неуспешни опити погледнах номера на картата и НЕ БЕШЕ МОЯТА! Някой ми беше взел картата...много странно смао как си е отворил шкафчето с моята карта??? и аз викам сегаааааааа вярно, че се позатопли ама чак д аме оставят да си ходя по бански... :) хахаха и излизам по бански, вода тече от мен... и та отивам на рецепцията и добре, че са отзивчиви та ми отвориха шкафчето, че иначе щях да си тръгна по бански,плавници и шнорхел от басейна ;) :)

Приятен дееееееееен, аз отивам д ачистя и после цял ден да се разхождам в парка :) :) :) :) :)

Мнението беше редактирано от Ines на 20.02.10 20:57.

20.02.10
20:13

Ха,ха,ами тоя дето е бил с твоята карта и той явно е отишъл и той със шнорхел и бански да пита,а?Не чак толкова скучно да си рецепционист май :-)
Аха,Цанко и Жеси-то беше най вече Жеси де.После тя се премести в Славия и аз реших ,че вече нямам никакъв шанс да съм 150тата резерва и се почна друг спорт.

21.02.10
17:17

Добър вечер :)

04:30-4курабийки(по-големички ;) )
07:30-150грама овес+2лъжици мед+100грама извара
10:30-300грама пиле+печени картофи+филийка+2моркова
13:45-1филийка+100грама свинско филе+2моркова
15:45-100грама свинско филе+1краставица
18:00-300грама филе+малко кашкавал+повече домашна питка+пропуснах да кажа, че и картофена салата ядох

Приятна вечер

Мнението беше редактирано от Ines на 21.02.10 18:59.

22.02.10
09:45

Добър ден :)
Лелел каква дълга нощ имах... изобщо не спах ... не знам защо ...
Тренировката 4300метра ...тая седмица е тежка

Храната:
02:30-3курабийки
05:30-150грама овес+2лъжици мед+100грама извара
09:30-400мл мляко+1фреш от моркови+малко ябълково пюре(домашно)
11:00-филе от скумрия+1домашна питка+малко царевица+много зеле

Приятен ден :)

Идея си нямам как издържаш тренировките с малко сън - имайки в предвид колко изпиваща е водата; аз се чувствам най-добре с поне 7 часа, но и те са ми малко.
Иначе се кефя, че има още една добре хапваща жена :) :) :) Браво.
Снимките са чудесни, покажи и гръб :)

22.02.10
11:40

И аз, и аз...добре си хапвам :)
пишете ме и мен в групата, нищо, че не ме виждате колко мнг ям :)

22.02.10
18:01

казано от veronique на 22.02.10, 11:06:

Идея си нямам как издържаш тренировките с малко сън - имайки в предвид колко изпиваща е водата; аз се чувствам най-добре с поне 7 часа, но и те са ми малко.
Иначе се кефя, че има още една добре хапваща жена :) :) :) Браво.
Снимките са чудесни, покажи и гръб :)

Ами определено се усеща, когато не спя доста по-трудно ми е и съм доста по-изморена... :)
Иначе обещавам за гърба тия дни да кача снимки :)

Днес останалата храна:
14:45-1домашна питка+200грама свинско филе(тук бях на упражнение и бях гладна вече и нямаше такова ядене като моето хахаа, само като се врътнеше преподавателя и аз се възползвах да си отхапвам хаха :) )
17:45-2яйца+200грама извара+1краставица+1/2домашна питка
20:00-150грама пиле+1морков+1филийка

Приятна вечер :) :)

23.02.10
18:02

Добър ден :) Как сте? :) т.е. май е вечер... :)

Днееееееееееес...в дни като днешния ми се иска да се откажа от всичко... :) ако алкохолът не беше толкова калоричен, с удоволствие бих давила мъката с него днес! :) хаха не ми е лесно и на мен ;)

