02.08.09
15:34
привет привет
лек проблем се появи при мен и ми трябва съвет
горе долу 2 седмици и половина ме държа една жестока настинка... до инжекции се стигна.
ииии просто се стопих... не 4е преди това бях много голям ама сега историята е много тежка. около десетина кила съм надоле, ръцете от солети станаха на кле4ки zа zъби.
днес бях на фитнес zа първи път от седмици... просто съм се върнал месеци .наzад от гледна тон4ка на работни тежести и повторения при набирания и тнт.
та...
1. да по4вам с 400 до 500 грама карбс на ден, бавни естествено от раz или да ги ка4вам бавно при положение 4е теzи последните дни просто не съм ял.
друго zа момента не мога да се сетя да питам,но просто такава настинка имах zа 1ви път в живота кратък. Ако споделите не6то по специално как zапо4вате да zареждате и дали променяте тренировките някак след тежка настинка прекарана 6те ми бъде бая полеzно.
мерси
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 14:09.
Няма закъде да бързаш, не се насилвай да ядеш, докато апетитът не се възвърне напълно. Мен в момента ме е хванал някакъв вирус и забравих за всякакви режими - ям каквото и колкото ми се яде, а когато оздравея и се възстановя продължавам. След болест понякога почивката е по-добра от тренирането.
Спокойно, ще се оправиш. Всеки претършява подобни спадове. Мен също много ме е яд, защото поради козметична операция и аз съм спънат вече 2 седмици. Моят съвет е да тренираш много леко в началото - първата седмица. След това постепенно сам ще усетиш, че нещата ще потръгнат ако не на втората, то на третата седмица. Храната си я възстановяваш както е била преди когато си тренирал активно (дано да ти е бил добър режима разбира се).