Качване на килограми - с какви продукти - за жена?

18.08.09
13:50

Здравейте , имам позната която има нужда да качи няколко килограма, и съм решил да и помогна,  бихте ли ми препоръчали начини или по скоро продукти/добавки/ , които ще помогнат.Тя няма време да тренира, работата и е много натоварена и няма възможност да се храни по 4 или 5 пъти на ден, дори яде само 2 пъти - предиобяд и следобяд без закуска и вечеря.Мисля да и взема нещо за покачване на тегло като гейнър и витамини с които да запълни храненията за деня.Примерно на закуска гейнер с мултивитамини, преди обяд - 1-во хранене, след обяд - 2-ро хранене, вечер преди лягане - гейнер.Въпросът ми е какъв точно гейнер и гейнера подходящ ли е за нея, защото тя не тренира? И дали малтодекстрина и другите захари вътре не са вредни в по-големи количества за неспортуващи хора? Благодаря Ви предварително за вниманието, очаквам вашите коментари.

18.08.09
14:13

Така. Само да се уточним. Приятелката ти иска да качва мазно, не мускул нали ?

ВИ

18.08.09
14:30

Ако ще се хвърля на гейнерите , нека поне да се по балансирани без захар.
Едно витаминки с Б участие за апетит , също не са лоша идея.
А това да не тренираш според мен е супер безотговорно. Хората по света работят повече и тренират в 5-6 сутринта, тук не съм забелязал подобна работна етика.
Дай й зор да се вкара в залата, няма да съжалява.

Мнението беше редактирано от Валентин Иванов на 18.08.09 14:33.

18.08.09
15:05

Прегледах в интернет какви продукти се предлагат, и се спрях на следните от които да избирам:

- Reflex Instant Mass
- Ultimate Nutrition Muscle Juice 2544
- Optimum Serious Mass
- Universal Real Gains
- Scitec Mass 20
- Dymatize High Protein Mega Gainer
- Ultimate Nutrition Iso Mass Xtreme Gainer

или евентуално да и взема два продукта  :  Carbslam - primaforce и суроватъчен протеин и да ги пие заедно?
Какво мислите за тези продукти и за тази комбинация дали би имало ефект, спирам се предимно може би на продукти без малтодекстрин/за де не качва главно мазнини/ затова мисля за  Reflex Instant Mass или Carbslam - primaforce и суроватъчен протеин, ако Вие знаете бихте ли ми казали други гейнери или продукти с въглехидрати с ниско гликемичен индекс.Благодаря Ви предварително!

18.08.09
15:14

Благодаря за бързия отговор , но какво означава по-балансирани продукти , продукти в съотношение въглехидрати - протеини  приблизително 1:1 ? А за захарта ok!

18.08.09
15:20

За качването на мазнини, не не иска , но според мен е неизбежно без тренировки, поне аз така мисля за това търся някакво решение  - качване на килограми с възможност по - малко мазнини.
За В - витамините, не бях се сетил наистина може да помогнат , например Neurobex в по-големи дози.Това е добро предложение.

ВЕ

18.08.09
16:05

Препоръчвам ти SYNTRAX NECTAR, а за да не губя време и сигурно 30 реда обяснения прегледай профилите на някои от готините мацки в bodibuilding.com и ще разбереш защо. Дори сега е и на промоция.

Мнението беше редактирано от Велизар на 18.08.09 16:06.

18.08.09
19:32

Гейнерът е краен вариант според мен. Един суроватъчен високопроцентен протеин ще и е достатъчен. След прием на гейнер е много вероятно след това да си купи и FYRE :) жените са доста чувствителни към гейнерите - веднага ще и се лепне на задника.

18.08.09
20:57

казано от teosdaros на 18.08.09, 13:50:

Здравейте , имам позната която има нужда да качи няколко килограма, и съм решил да и помогна,  бихте ли ми препоръчали начини или по скоро продукти/добавки/ , които ще помогнат.Тя няма време да тренира, работата и е много натоварена и няма възможност да се храни по 4 или 5 пъти на ден, дори яде само 2 пъти - предиобяд и следобяд без закуска и вечеря.Мисля да и взема нещо за покачване на тегло като гейнър и витамини с които да запълни храненията за деня.Примерно на закуска гейнер с мултивитамини, преди обяд - 1-во хранене, след обяд - 2-ро хранене, вечер преди лягане - гейнер.Въпросът ми е какъв точно гейнер и гейнера подходящ ли е за нея, защото тя не тренира? И дали малтодекстрина и другите захари вътре не са вредни в по-големи количества за неспортуващи хора? Благодаря Ви предварително за вниманието, очаквам вашите коментари.

Ами то захартна не е полезна за всички, няма спортуващи не спортуващи. За това ако ще замества хранене по-добре да си вземе многокомпонентен протеин и комплексни въглехидрати.
Matrix 5.0 /Syntrax/ + Carbo Gain /NOW/
Syntra 6 /BSN/ + CarbSlam /Primaforce/
И т.н....
Не мисля че витамините от Б групата ще и засилят по някакъв начин апетита... Той идва с тренировки най-вече.

19.08.09
13:05

Благодаря Ви много за бързите отговори и съветите, сега изчислявам какво точно да бъде/как идва като цена/, суроватка с комплексни въглехидрати или само суроватка с витамини, и след като се разтърсих още по форумите мисля за гейнър между Reflex и Dymatize.При положение ,че момичето е 44кг. на 168 по колко грама ще трябва да взима протеини и въглехидрати на ден?

19.08.09
14:04

Момичето по-добре да наблегне на плодовете, месото и ориза, вместо да купува нишесте на тази цена.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1