30.07.09
10:42
Здравейте, бих искъл малко помощ за една програма за момиче на 17 години с хубава фигура. Тръгва на фитнес защото иска наи вече да се стегне колкото може , но и да отслабне още ( всички момичета го искат винаги ;) )
Аз и обясних горе долу какво да прави самоче не съм наи компетентрия и заради това се обръщам и към вас
Бих искъл да ми предложите някаква програма за 3 дни
Благодаря предварително ;)
30.07.09
11:22
Ден 1 - горна част на тялото
Ден 2 - аеробика
Ден 3 - долна част на тялото
да аз съм забелязъл че повечето момичета ( жени ) в моя фгитнес тренират така самоче нз точно как да разпределя мускулите.Примерно първия ден 2 за гърди 2 за гръб за бицепс и трицепс и едно заа рамо или ...???втория ден когато е аеробиката само корем и тичане ли ?
30.07.09
18:46
Ако сте начинаеща почнете с базови упражнения за да ги научите.Новобранките бързо придобиват вид от тях, може би не в който искат, но го има.После си разделете на по-сериозно програмата.
Защо с базови? Защото много от тях си имат разновидности в зависимост от хвана и/или амплитудата на изпълнение и естествено въздействието на тялото върху вас.
Логично най-добре е да започне с кръгови тренировки (базови упр.). Кардиото - много има изписано, ако ще прави - може и след силовата, пък и в отделен ден може, и без него даже може, макар че е хубаво да си го има. Щом иска и да сваля нещо.
Моя позната поне от 1 година тренира три пъти седмично - горна, долна част и нек’ва аеробна тренировка - няма ефект. То не зависи само от тренировката, но все пак. А и да си губиш старта с двукилограмови гирички за бицепс не си е работа. Тъй че една кръгова и пей сърце.
Мнението беше редактирано от Инис на 30.07.09 20:00.