Значи първата тренировка-4300метра, преди втората 1 час фитнес и после 4400метра

Сега да направя един “разбор” на тренировките... първата имах специална и плувах покъртително зле...даже тренера се притесни какво ми е и защо така плувам  :( ... после на втората имах едни спринтове и първите едва едва ги изплувах и после на вторите вложих нечовешки усилия, а ги плувах много зле и тренера само като ме видя и ме спря и каза плуваш още едно и спира... изплувах го едва едва и тя ме пита какво ме боли...аз и казах, че нищо не ме боли, но че ми е ужасно трудно...даже главата ме заболя от усилието, което положих да ги изплувам :( .... и после имах още 3 по 200 и тя каза тях да ги изплувам и като излезнах и ми каза, че съм изглеждала съсипана и че две седмици преди състезнаието няма д аходя на фитнес и няма д аплувам повече от 2км на треировка ;( ;( ;( ... и сега ще ми направи ътреировките по-леки и ще ми премести другата специална чак в петък, за да евентуално да съм по-добре и д амога да я изплувам... и трябваше до края на седмицата да съм на по две тренировки, а тя каза в никакъв случай :( и каза утре само една.... ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа... искам да живея в планината и да отида да се навикам ;) :) :) ох много смотано.... ноооооооооооо уоооооооооооотевъъъъъъъъъъъъъъъъррррррррррррррррр...

Храната:
03:00-2шок. бонбона+1курабийка
05:15-150грама овес+2лъжици мед+400мл мляко+100грама извара
09:10-1домашна питка+200грама свинско филе
11:30-300грама свинско+печени картофи+1филийка
м/у фитнеса и тренировката 1банан
18:15-400грама пиле+6моркова+3филийки+10маслини

Приятна вечер

23.02.10
19:06

2 плувания и 1 фитнес  %-P За мен това е нечовешко, а и няма смисъл. Треньорката ти вероятно много добре знае, че освен трениране, храна, 3-я елемент е почивката. Така че я слушай. Ти можеш и по 4 тренировки на ден да правиш, но няма да има смисъл. Просто ще си изгубиш времето. На мен също ми отне доста време да разбера, че максимата “колкото повече, толкова повече” не е валидна в случая.
Наслади се на някакъв хубав филм, или на книга, или сладки приказки с приятели. Мен в последно време много ме разтоварват срещите с приятели върху чаша кафе (разбира се, само след като съм свършила тренировката ;) ).
Спокойна вечер :)

Не винаги максимум усилия дават максимален резултат! В едно списание съм чел “Спри, за да растеш!” Пределно ти е ясно как стоят нещата с възтановяването. Виж всички велики спортисти какво правят. Неразумно е да се “измъчиш” преди състезание било то и с намерение за оптимално представяне. А и не виждам от какво точно се притесняваш :) Пак ще си тренираш всеки ден :) Като мен! Сега ме караш да се чувствам зле, че тренирам веднъж(рядко 2 пъти) дневно! Щом ти е гадно, че намаляш броя на тренировките - направи единствената - по-тежка(не, че са леки)! ;)

23.02.10
20:45

Човек,горе главата-всеки който тренира яко му се случват кофти тренировки,особено ако са отсечки ,които се мъчиш да плуваш бързо.Просто като тренираш често на макс,и караш тялото си да върви до предела си в даден момент то разбира какво му причиняваш, и казва “забави” или “спри”.Сигурно си претренирала нещо,не е приячно ама е лесно решимо.Споко,нали нямаш състезание скоро.Ей ,пък и нали се сеяаш че ако на всяка тренировка нещата са ти супер,тва значи че не полагаш достатъчно усилия,така че не се коси а гледай да си починеш добре :-)
Почивката ражда шампиона ,нали знаеш ;-)

24.02.10
17:10

Благодаря за коментарите :) ... мен ме дразни фактът, че вече няколко месеца съм все уморена...т.е. не уморена, а изтощена... не знам как д аопиша как се чувствам, но днес цял ден седя на едно място и нямам сили нищо да правя... даже и да уча не става просто, защото съм толкова уморена, че само прелиствам страниците, а пък за други неща изискващи физически услия нямам сили... странна работа..  аз винаги имам периоди, в които съм доста уморена ама до максимум месец се оправям, а сега...  мисля че от октомври съм в едно и също положение или по-скоро става по-зле.... няма логика... една седмица ходих смао на по една тренировка, миналата седмица беше лека, а аз едва плувам... и не само плуването.... Но както и да е :) There’s always hope :)

Днес 4300метра

Храната:
01:30-40грама шоколад
05:00-150грама овес+2лъжици мед+100грама извара+0.5л мляко
09:30-1домашна питка+100грама домашен суджук
13:15-2свински пържоли с топено сирене и гъби+ориз със спанак +1филийка
18:00-300грама свинско+1филийка+5моркова

Приятна вечер :)

Просто нямаш тонус! Нещо често срещано в родния ‘футбол’ :)

