18.08.09
07:54
Здравейте колеги,
Бих искал съвет, кои марки хранителни добавки да гледам, когато си избирам, защото не съм запознат с качествените продукти, като имена ?
В момента ползвам на Nutrim продуктите, но подочух, че не са особено качествени.
Възможностите ми са да отделям ДО 150 лева на месец за добавки.
Пия аминокиселини, протеин, gain-ър, л-глутамин и креатин.
Какво ще ми препоръчате като по-опитни, да си купувам като марки и разновидности ?
казано от HEPBAKA на 18.08.09, 07:54:
Здравейте колеги,
Бих искал съвет, кои марки хранителни добавки да гледам, когато си избирам, защото не съм запознат с качествените продукти, като имена ?
В момента ползвам на Nutrim продуктите, но подочух, че не са особено качествени.
Възможностите ми са да отделям ДО 150 лева на месец за добавки.
Пия аминокиселини, протеин, gain-ър, л-глутамин и креатин.
Какво ще ми препоръчате като по-опитни, да си купувам като марки и разновидности ?
Препоръчвам ти свинско, извара, сирене и яйца. За марки прецени сам ;-)
18.08.09
08:47
аз бих влел bargain whey или nutraforce за 80-90 лева имаш над 2 кг, 80 дози което значи че може да пиеш по 2-3 на ден сравнително добър протеин и в пъти повеча като количество и качество от nutrima . глутаминът не ти трябва махни го амино к-ни също не са изгодни с този бюджет, а с останалите пари ако искаш вземи креатин има хубави за 30-40 лева които ще пиеш няколко месеца с почивките. щом си пил нутрим досега с bargain ще усетиш разлика
Аз бих си взел за 150 лв един качествен протеин и не бих го пестил, както и всъщност правя де :)
18.08.09
08:55
казано от Витан на 18.08.09, 08:54:
Аз бих си взел за 150 лв един качествен протеин и не бих го пестил, както и всъщност правя де :)
X2
18.08.09
09:57
По принцип първите добавки, които съм пил бяха на Нутрим и имаше ефект, но според мен определено не са най-качествените, а и 85% им протеин дето сега е 180 лева преди 4-5 години беше 108 лева...сами си правете преценка колко са поскъпнали. ;)
Наистина надеждни марки има много, само трябва да се поровиш малко - Syntrax, Now, Optimum Nutrition, BSN и много други. Избераш си една и си готов
казано от Ivan Boichev на 18.08.09, 08:55:
казано от Витан на 18.08.09, 08:54:
X2
x3. Вклучих се само за да кажа че в момента има страхотна промоция на all the whey . ( Не, не съм скрит търговец ... )
мм зависи от добавката...като цяло БСН ми харесва ама то зависи за какво..примерно..протеини...добри са на оптимум..салви6ън.. но сега има и по изгодни от тях с подобо ка4ество...за креатинови матрици .. или креатин..виж на гаспари -саиз он...на БСН- селмас...амм примафорс креатин етил естера..на мега про съ6то ... ама зависи каква добавка търси6
Преотеин - NOW/Syntrax, следват ги Scivation, Optimum, ASN
Аминокиселини - CL Purple Wraath
Глутамин - GluFm Syntrax
Креатин - Green Magnitude CL, Cellmass
казано от Стоянчо на 18.08.09, 20:23:
Преотеин - NOW/Syntrax, следват ги Scivation, Optimum, ASN
Аминокиселини - CL Purple Wraath
Глутамин - GluFm Syntrax
Креатин - Green Magnitude CL, Cellmass
Искам и аз да си зема глутамин на синтракс,аминокиселини и креатин на CL за 150 лева :P
казано от Стоянчо на 18.08.09, 20:23:
Преотеин - NOW/Syntrax, следват ги Scivation, Optimum, ASN + Аll The Whey
Аминокиселини - CL Purple Wraath + Scivation Xtend
Глутамин - GluFm Syntrax + MHP Glutamin SR
Креатин - Green Magnitude CL, Cellmass + Gaspari Size On
:)
Аз за 150лв бих си праскал Matrix 5, Syntrax. Ще ти стигне за месеца. Какво повече супер вкус, разтворимост, профил... Пък и с 150лв няма как да си закупиш протеин, амино, креатин, глутамин и да ти стигнат за 1 месец. За това и аз се присъединявам към по-горните мнения, един добър протеин и това е.
Мнението беше редактирано от tonu на 18.08.09 20:54.