27.07.09
19:15
Изварата не е ли почти направена изцяло от суроватка т.е. суроватъчен протеин, защото се натъкнах на някакви коментари, че тя е главно бавноусвояем протеин(тоест казеин), което ми се струва абсурдно? Все пак кое е правилното? В частност ако някой знае за МЕРОНЕ.И ако е от казеин, какво да ям след трен. освен яйца и месо, че ми писва от тях, нещо, което съудържа суроватка.
Благодаря, очаквам компетентни мнения ;Р
ПС. Бе то, честно казано, се прави от мляко, така че е логично да има повече казеин ама все пак на повечето пише “Суроватъчен протеин” Странно!
Темата беше редактирана от alabalaa на 27.07.09 19:58.
казано от alabalaa на 27.07.09, 19:15:
Изварата не е ли почти направена изцяло от суроватка т.е. суроватъчен протеин, защото се натъкнах на някакви коментари, че тя е главно бавноусвояем протеин(тоест казеин), което ми се струва абсурдно? Все пак кое е правилното? В частност ако някой знае за МЕРОНЕ.И ако е от казеин, какво да ям след трен. освен яйца и месо, че ми писва от тях, нещо, което съудържа суроватка.
ПС. Бе то, честно казано, се прави от мляко, така че е логично да има повече казеин ама все пак на повечето пише “Суроватъчен протеин” Странно!
Яж бързи въглехидрати, плодове, шоколад и прясно мляко.. :)
Мнението беше редактирано от El padre на 29.09.09 18:28.
казано от Pandiz на 29.09.09, 18:28:
казано от alabalaa на 27.07.09, 19:15:
ПС. Бе то, честно казано, се прави от мляко, така че е логично да има повече казеин ама все пак на повечето пише “Суроватъчен протеин” Странно!Яж бързи въглехидрати, плодове, шоколад и прясно мляко.. :)
Особено шоколад! :lol:
Шегаджия