24.02.10
20:57

Ине,виж това:
http://www.pponline.co.uk/encyc/0332.htm
http://www.pponline.co.uk/encyc/the-risks-of-overtraining-35870
И изобщо поразгледай го тоя сайт.Това което ти се случва е натрупана умора,която се дължи както на самите тренировки,така и на факта че ставаш едва ли не през нощта от сън,и че ходиш на лекции.Не се шашкай толкова,то спорта не е да блъскаш само като хамалин все пак-нали знаеш ,че ефекта от тренировката,демек адаптацияата към стреса,може да с епостигне само с правилна почивка и възстановяване след това-помисли,отделяш ли внимание на този въпрос.И това не е само храна,това е след тренировка да седнеш някъде да си починеш,да изпиеш едно кафе и чак тогава да се впуснеш в ежедневните си задължения.Вечер да си лягаш по-рано ,да разтягаш след фитнес и т.н.Друг аспект е че ти тренираш ,хубаво -тренирай,ама питала ли си се дали програмата ти е подходяща за теб?Що не говориш с тренйорката си не се поинтересуваш по различните начини как се тренира плуване.
Ще ти разкажа един случай-една моя съотборничка,която с волята си за тренировка и постянството винаги е била пример за мен.Тренирахме заедно и бяхме на едно ниво,но за едно лято тя стршно дръпна,много тренираше и стана едно ниво над мен.Представи се добре после на състезания,но в един момент престана да се развива.Тренера не знаеше какво и продължаваше да й дава още повече тренировки,да я хока че е дебела и т.н.Накрая тя отиде на друго място с коренно различен подход на тренировки и за 3 месеца си подобри личното на 3 км с 1 минута(това е СТРАШНо много).Не казвам да се местиш,скоро четох блога ти затова колкоуважаваш тренерката,просто седни и поговори с нея да изясните дали всъщност това което ти тренираш е подходящо за тебе-дали толкова повторения ,с толкова почивки,на такава дължина,толкова пъти в седмицата.Разгледай си и силовата програма.
Също-вие в плуването не намлявате ли натоварването преди състезание,примерно при бягането ако си бил на 100 км на седмица със отсечки и фартлек,седмицата на състезанието си само на леко бягане да речем 40-50км общо(със състезанието)?
сигурна съм че след седмица две ще си машина,ако не нервничиш и fully enjoy your taper.Have fun :-)

Мнението беше редактирано от hill_runner на 24.02.10 20:58.

24.02.10
21:03

Аз май казах, ама пак да повторя :)
Здраво трениране без планирана почивка и разтоварване, рано или късно се превръща в непланирана почивка, която може да продължи дълго.

24.02.10
21:07

казано от Петко К на 24.02.10, 21:03:

Аз май казах, ама пак да повторя :)
Здраво трениране без планирана почивка и разтоварване, рано или късно се превръща в непланирана почивка, която може да продължи дълго.

Абсолютно съгласна, страшна логика..Инес, явно сама трябва да стигнеш до този извод, а не някой да ти налага каквото и да е било, но наистина се замисли..

25.02.10
08:13

Добър ден :)
Владо т’ва с футбола ме уби :) :) :) :)
Иначе Петко К е мнооооооооого прав! Ама както хората са казали, който каквото сма си направи, друг не може да му го направи! Което с пълна сила важи за абсолютно всяка една глупост, която съм сътворила през 20годишния си живот ;) :)

Относно тренировките, длаи са подходящи или не за мен... като цяло тренера е наистина много добра в смисъл много си разбира от работата...на всеки пише различна тренировка в зависимост от взъможностите, стила който плува и какво има нужда да подобри в плуването си... но проблемът при мен( по мо е мнение) е следният: ЗНачи другите тренират от по 10-15години, а аз тренирам от две години... и за тия две години аз плувам тренировките, като тези на част от съотборниците ми ( с изключение на 4 ччовека ама те са адските машинки :) ) и дори когато почнах д атренирам тренера разпавяше как съм човека желязо и че не може да повярва, че издържам на тези тренировки, но истината е че аз никога не казвам когато съм уморена... аз тука си мрънкам в дневника, но иначе в “реалния” живот аз никога не казвам, когато съм уморена или нещо ми има...и тренера гледа, че си плувам тренировките и лека полека ми увеличава интензитета и натоварването и тая година наистина тренировките ми са доста брутални ( за мен). В смисъл примерно за горе споменатите 4 човека не биха били толкова тежки, но аз не се сравнявам с тях... така че като говоря за тренировките тях ги изключвам от схемата ;) И та станаха ми мнгоо брутални тренировките, но аз не е само д атренирам, другите повечето смао тренират и после почиват между тренировките, а аз ходя на лекции и на работа и в общи линии НИКОГА не си почивам... дори вчера имах възможност малко да си почина и легнах, защото бях много зле, но след малко станах, защото съм свикнала винаги нещо да правя и ми е супер гадно да бездействам, чувствам се сякаш си хабя времето и живота и тая мисъл не ме оставя и станах... тъпа работа... знам че аз съм си виновна и ако аз не се променя нещата ще стават по-зле и до никъде няма да стигна... Лошото е че го осъзнавам, но не намирам сили д аго променя...

