22.08.09
22:09
Здравейте,наскоро една приятелка започна да ходи на въпросната Hypoxi терапия и отслабна значително много.Искам да ви питам,дали някои е чувал нещо за тях и евентуално някакви отзиви за терапията?
23.08.09
16:23
Първото сигурно нещо за тази терапия е,че ще ти вземат парите:)
http://www.hypoxi.net/
23.08.09
21:58
Изглежда като модерна и много лъскава система, комбинираща традиционни кардио уреди с локална терапия, която следва да увеличи точковата редукция. Интересно ми е да разгледам научната защита на машините Hipoxi срещу традиционните уреди при фиксирана диета с контролни групи. Ако на някой му попадне сериозна статия, да хвърли едно рамо. Идеи колко струва един курс на терапия с тези машини?
ПП: Още нещо, не си представяйте чудеса като видите нещо такова, ако не спазвате стриктна диета. Просто тук няма чудеса, а разни трикове, които подпомагат като пестят малко време или дават % екстра качество към напредъка постигнат от всичко вече познато ни - живот в движение, активен спорт и системно планирано хранене и суплементиране.
Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 23.08.09 21:59.
24.08.09
12:43
Ами там ти следят храната и ти казват кога какво да ядеш,значи цените са различни за жени и мъже,но доколкото знам 12 процедури (1 курс) са 1180 лв. и като гледам доста известни хора ходят при тях,може би има ефект от цялата работа.
чували ли сте нещо за тази терапия, май става за отслабване- да се подготвим за моренце (rock) :)
13.02.13
11:28
Здравейте,искам да попитам някой правил ли си е скоро hypoxi курс.Имам мазно и малко паласки около корема и се чудя дали мога да извадя пресата чрез това.