No Xplode+Cellmass+syntha-6

AK

27.07.09
19:46

здрасти видях че е имало теми за продуктите но не намерих това което искам от скоро пия Но-хплоде и ще почна на бия и целлмас с него прочетох етикетите добре.
в тренировачни дни:
пише за целлмаса една лъжичка ведната след тренировка и още една след 6-8 4asa въпроса ми е дали трябва пак да е на гладно и това на гладно колко време преди и след яденето трябва да е ?

в нетренировачни дни:
целлмасс и но-хплоде се пият по една лъжичка на гладно може да се пият двата продука заиедно ако не може как да ги пия по точно?

syntha-6: в тренировачни дни го пия половин час след тренировка пише на етикета 2-3 пъти дневно кога се препоръчва да се пие следваштите 2 пъти и в не тренировачни как да го пия нищо не пише за това в етикета

Nitrix:мнение за продукта и дали е хубаво да се кумбинира с горните три ?

питам за информаця от по опитни хора които са пробвали и продуктите и за по профисионално мнение 
мерси предварително за отговри извиняваите за не грамотното писане чужданетс съм

27.07.09
20:23

Лично аз само Нитрикса не съм пробвал,
но мисля зимата да го пробвам заедно с останалите продукти.
Събрал съм чудни отзиви за него, макар и малко по - скъп.
Горе долу на гладно се има предвид 2 часа , 2 часа и половина след храненето.
Синтата може да я използваш като заместител на хранене,
или да я добавяш между някои от първите за деня хранения,
или да я пиеш със самото хранен, както ти си прецениш.
Селмаса може да го пиеш и по два пъти и в нетренировъчните дни.

Относно дали Нитрикса може да се комбинира с Селмас и Ноу Експлоуд -
да, може. То точно това се води MASS STACK-а на BSN - трите продукта.
Избрал си страхотен стак, ако го съчетаеш с необходимото хранене
и добра тренировъчна програма ще постигнеш страшни резултати.
Успех.

27.07.09
20:44

Nitrix:мнение за продукта и дали е хубаво да се кумбинира с горните три ?

Нитрикса съм го пробвал и в началото очакванията ми бяха много голями , но уви .. само с тях си останах , постигнах малко твърдост и съвсем леко напомпване и съм изпил голяма кутия.За Синтата бях чувал преди много хубави отзиви и реших да го пробвам с креатин и глутамин.И от двете кутии (свършват за 1 месец) които изпих , нямаше никакъв ефект , можеби трябваше да изпия още две.Поне на вкус е много добър.Тука вече става въпрос за стак и може тогава да си покажат взаимно силата въпросните продукти.Та искам да ти кажа не очаквай нещо голямо.Не искам да ти променям мнението , но бих ти препоръчал Суперпъмп250 , СайзОн и протеин на ON.

27.07.09
20:50

Какви отзиви бе приятел?Синтата е протеинова матрица,какви отзиви,какви резултати,какви 5 лева ?

27.07.09
20:57

казано от Sentetic на 27.07.09, 20:50:

Какви отзиви бе приятел?Синтата е протеинова матрица,какви отзиви,какви резултати,какви 5 лева ?

Че е добър протеин бе приятел.

27.07.09
21:12

И какъв ефект си очаквал от протеин?

27.07.09
21:27

казано от Sentetic на 27.07.09, 21:12:

Очаквах ефект специално от Синтата , както го описват и както говорят - мускулна маса , увеличение на силата,бързо възстановяване след тренировка.Все пак го водят висок клас протеин.Такива отзиви чух от хора , от приятели.

28.07.09
06:17

ХАх ако о4аква6 от протеин бързо ка4ване на маса и сила...мн ло6о... А Но експлоуда,нитрикса и селмаса са направини да се комбинират 3-ре.Когато се пият по отделно се губи доста от ефекта

28.07.09
07:13

казано от Bobby Mercer на 27.07.09, 21:27:

казано от Sentetic на 27.07.09, 21:12:

Очаквах ефект специално от Синтата , както го описват и както говорят - мускулна маса , увеличение на силата,бързо възстановяване след тренировка.Все пак го водят висок клас протеин.Такива отзиви чух от хора , от приятели.

Искаш да качиш маса, килограми,
с 30 дози протеин?
Увеличение на силата от протеин?
Ти с колко стаж си бе приятел?

28.07.09
07:34

“Искаш да качиш маса, килограми,
с 30 дози протеин?”

КАкви 30 дози бе приятел ?  по три пъти на ден и съм изпил 3 кутии за месец и половина.30дози ли са според тебе ?
Да, защо не  , само с храна за един месец качвам кила , пък вече тука говориме за много рекламиран протеин.
И това пак казвам , изпих не две , а три кутии , за месец и половина и нищо от хвалбите които чух не видях.

“Увеличение на силата от протеин?”

Защо не ? Пак казвам , това чух от хора и от приятели.Не съм си го измислял аз.

“Ти с колко стаж си бе приятел?

2 години в залата.Други въпроси ?

Мнението беше редактирано от Bobby Mercer на 28.07.09 07:45.

TR

28.07.09
07:58

Не се ядосвай толкоз бързо ;)

Автора: Не лош стак си избрал. Храни се умно и ще постигнеш резултат.

Мнението беше редактирано от TrainHard на 28.07.09 07:59.

AK

28.07.09
15:52

мерси за всички мненя само на едно въпросче не получих отговора
-но хплоде и целлмасс се пият в не тренировачни дни по една лажица на гладно може ли да се мешат и да се пият заиедно или не ако не как да ги пия по точно ?

мерси предварително

28.07.09
15:53

Е друг път не очакваи такива магии от протеин.

28.07.09
18:38

Батка не обруштаи внимание на стероидните момчета
верно само с протеин няма да стане ма добави и креатин-кре алкалин и си прасни през ден малко б12, 500гами щото маи в продуктите които изброи ми се струва, че има допулнително за още синтез на белтука и почивка и спанак наи вече

ВИ

28.07.09
19:39

Селмас и НОКС са идеална комбинация. Допълват се и ти дават по-добър ефект заедно отколкот по отделно. Синтата е удобство. Няма да промени баланса, но ако я използваш разумно ще улесниш дневния белтъчен прием.
На гладно значи 2 часа след твърда храна и 1 час след бърз протеин (какъвто е синтата).
Селмас - в тренировъчни дни 1 лижичка веднага след трен. и 1 преди лягане. В тренировъчни 30 мин преди обяд и веднага преди лягане
НОКС - 1-1.5 лъжички 30мин преди тренировка. В нетренировъчни дни почиваш
Синта 6 - Заместваш хранене, най добре 1 час преди НОКС и половин час след трен.
Поддържай добри калории от месо, комплексни въглехидрати и добри мазнини
Повишавай постепенно тренировъчните тежести.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1