болка в мускулите

31.07.09
10:20

имам следния проблем - много ме болят мускулите на ръцете или сухожилията (или и двете).
Ситуацията е следната - от 3 месеца не бях ходил на фитнес и поднових тренировките с доста по-леки упражнения и малки килограми, но още след първия ден получих силна мускулна треска и Аспирина не помогна тоя път. На следващия ден и двете ръце много ме боляха и при всяко движение на мускулите сякаш ми горят ръцете - много ме болят. Когато ги раздвижа не ме болят почти, но ако ги дуржа 2 минут в ендо положение болката се връща. Така е вече 3 дена и не знам кога ще се оправи ...
някой ако е имал подобен проблем, моля да сподели

31.07.09
10:29

Нищо странно няма.След 3-4-5 дни трябва да ти мине.Стисни малко зъби е*аси

31.07.09
10:40

не ми е проблема с болката - търпи се, просто точн в него ден на тренировката си купих карта и ми тече абонамента :)

31.07.09
11:11

Е, ако е толкова зор за абонамента - отиди и направи съвсем лека тренировка, колкото да се пораздвижиш.

Аспирин, аспирин...2 кила мръвка, качествен сън ... това е много по-ефективно от опаковка аспирин.

Това при положение, че е МТ...а не си се травмирал нещо.

01.08.09
09:30

След тези 3 месеца почивка явно имаш мускулна треска. Не е нужно да тренираш с големи килограми за да имаш мускулна треска. Ходи си тренирай - от тренировката ще ти се облекчи мускулната треска. Мисля  че 1-2 седмици ще имаш мускулна треска докато ти свикнат мускулите с натоварването.

01.08.09
11:08

почти отмина болката, така че мога да се върна към нормалния режим на трениране

01.08.09
14:02

казано от liubomirbelchev на 01.08.09, 11:08:

почти отмина болката, така че мога да се върна към нормалния режим на трениране

Айде жив и здрав!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1