Иначе днес 4000метра , имах едни серии ама тренера ми беше дала много големи режими, така че да почивам повече, о аз наистина щях да умра... и изплувах първата серия и като видя как я изплувах на втората ми я съкрати на половина... :( :) и каза че техниката ми в момента даже е много добре, но че вървя ужасно уморено и че нямам никакво темпо в плуването и каза че вече и тя не знае какво д аправи... каза че от другата седмица ще ми намали километрите и няма д аходя на фитнес, но че не може още от тази седмица, защото има 3седмици до състезанието и ако толкова рано ми намали тренировките ще почна да губя качеставата.... Та така...

Храната

04:00-2шок. бонбона
10:00-0.5л мляко+1филийка+30грама кашкавал+60грама суджук

Приятен ден :) И благодаря отново за съветите :) hill_runner още не съм видяла нещата, които ми прати, но щом имам време веднага ще ги погледна :) Благодаря ти :)

25.02.10
18:39

Фитнес и после 4100метра

Храната:
12:00-2свински пържоли с топено сирене и гъби+ориз със спанак+2филийки
м/у фитнеса и тренировката-1ябълка
18:00-1протеинова вафла
20:30-свинско месо+боб+1филийка

26.02.10
18:17

Тач седмица не тръгна добре иииииииииии так си продължава , ама нали свършва :) така че съм оптимистично настроена :) тая нощ пак изобщо не спах...

4100метра на първата и 4100метра на втората

Храната:
03:00-3бонбона
05:00-150грама овес+2лъжици мед+0.5л мляко+100грама свинско
09:30-150грама свинско+1филийка
11:15-2свински пържоли с топено сирене и гъби+3филийки+зелена салата
17:30-3яйца+100грама сирене+100грама шунка(в тигана с 10гр масло) +5моркова+3филийки

27.02.10
10:16

Добър ден :) Как сте :)
Аз съм много щастлива ;) хахаха леле ама не ми е лесно :) едва си издеяних тренировката ама въпреки всичко съм оптимистично настроена, че до състезанието ще си почина :)

Днес тренировката беше много брутална и във фитнеса и във водата...
Та първо фитнес+4000метра

Храната:
05:20-200грама овес+2лъжици мед+4курабийки
м/у фитнеса и басейна-1бонбон
11:00-цялото бяло месо на едно пиле+салата айсберг+3моркова+3филийки
15:30-2филийки+100грама пуешко филе+0.5л мляко
18:00-300грама пиле+много качамак+4моркова

Между другото от миналата седмица до сега съм с 2кг и половина отдолу.... а НЯМА ЛОГИКА! защото си ям и лично моите тренировки не бяха чак толкова тежки.... хм... :)

Приятен ден :)

Мнението беше редактирано от Ines на 28.02.10 05:52.

27.02.10
10:20

Пожелвам ти успех на състезанието!

27.02.10
13:50

Успех на състезанието,Ине!

За надъхване:

“Every time I go out and race it’s a goal to go out and run faster than I’ve done before. “
/Paula Radcliffe,св.рекордорка на маратон/

“Swimming is normal for me. I’m relaxed. I’m comfortable, and I know my surroundings. It’s my home. “
Michael Phelps

“You can’t put a limit on anything. The more you dream, the farther you get. “
Michael Phelps
    “People ask me ‘what was going through your mind in the race?’ and I don’t know. I try and let my body do what it knows.”
Ian Thorpe

BELIEVE IN YOURSELF :-)

28.02.10
18:27

:) :) :) Благодаря ви много :) Ама има още цели три седмици :) :) :) :) :)
Иначе за вярването...да ви кажа под секрет...не познавам човек, който да си вярва повече от мен хахахаха ;)

Храната:
06:30-150грама овес+2лъжици мед+4курабийки
09:30-0.5л мляко
11:30-200грама свинско+готвено зеле+печен боб
15:45-1филийка+100грама свинско филе+карфиол+3моркова
18:00-250грама свинско+готвено зеле+боб+филийка+3моркова

