04.08.09
16:20
Искам да сваля излишните мазнини от тялото си като те са почти единствено по корема ми предимно в долната част.Знам ,че при кардиото няма как да отслабна само там където искам но въпросът ми е има ли някаква добавка която да гори предмно мазнините от корема и кажете по принцип как да сваля корема без да губя мускули?А също и се замислям за хирургическа интервенция.Имало нов метод с лазер.Какво мислите и за това?
Темата беше редактирана от hursovo на 04.08.09 16:22.
Яж си изварата и пилешките гърди и не ме занимавай с операции. От корема най-бавно се сваля, всъщност там последно се свалят мазнините. Трудно е, но не чак толкова, че да ходиш да те смучат като някоя жена.
п.п. Не, няма такава добавка, която само от корема да гори мазнини. Пък и да има, тя също ще върви ръка за ръка с изварката.
Да това за липосукцията ми е краен варянт просто наскоро четох ,че Роналдо (бразилския)си е правил и пишеше ,че бързо се възтановява и продължава да играе.А нали по телевизията 1 време рекламираха някакви таблетки - калорекс ако не се лъжа ,които спомагат за отлсабване на около талията.Но кажете ако знаете някои други и действащи.
Йохимбин-а помага на мъжете при чистене в долната част на корема(а на жените при ханша и бедрата), но дори и да ти помогне нямада стане без диета и кардио, както вече ти казаха.
04.08.09
19:45
Както казва Mитьо Kрика “Маса се прави на маса” а се отслабва с глад. :)
Потърсих малко за този препарат и се спрях на YOHIMBINE HCI.Kакво мислите за него?Има ли някой да го е ползвал?
казано от hursovo на 06.08.09, 15:45:
Потърсих малко за този препарат и се спрях на YOHIMBINE HCI.Kакво мислите за него?Има ли някой да го е ползвал?
Здравеи!
Аз имах проблеми с корема и си реших проблемите с лазерна липосукция.Лошото е че вече трупам на краката
24.09.09
14:10
Мислил ли си за диета.На колко години си?Мислиш ли , че е наложително?Ако го направиш .. и ядеш боклуци...и това няма да ти помогне.Направи си хранителен режим... кардио.. и всичко ще си дойде на място. :)
Виж сега с липосукцията наистина ще ти махнат корема поне,а иначе с диета и кардио ще трябва да свалиш поне 10 кила от които доста и мускули и я го свалиш я не,така че ако имаш финансова възможност липосукцията,а после вече с диета и тренировка ще е по лесно да го поддържаш.