Няколко въпросчета относно моята програма за отслабване

LI

17.08.09
20:18

Здравейте ! Казвам се Лилия и съм на 21 от София :)

Бих искала да споделите мнения относно хранителния режим ,който си изготвих . Държа да подчертая ,че НВД просто не ми понесе , не мога да спазвам диети по начало . Много се депресирам и всяко крайно ограничение ме кара повече да искам забранения плод . И за жалост фитнеса също не е моят спорт - дано вече не се отказахте от мен :(
За сметка на това посещавам всякакви групови спортове - аеробика , танци , тае-бо ,плуване , обичам да правя преходи в планината ,да тичам в парка... такива работи .

Та...проблема ми е ,че за последните почти 2 години качих 15 кг ( от много неправилно хранене , много фаст фууд , и такива истории сещате се ) . И от 55 кг -сега съм 70 . Че и 72 понякога :( А съм висока 172 см . Това е ужасно за едно младо момиче,а и за всяка възраст. Както казах правих няколко ( доста ) опити за диети и все се провалях . Затова просто реших да се храня здравословно ,пък резултата когато дойде - дойде .

Ето го и режима :

ЗАКУСКА: (6:30): 3-4 с.л. мюсли с 300 гр кисело или прясно мляко ИЛИ  2 препечени филийки с рикота,варено яйце ,обезмасл.шунка и зеленчук или желирано кис. мляко ( с желатин си го правя ) с ванилия ,половин банан и пресни боровинки ИЛИ нещо от този сорт-въглехидратно

ОБЯД(12:30) : белтъчини ( месо,риба,сирене,2 яйца , ..нещо такова ) + салата /зад.з-ци + картоф/ориз

ВЕЧЕРЯ(не по-късно от 19 ч ) : само белтъчини + салата + зехтин евентуално

и 2 междинни закуски - плод (които не са задължителни )

Спорта е 4 пъти седмично тае-бо и ако ми се ходи на още някаква аеробика - отивам

е,как ви се струва ?

Мерси предварително :)

Темата беше редактирана от lilitka на 17.08.09 20:20.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1