Нужда от помощ за хранителния ми режим

14.08.09
11:40

Здравейте както казах в заглавието на темата имам нужда от малко помощ за  хранителния ми режим. Ще опиша с няколко думи в какво се състои тренировъчия ми ден: ставам кам 9 часа сутринта и закусвам (повечето пъти по 5-6 яйца,като махам жълтъците на 3 от тях), като към 11 часа си изпивам протеина и отивам във фитнеса. Тренирам за около час, след което се прибирам във вкъщи и пия Гейнър. Обедът ми се състои от някоя друга пържола с картофи и някои друг домат. След 2-3 часа отново си правя някаква следобедна закуска,след което отново изчаквам  2 часа за да си изпия протеина. Изчаквам около 1 час , след което отново вечерям като в повечето пъти отново си намирам някакво месо.

Та въпросите ми са:
Правя ли някакви грешки в хранителния си режим?
Мога ли да се нахраня непосредствено, след като съм изпил Гейнъра?

14.08.09
21:13

Мерси.
Забравих да попитам още нещо - В дните, в които не тренирам пия по 2 протеинови шейка  като единият сутрин, а другия следобед. Но сега, след като си набавих и Гейнър се чудя как да ги  комбирам. ( да заместя едната доза протеин с гейнър или? )
Благодаря предварително

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1