05.08.09
12:05
‘‘Controlled Labs” Purlple Wraath vs ‘‘Scivation” Xtend.
Нека всеки сподели своето мнение.
Темата беше редактирана от head_hunter на 14.08.09 10:54.
Purple Wraath е EAA & BCAA+по-мощен енергизиращ комплекс, докато X-tend e само ВСАА+citruline malete. За осезаема разлика незнам дали може да се говори.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.08.09 12:11.
05.08.09
12:15
И 2та са супер.
Който и да вземеш, няма да сгрешиш.
09.08.09
19:15
Само 2 мнения ? wow…
аре и 3то :)
PW са доста по-висок клас от xtend ...
Пък и само БЦАА не е много добре да се приема.
11.08.09
08:28
PW освен амино киселини има и енергиен комплекс. Най-добре е да се употребява по време на тренировка, защото едновремено възстановява и енергитизира. Този тип продукти наречени Intra-Workout Supplements отскоро навлизат в масова употреба и вече има добри отзиви за техните резултати.
Мнението беше редактирано от Велизар на 11.08.09 08:28.
казано от Велизар на 11.08.09, 08:28:
PW освен амино киселини има и енергиен комплекс. Най-добре е да се употребява по време на тренировка, защото едновремено възстановява и енергитизира. Този тип продукти наречени Intra-Workout Supplements отскоро навлизат в масова употреба и вече има добри отзиви за техните резултати.
Чакаме Purple in train! Това е типичният intra workout supp. :)
Стоянчо,взе ми думите от устата.Точно го гледах в хелтстор-а.Определено любопитен продукт,който бих пробвал с кеф :)
Purple Wraath - 1108 г Лимон -135.00 лв
Purple InTrain - 992 г Малина-110.00 лв
healthstore.bg/
Интересно ми е какъв е методът на слагане на цена сигурно от грамажа идва тази разлика?
Защото иначе разликата е 1$(долър) в други сайтове!
11.08.09
10:08
Може би е заради разликата в теглото, обмитяването и т.н. фактори.
WESTA темата не е за ценообразуването на конкретните продукти. По скоро мнението ти е за темата на вносителя на продукта.
казано от Владимир92 на 11.08.09, 10:17:
Разликата е в профила на продуктите!
Явно само в БГ я има тази разлика!
Искате ли да не коментирате неща които не разбирате? ;) Шегата на страна.
Разликата идва от това че в САЩ в момента продават Purple InTrain по-скъпо защото е нов продукт и предполагам след време цената малко ще падне.
Разлика в цената в www.healthstore.bg има защото има разлика в доставните цени. Така или иначе продукта все още не е наличен и това е примерна цена - когато продукта е наличен цената може да е по-различна, защото не знаем как ще се обмити. Но ако ще се чувствате по-добре може да направим цената и на двата продукта 135 лева за да няма разногласия? Тоест в случая американските сайтове завишават цената на Purple In Train и го продават на цената на PW, който всъщност е по-скъп продукт.
Ценобразуването ни е доста просто - плащаме такси, мита, данъци и т.н... слагаме си коефициент за надценка и след това се формира крайната цена. Но да определено има продукти за които митото е по-високо и от там може да има разлика.
11.08.09
12:27
Ако имате проблем с цените може да посетите сайта на производителя controlledlabs.com и да видите разликата в официалните цени. PW е по-скъпият продукт и е с доста повече дози. PIT е най-новият продукт в гамата и е нормално все още да е с малко висока цена. А колкото до цените в България мисля че са под официалите обявени от производителя.
Мнението беше редактирано от Велизар на 11.08.09 12:36.
казано от Велизар на 11.08.09, 12:27:
Ако имате проблем с цените може да посетите сайта на производителя controlledlabs.com и да видите разликата в официалните цени. PW е по-скъпият продукт и е с доста повече дози. PIT е най-новият продукт в гамата и е нормално все още да е с малко висока цена. А колкото до цените в България мисля че са под официалите обявени от производителя.
Реалните цени са в BB.COM не на този сайт!
Незнам кой ще си купи от него!?
13.08.09
21:56
Направихте ми темата едно ГОЛЯМО ла*но !
5те мнения за PW срещу 0 за екстенд не стигнаха ли горе-долу да те ориентират какво да си вземеш ?
казано от Георги Асенов на 13.08.09, 21:56:
Абе ей, сърдитко(знам и други думи) 5 гласа за PW срещу 0 за Xtend малко ли са ти ? Лигавщина...
14.08.09
09:37
казано от Владимир92 на 14.08.09, 06:34:
казано от Георги Асенов на 13.08.09, 21:56:
Абе ей, сърдитко(знам и други думи) 5 гласа за PW срещу 0 за Xtend малко ли са ти ? Лигавщина...
Да съм казал , че не ми стигат ? Просто има поне още толкова излишни мнения !
P.S. Пиши ми на ЛС , какви други думи знаеш !!!
P.S. КЛЮЧ
Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 14.08.09 09:38.
14.08.09
09:53
Да и тази тема се е прецакала като едни други, но можеше да не сте толкова груби. Темата е изчерпана. Странно, е че никой не даде глас за Xtend доколкото знам, доста потребители са го пробвали.
14.08.09
10:53
Заяжданията не се толерират тук - да сме наясно!
Заключена по молба на автора!
Мнението беше редактирано от head_hunter на 14.08.09 10:54.