17.08.09
09:50
KING KONG
3 rounds, for time:
1 x 455lb Deadlift (мъртва тяга 207 кг)
2 x Muscle Ups (силово възлизане)
3 x 250lb Squat Clean (Обръщане с клек 114 кг)
4 x Hand Stand Push Up HSPU - раменни преси от стойка на ръце
“Кинг Конг”
- Мъртва тяга 170 кг х 1 повт (на лоста, който използвах не може да се сложи повече кг)
- Силово набиране на халки, заменено от мен с набиране с тежест 30 кг х 3 повт
- Силово обръщане с клек 90 кг х 3 повт
- Раменни преси от стойка на ръце х 4 повт
Горното х 3, без почивка.
Моето видео от първия ми опит на 21.03.2009 - 07:56 мин, втори опит на 02.04.2009 - 05:27 мин.
А ето и как го правят големите батковци (в случая - Josh Everet). А това е за супер напреднали - Rob Orlando
Понеже това ми е любимият комплекс, ето как го прави един 45 годишен чичка:
http://www.youtube.com/watch?v=fHEkokQSGmU&eurl=http://www.sherdog.net/forums/f13/baddest-lifting-videos-sticky-541932/index144.html&feature=player_embedded
Дори сега е машина, голям човек !
казано от G33K на 09.09.09, 05:52:
...машина, голям човек !
Верно е машина! Гледах клипа преди няколко месеца. Има много особен стил на силово възлизане. А големите тежести ги размята с лекота, все едно е някаква игра. Мисля, че ще е още по-бърз с оригиналните кг по щангите. Респект!
Мнението беше редактирано от Vic на 10.09.09 05:26.
все пак говорим за профи щангист, техниката е изчистена, движението е без абсолютно никакви забележки...но тази година на CFG… се видя за какво става на въпрос, силачите отпаднаха рано-рано и едно джудже стана the fittest man of the world…:)))
казано от slavko на 10.09.09, 19:03:
все пак говорим за профи щангист, техниката е изчистена, движението е без абсолютно никакви забележки...но тази година на CFG… се видя за какво става на въпрос, силачите отпаднаха рано-рано и едно джудже стана the fittest man of the world…:)))
Славко!
Как джудже!?! Не знам какви са ти критериите, ама да наречеш човека от снимката джудже?!?!! Да не говорим, че Jason Khalipa, който е близо 100 кг мускули се класира 2-ри, а доста хора спорят дали не е трябвало да е първи.
11.09.09
14:45
Иха, къде го това джудже бе?!
казано от slavko на 11.09.09, 17:47:
чакай сега...CFG 2009, финландския пожарникар стана първи нали
Точно така! Човекът от снимката. Нещо си се заблудил, никак не е дребен. Такива рамена ако изкарам...
25.04.12
22:15
Кинг Конг от Ричард Фронинг
Този не е от земята!Само като го гледам ми става лошо
А човекът от снимката е Блеър Морисън..:)
Сега чак видях, че бат Вики ги е объркал...
казано от G33K на 09.09.09, 05:52:
Понеже това ми е любимият комплекс, ето как го прави един 45 годишен чичка:
http://www.youtube.com/watch?v=fHEkokQSGmU&eurl=http://www.sherdog.net/forums/f13/baddest-lifting-videos-sticky-541932/index144.html&feature=player_embedded
Дори сега е машина, голям човек !
изключително лоши повторения на squat cleans ....липсва пълно изправяне...колената са още свити, когато пуска щангата.
не знам къде сте я видяли тази перфектна техника 2009та година.
също и мъсъл ъпите - липса на пълно изпъване на ръката в лактите.
казано от Alexander Al на 26.04.12, 10:40:
не знам къде сте я видяли тази перфектна техника 2009та година.
Споко де щангисте...:)))
Ти видя ли кой е човека на клипа:)))
И да ти кажа, той не е кросфитър, май си се бъзика в тоя клип:))
Техниката му при състезания е повече от прилична...сега че в някакво любителско видео не е на 100% не е болка за умиране.
аз съм си споко ...просто се изумих, че си казал, че няма забележки.... :)
Ако беше вдигал на щангистко състезание по този начин, 1 опит нямаше да му признаят.
не ми се струва да си прави майтап, въпреки че го гледам без звук, че нямам слушалки в момента и не знам какво говорят.
иначе този бачо има сила за 3 вола...
Шегувам се, трябва винаги да сме спокойни, да не вдигаме кортизола...
Да бе, сигурно не е най-доброто вдигане, но си е прилично де:)
Ти ако видиш моите клипове, от тия времена, ще ме заплюеш в лицето...така петня изобщо понятието “вдигане на тежести”...
:)
не ми ги показвай, че ще ти се срине реномето, което си изградил в съзнанието ми ;)
Мико Сало е ИЗРОД - KING KONG AMRAP 20 min!
Ще рече макс брой рундове за 20 мин от:
1 DL @ 207 кг
2 Muscle ups
3 Squat Clean @ 113 kg
4 HSPU
Резултатът му - 12 рунда + 1 DL + 2 Muscle ups + 2 Cleans! (muscle)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече