02.02.05
20:09
Модерирано от Емил
—————-
та искам да ва питам ... кат тренирам и кат ми стани топло 4ялото тяло ( гръб и корема ) почва да ма сърби ? от кво е това?
16 god 172 78
Моля пишете на кирилица! Спазвайте правилата във форума!
по-здрави
Емил
03.02.05
09:15
??????? :shock:
От комари :lol: Не знам какво точно искаш да попиташ,хем цялото тяло,хем гърба и корема :shock:
03.02.05
11:27
emil_mlo, има логика :D
03.02.05
11:47
та! къпя се всеки ден ! не е от това .. от кожата ли е или нз кажете някъв крем или съвет дайте ;)
03.02.05
19:08
е Вие ташак ли си праите?:щ не всеки път ма сърби ... ама понякога ( да кажем от 7 тренировки 1 път 6е ма сърби така гадно ...)или вънка на студено кат съм, и влизам във кафе и там е топло и почва да ма сърби8)
Марто кат се изкъпя не ма сърби 1
Еми къпи се по-често тогава! :)) Един път в годината може и да е малко :))) Ае братле споко тва е психика всичко не се коркай. Иначе имаше няква статия за хигиената в залата, тя сигорно би ти била от полза.
по-здрави
[quote author=“emil_mlo”]Абе да вземе да се изкъпе това момче след тренировка! :)) :lol:
по-здрави
Емоции
иди на кожен лекар да ти каже
Предполагам е нещо свързано с обмяната. Перз време на пубертета могат всякакви странности да възникнат. Все отиди на лекар за успокоение, нака и една кръвна картина да ти пуснат. Сигурно ще ти препоръчат и някакво мазило. Ако е от седем пъти веднъж, не е болка за умиране. Аааа, а като се почешеш появява ли се обрив, пъпчици нещо. Отделно може някаква алергия да е, наблюдавай се, разбери какво в ежедневието има връзка с въпросните сърбежи. Може да е храна, прах, животно, някоя дреха, общо взето всичко.
Поздрави!
И аз преди като малък имах некви подобни сърбежи и доколкото установих беше от искуствените материи
04.02.05
19:50
Дам, съгласен съм с Астор. Сменяй си фанелките често и с различни материи да видиш как ти се отразява.
Като си избираш фанелки, налитай предимно на попиващи добре потта :)
Хм, Марто, странни забележи, а пак се измъкваш сух :lol:
Братле, освен това дръпни някой ден на тренировка профилактично един алергозан. Само да видим какво ще стане? Повлияе ли, бъди 90% сигурен за алергия :)
Поздрави.
19.02.05
23:05
На нервна основа е този проблем!
01.03.05
01:16
Немога да повярвам,че си пишете такива глупости :) .... Все пак наистина ако има някой по-компетентен човек тук бих искал да знам от какво зависи потенето ... от мазнините ли, обмяна на веществата или ... ?
Не мисля че Потта има нещо общо с контузиите така , че можете да я преместите все пак
Моля не пускайте 2 мнения едно след друго.
Mr_Muskul
[quote author=“raz-r”]Немога да повярвам,че си пишете такива глупости :) .... Все пак наистина ако има някой по-компетентен човек тук бих искал да знам от какво зависи потенето ... от мазнините ли, обмяна на веществата или ... ?
Не мисля че Потта има нещо общо с контузиите така , че можете да я преместите все пак
Моля не пускайте 2 мнения едно след друго.
Mr_Muskul
А ти каква неглупост ще напишеш ?