26.07.09
09:07
Здравейте, имам около 7-8 месеца стаж във фитнес залите ;) . Започнах работа, която не ми позволява да отделям всеки ден по час- час и нещо в залата. Започнах да правя кардио всяка сутрин на гладно, като взимам по 2 fat burners преди товА. Възможностите ми за често хранене и по малко са ограничени. Чета различни статии и форуми относно хранене и тренировки и кардио и кво ли още не и в главата ми е вече абсолютна каша. Значи- 166 см. - 51 кг. , имам възможност за 45 мин. кардио рано сутрин и по 1-2 пъти тренировки /седмично за горна и долна част в залата. Може да сваля 2-3 кг.(искам да изчистя излищните мазнини- те не са много)... и да не губя мускулната си маса, но относно тези цели, въпросите са ми свързани с храненето. Имам възмойност да се храня не повече от 3 пъти дневно, но въпроса ми е какво и кога? Колко време след сутрешното кардио и какво (за да не губя муск.маса, а само маззззз ;) ). Дайте идейки за горе долу подходящ хранителен режим, съобразен с по-горе описаните факти!?
Да уточня, че в момвнта горе долу се придържам към НВД (понякога не стриктно, но се старая). Не ям никви хлебни истории и дори не смея да ям овес, ориз и т.н.-виждат ми се опасни дори и преди обяд. Въгл.,които приемам са плодове и картофи. Наркоманка съм на тема шоколад и в най-критичните ми моменти на абстиненция си хапвам по 20-30 грама натурален 85% какао-това опасно ли е? Ако може да ми кажете, кога какво? И примерно как да комбинирам храните. Чувала съм, че млечни продукти и плодове предизвикват ферментационни процеси в организма. Също, че млечните продукти се усвояват по-бавно от организма...... В момента може би пиша глупости в очите нА по-компетентните от мен, но................ помощ!
Благодаря предварително!
Темата беше редактирана от Lussi на 26.07.09 09:23.