Начинаещ съм все още

29.07.09
09:34

сега... прочетох всичко писано до сега свързано с хранителните добавки особено свързани с Креатина. Мисля да започвам приемането  му,но мисля че все още не съм напълно запознат с всичко. Прочетох че приемането на креатин може да доведе до задържане на вода в организма, и не разбрах трябва ли въпреки всичко да продължим да пием обилно вода. Не си ли противоречи информацията :D уж целта ни е да не задържаме вода и пак въпреки всичко трябва да пием по много..дали няма да си прецакам бъбреците ? А и последно  препоръчаха ми да комбинирам Креатина с Таурин, защото той спомагал за по доброто усвояване на креатина, има ли нещо вярно?

ГА

29.07.09
10:14

казано от Semih на 29.07.09, 09:34:

сега... прочетох всичко писано до сега свързано с хранителните добавки особено свързани с Креатина. Мисля да започвам приемането  му,но мисля че все още не съм напълно запознат с всичко. Прочетох че приемането на креатин може да доведе до задържане на вода в организма, и не разбрах трябва ли въпреки всичко да продължим да пием обилно вода. Не си ли противоречи информацията :D уж целта ни е да не задържаме вода и пак въпреки всичко трябва да пием по много..дали няма да си прецакам бъбреците ? А и последно  препоръчаха ми да комбинирам Креатина с Таурин, защото той спомагал за по доброто усвояване на креатина, има ли нещо вярно?

Щом си начинаещ ЗАБРАВИ за креатина,ако си решил да си взимаш добавки , то нека са - протеин,аминокиселини или витамини(сам си избери).

пп. В началото наблегни на храната,чистото изпълнение на упражненията във фитнеса,както и на доброто възстановяване !

Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 29.07.09 10:18.

DE

29.07.09
12:52

Самото име монохидрат подсказва, че му трябва водна молекула за да се свърже с нея, тоест за това се пие повече вода. Но вече има други формули, които не задържат вода.
За момента се придържай към по-доброто хранене и редовните тренировки. Не си давай парите за добавки.

29.07.09
13:04

казано от Георги Асенов на 29.07.09, 10:14:

казано от Semih на 29.07.09, 09:34:

Щом си начинаещ ЗАБРАВИ за креатина,ако си решил да си взимаш добавки , то нека са - протеин,аминокиселини или витамини(сам си избери).

пп. В началото наблегни на храната,чистото изпълнение на упражненията във фитнеса,както и на доброто възстановяване !

х2,
По-скоро се поинтересувай за хранене и тренировки.
Много бързаш да ставаш як :D

ГА

29.07.09
13:32

И без това , в началото ще имаш добри резултати без добавки,дай си парите за месо,яйца,сирене,мляко,овес,ядки,банани,мед,извара и т.н.

Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 29.07.09 13:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1