01.03.10
07:38

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА :)

Как сте днес :)
Значи тренера вече ми намали км.... днес няква много лек ами беше тренировката и ми беше малко тъпо от този факт, но през цялата тренировка си повтраях, че е за добро и че аз съм си виновна ;) та 3600метра

Храната до сега:

03:00-4курабийки
09:30-0.5л мляко

Приятен ден :) аз съм до 8 на лекции.... :)

01.03.10
07:56

Между другото извинявам се, че си спамя дневника, но да кажа нещо, което винаги забравям, че всеки ден пия комплексните витамини и омегите, обаче мисля сега да си взема и аминокиселини, но на хапчета, а не на прах(понеже не знам, защо ама тренера само ми дудне за тия  на прах д ане съм се знаимавала с глупости, а да си взема на хапчета....по мое мнение тя не  еголям капацитет за хранителни добавки, но... :) ) Та чудя се тези стават ли:
http://www.peak.bg/catalog/product_info.php?cPath=41_72&products_id=251

Или какви бихте предложили :)

Мнението беше редактирано от Ines на 01.03.10 08:04.

Далеч не са изгодни! Глупаво е да си купиш точно БЦАА на хапчета/капсули. Доооста по-неизгодно е. А защо трябва тренере ти да знае ? :) слагаш ги в шишенце с вода и пиеш :) какво пиеш само ти си знаеш!

01.03.10
12:35

казано от Владимир92 на 01.03.10, 12:20:

Далеч не са изгодни! Глупаво е да си купиш точно БЦАА на хапчета/капсули. Доооста по-неизгодно е. А защо трябва тренере ти да знае ? :) слагаш ги в шишенце с вода и пиеш :) какво пиеш само ти си знаеш!

Хахаха да така е...ама знам ли... ох  и аз вече се обърках :) ама тия дето са на прах нещооооооооооооо не усещам кой знае какъв ефект от тях :( та се надявах, ако пробвам тия на хапчета... да стане чудо? :) :) хахаха :)

01.03.10
18:26

Остатъка от храната:
10:45-250грама свинско+готвено зеле+1филийка+2моркова
14:20-2филийки+150грама пуешко филе+4моркова
18:15-3яйца+карфиол+1филийка
20:30-200грама пилешки дробчета+3моркова

02.03.10
17:36

Тра лалалалаллаааааааааааа Инес тотално изтрещя :) ;)

Днес дълааааааааааааааааг ден :) то не бяха тренировки, не бяха лекции, не беше ядене ;)

Тренировки-3900;1час фитнес;3600метра (положението е трагикомично :) )

Храна:

02:00-3шок. бисквити
05:30-150грама овес+2лъжици мед+1с.л.какао(ама не от това подсладеното)+1ч.л. канела (леле това беше мнооооооооого вкусно :) ) +100грама извара
09:15-0.5л. мляко+1филийка+150грама пуешко филе+3моркова
11:15-250грама свинско+зеле+1филийка
18:00-цялото бяло месо на едно пиле+мнооооого качамак+печени гъби

Днес пих 20гр. БЦАА след първата тренировка+20гр БЦАА м/у фитнеса и плуването+2капсули омега+2комплексни витамина

Мисля сега да си взема и някви конски дози витамин Ц иииииии мисля и магнерич да си взема, защото мускулите ми се схващат ужасно... днес бях ужасно изморена и в усилието си да плувам ми се схванаха много ръцете и рамената ме заболяха :( мамка му... :) :) иииииииии бутовете и прасците ми се схващат, даже след тренировка, като ходя ме болят прасците от схващанията...

Тцтцтц нещо ми има ...вече до тоя извод стигнах ;) Викам, ако ще се гътвам поне да е по-бързо да не се мъча хахаха :) :) Охххххххх не е лесно да си оввввввввввввввввввцаааааааааааа :) :)

Приятна и усмихната вечер на всички :)

02.03.10
21:24

Щях да питам:А ти изпи ли своя Нескуик? :-)
Ами 7.5 км си преплувала,леле,машина си(и искаш да не  се схващаш  :lol: )

03.03.10
03:20

Инес, пиеш ли някакви витамини?
Аз доскоро се чувствах адски изморена и постоянно ми се спеше. Купих си една доста силна формула за трениращи жени (на Biotech USA ми се струва, че беше) и веднага даде отражение... виж в колко часа пиша  :lol:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1