Малко наивна идея

03.02.05
00:22

Темата е модернирана от head_hunter http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=36392#36392

Вчера гледах как туристи посещават една бирена фабрика в Германия и се замислих за следното нещо.
Дали ще пуснат малко билдери в завода примерно на Нутрим да видиме за какво става въпрос и как
се правят тези смески дето ги пием всеки ден? :lol:

03.02.05
01:39

мечтай си да те пуснат  :D

AC

03.02.05
02:10

По-добре недей... От радиоактивните боклуци там ще ти стане нещо  :D

HE

03.02.05
09:23

Според мен е много добра идея! Можем да ги попитаме дали могат да ни пуснат на обиколка там - това ще е добра реклама за тях. Можем да пишем и до Биогейм - да видим и там какво е положението - така ще можем да видим на практика каво е производството им в действителност.

03.02.05
12:19

Идеята е супер, даже статия може да се напише, но ще видим фабрика през крив макарон

03.02.05
13:24

...

Мнението беше редактирано от maxx_muscular на 13.04.14 11:15.

MI

04.02.05
08:37

Идеята не е лошо,но ми се струв ,че ще бъде пълен фарс , защото едва ли ще може да научим много за начина на работа на Нутрим или Биогейм. А същото така ,предполагам , че ако ни допуднат да гледаме , едва ли ще се изненадаме от нещо - хора с престилки и тн.  Всичко ще бъде нагласено - просто “заблуда на противника”.
по-здрави

HE

04.02.05
09:14

Можем да опитаме? Какво ще кажете да отправя запитване до Биогейм?

04.02.05
10:20

Айде правете запитвания и прочие и ме викайте и мене да дойда. Ако не дават правиме една ударна група и влизаме на сила :)))
по-здрави

HE

04.02.05
10:37

Ако не дават ще ги пометеме - много сме силни сме! :twisted:

04.02.05
15:30

ма те тия фирми и фабрики за производство ли имат :wink: аз си мислех че само опаковат. Ако ше влизаме с взлом бройте ме и мен ще има протеин на корем.......ахахах

04.02.05
16:14

[quote author=“head_hunter”]Според мен е много добра идея! Можем да ги попитаме дали могат да ни пуснат на обиколка там - това ще е добра реклама за тях. Можем да пишем и до Биогейм - да видим и там какво е положението - така ще можем да видим на практика каво е производството им в действителност.

Познавам шефа на Биогейм
ако искате от ББтийм да нарпавим един туур със снимки ?

04.02.05
19:37

може аз съм навит, ама си мисля че няма да видим нищо повече от това което вижда всеки посетител когато отива да си купи нещо от там - 2-3 коридора, едни стълби и 2 стаи.... :cry:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1