Creatine на биогейм

IB

16.08.09
18:15

здравеите:
Искам да попитам какво мислите за креатина на биогейм,понеже аз сам от Гоце Делчев а там няма магазин за хранителни добавки
и трябва да си взема от аптеките понеже там продават само на биогейм,какво мислете за него щте има ли ефектили не ???
мерси предварително :) :) :)
Петко К - пускай темите в правилните раздели!

Темата беше редактирана от Петко К на 17.08.09 08:45.

16.08.09
18:30

казано от Iron Beast на 16.08.09, 18:15:

здравеите:
Искам да попитам какво мислите за креатина на биогейм,понеже аз сам от Гоце Делчев а там няма магазин за хранителни добавки
и трябва да си взема от аптеките понеже там продават само на биогейм,какво мислете за него щте има ли ефектили не ???

Грешен раздел, немога да ти отговоря освен това..

16.08.09
19:10

казано от Iron Beast на 16.08.09, 18:15:

здравеите:

Избягвай българските фирми, контрола е доста занижен слагат каквото си решат. Щом няма магазин за хранително добавки, защо не си поръчаш от някой он-лайн магазин ?

IB

16.08.09
19:20

в аптеките само бг продукти ли предлагат ???

16.08.09
19:31

Има тук-там и някой канадски, но не са за предпочитане. (не са толкова големи разликите в цените в нутришън магазините спрямо аптеките)

DE

16.08.09
19:49

Освен ако не питаш за упражнение с което да смачкаш кутията най-ефективно с един удар, няма да ти отговорят много хора :D
Поръчай си от онлайн магазин. Ще ти ги доставят пред вратата.

Мнението беше редактирано от death на 16.08.09 19:52.

17.08.09
05:10

Аз пих преди половин година креатин на био геим и останах по доволен от колкото очакфах,но по добре си земи на biotech :P

IB

17.08.09
18:01

а ти от аптеките ли го взе или от магазин за Х.Д ???

Мнението беше редактирано от Iron Beast на 17.08.09 18:19.

17.08.09
21:28

Само да предупредя автора, да не останеш само разочарован от креатина. Не е вълшебство, ако храната не ти е в час то и резултатите ще са такива. Може да кажеш с какъв стаж си и как се храниш. И креатина е една от най-евтините добавки, потърси си на хубава фирма.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1