относно допълнителното кардио+още няколко въпроса

28.07.09
13:31

Здравейте!

Нужни са ми няколко напътствия.От десетина дена ходя на фитнес,от тогава доста неща прочетох в интернет,включително и в този форум,но честно казано тотално се обърках в някои отношения кое е правилно и кое не и имам въпроси.Първо за мен-висока съм 170 см,тежа 62 кг,на 22 години съм.Тренирам 4 пъти в седмицата 10 минути кардио за загрявка,после силови и след това 30-40 минути пак кардио.Храня се по 5 пъти на ден,като ям пилешко месо,зеленчуци,яйца,кисело мляко,сирене,овесени ядки.Пия по 2л вода+ 3 пъти зелен чай(кафето сутрин не го броя).Тренировката я правя към средата на деня(нямам възможност сутрин да стоя толкова време в залата) като съм обядвала 1 час предварително .Първият ми въпрос е за това какво да ям след тренировката и след колко време.В един сайт пишеше,че трябва да се приемат въглехидрати до 1 час,а в друг-че трябва след като мине един час да се приемат белтъчини.Кое е правилното?

Извън темата за храненето-иска ми се четирите килограма,които успях да натрупам само за един месец,да ги смъкна бързо.По принцип имам бърз метаболизъм и знам,че мога без проблеми да ги сваля за 2 седмици и после да си задържа постигнатото тегло.Не искам да ограничавам тялото си от необходимата му храна,така че следва да увелича енергоразхода.Мога ли да си позволя допълнително сутрин или вечер да ходя във фитнеса да правя по 40 минути само кардио или ще е прекалено?За сега съм нямала мускулна треска,имам достатъчно енергия,така че тялото ми явно може да понесе още.

И последно-има ли друго упражнение освен пек-дек,което да влияе зле на бюста?

Извинявам се,че стана толкова дълго и предварително ви благодаря за отделеното внимание!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1