Моля някой да помогне

01.09.09
19:44

Здравейте,повода да пиша е хранителният режим,който си съставих с надеждата да започна да махам мазнинките,които са най-вече в областта на корема.
Аз съм 1,66см и 54кг.,тренирам 3 пъти в седмицата тае-бо,през останалото време в нас 30 мин. на кростренажора и още 30 мин. коремни преси и упражненя с гири,позволявам си почивен ден само 1 път в седмицата.Това правилно ли е или тялото ми претренира,тъй като спортувам от години а не мога да свалям и имам чувството че колкото и да въртя на кростренажора няма резултат,дори преди известно време имах възможността да тичам всеки ден по 30 мин. без да спирам,накрая дори увеличих на почти 1 час пак без да спирам и за тези 2 седмици не свалих нищо като гледах  хапвах  плодове,салати,кисело мляко,овесени ядки,сирене,извара без никакво сладко,това много ме обезпокои и си помислих че ще е по-добре да намаля тренировките,но вие ще ми кажете...
сега да ви напиша за НВД-то което си съставих:
22 години,1,66 см,54 кг.
ОКБ - 1350
Протеини - 140гр., 560 кал.
Въглехидрати - 59 гр., 237 кал.
Мазнини - 61 гр., 550 кал.

Сутрин - 2 бр. варени яйца,пшенични или овесени трици (овесени ядки)- 50гр с вода
Обяд - салата- домати, краставици (или зеле и моркови) с 1 яйце и извара 100гр или няколко сурови чушки с извара
Следобяд - 1 купичка кисело мляко (то е преди тренировката)
Вечеря- салата като обяда,пак с 1 яйце и извара,но и 150гр. пилешко месо или риба
Преди лягане,тъй като често ми се случва да лягам в 4 часа,работя в нощен бар и там си взимам сурови ядки 50 гр или 1 купичка кисело мляко.
Моля дайте ми мнения за тренировъчния и хранителен режим който ви написах,целта ми е релеф

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1