Мнение за този продукт

13.08.09
07:46

Пиша тази тема за да питам някои чувал ли е за този продукт http://www.teamanr.com/C9_T11_Muscle_Maker_s/24.htm .Продуктат е най-доло.Интересно ми е как така за 5-6 седмици ще станат такива,особено онова френско момче.Пише,че бил легален.Пишат,че се използва от ММА състезатели ама незнам колко му е легално тва нещо,а на българския пазар има ли го или не.

ВИ

13.08.09
07:56

казано от amann на 13.08.09, 07:46:

Продуктат е най-доло.Интересно ми е как така за 5-6 седмици ще станат такива,особено онова френско момче.

Много е вероятно да не е за 6 седмици , ами дори за няколко часа. Истинския продукт в тази реклама е фотошопа.

Недей вярва на всичко което виждаш, особенно ако го виждаш в реклама. Скоро си рових старите списания исках да намеря плакт който да си лепна на хладилника, попаднах на една адски подвеждаща реклама на SNS. Някакви снимки с младежи качили по 10 кг чиста мускулна за няколко седмици. Тъй че вълшебни прахчета и добавки няма, магиите са присъщи само на Хари Потър и Бойко Борисов :).

13.08.09
08:14

Cis-9 Trans-11 is a conjugated linoleic acid, or CLA.
Демек - boolshit :)

13.08.09
08:47

Ясно и на мене ми се стори голяма лъжа,ама знам ли го.Много ефтино ми се стори също 8 пакета за 100 и колко долара,пълни глупости.

13.08.09
12:17

Ако с такива продукти за по 40-50 дена можеше да се постигне такъв успех, до сега да ми викахте Рони... :D Който не е гледал Bigger Stronger Faster филма да си го дръпне.Точно там обесняват за тия реклами как са нещата.. ;) Тоя фотошоп наистина чудеса прави.Ако можеше и реално с ена четка да ми доизреже корема и да изкара плочките ама немой.. :D

ГА

13.08.09
22:06

Не вярвай на всичко , което четеш !

ЕД

14.08.09
06:29

Такъв резултат за толкова дни може да се постигне само с продуктите на Gaspari и MHP ;)

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 14.08.09 06:29.

14.08.09
08:34

казано от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД на 14.08.09, 06:29:

Такъв резултат за толкова дни може да се постигне само с продуктите на Gaspari и MHP ;)

хаха Halodrol-50 от едно време..:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1