02.02.05
23:45
Носите ли си храна навсякъде с вас??работата ми е такава,че не мога всеки път да ходя до нас независимо че е на 5 минути път и често ходя с няколко кутийки протеин под мишница.Един път даже барманката (работя в интернет кафе) ми беше отворила протеина и
го сипваше на хората в кафето понеже го мислеше за мляко :lol:
Е тази барманка е за трепане :o
Ами и аз си нося на работата варени картофи, пилешко, яйца и отделно имам 1-2 кутии с които ходя до 1 стол за да си вземам по 2 пилешки пържоли (само за 1,90лв. двете). Заредил съм и с овесени ядки. Малко ги изумявам в офиса, но ГЛАДЪТ Е ПО-СИЛЕН ОТ ТОКА, сериозна работа :)
Чак толкова никога не съм се вманиачавал, че да си нося протеини със себе си. В момента работя (от другия месец съм безработен, ама това е друг въпрос ;) ) на пълен работен ден и си имам един час за обедна почивка, когато обядвам. Освен това по всяко време мога да мръдна до магазина и да си купя нещо за ядене, вечер ям в нас, или на заведение, ако излизам.
Като работех в интернет клубове навремето, по 12 часа, ми се е случвало да карам само на един сандвич цял ден, ама то тогава нямаше и много време за ядене, защото постоянно имаше работа ;) Като студент също не се хранех много добре. С изключение на последната година, никога не съм обръщал кой знае какво внимание на храненето. Е, гледах да си набавям повече белтъчини, ама никога не съм имал режим на хранене. То и сега нямам, ама мога да си позволя по - качествена храна (и повече).
На работа си нося бая храна, понеже като няма гости в хотела може да се яде по всяко време :D (работя пиколо-охрана)!!! Гледат ме като невидели, щото те ядат по една баничка на ден докато аз си нося няколко кила + протеин :lol:
Аз пък не тръгвам на път без нещо за ядене и вода. Примерно някви ядки или нещо тестено или сладко. А на работа ми е удобно да си направя почивка за ядене и има до работата има доста магазина и Халите са близко и си копувам от там.
по-здрави
03.02.05
11:35
Аз понеже за сега съм ученик не ме бърка много много тоя въпрос ям у нас преди училище 2 пъти ям там после още 3 пъти у нас и тва е :)) протеин само когато има пия че тва безпаричие..... :roll:
Винаги гледам да си нося храна, а ако случайно няма, си купувам. Ако пропусна хранене избеснявам и си развалям настроението за дни напред :D
04.02.05
12:20
Пич, и ти си същия фанатик като мен- и аз съм така- имам чувството, че се топя с минути като пропусна ядене :D :D
да не ви обиждам, но и аз съм си фанатик, по-добре изтърви тренировка, но хранене не! Нося навсякъде, зависи от условията, ако съм на път из страната - решението ми е протеинови вафли! иначе когото съм из града, спирам, отвярям кутиите, и се почва, пиле с грах, пиле с царевица, пиле с ориз и така! Но пилето е бон-филе на тефлон или на грил, само такова нося, нищо друго! Понякога си позволявам хек и леко паниран, но само тогава, когато ще имам тренировка, то затова, колко беше мазнинката Марто, 12 %???? при това чист и без фат бърнери засега!!! Че не помня, това на 93 кила не е зле, според мен! така че това ми е решението, кутията с храна а другите да си грезат к....а и да му мислят - идва лято все пак, море, вълни и още нещо....