Дилема

05.09.09
09:09

лятото мина и мисля да засиля тренировката.Много ме заинтригуваха продуктите на controlled labs , всички ми изглеждат примамливи , но за съжаление мога да си позвола само 2 максимум три от тях. Искам да знам хубави ли са и кои точно 2(3) продукта биха ми дали оптимална мускулна маса.70 кг съм (не ям по много това ми е основния проблем) , не съм мазен и имам 2 год стаж в залата.Пил съм досега протеин / креатин / глутамин и т.н..Ако има нещо неясно по поста , нещо което е необходимо да се знае ... ми кажете да дам допълнителна информация.

05.09.09
10:27

Green Magnitude + White Flood евентуално ако можеш да си позволиш и Purple Wraath или протеин. От този стак няма как да си недоволен.

В момента дори имаме няколко такива промоции:

healthstore.bg/За-Сила-и-Маса.html

06.09.09
07:46

healthstore.bg/Комбинирани/За-Сила-и-Маса/Green-MAGnitude-418-г-+-White-Flood-305-г-+-Purple-Wraath-542-г.html определено ме заинтригува само ме интересува кога и по колко да ги пия на моите килограми и за коллко време ще ми стигнат г/д.

06.09.09
08:02

На пръв поглед ще стигнат за около месец...Да не забравяме,че това са малки расфасовки.

06.09.09
08:22

и след тях с какво е хубаво да продължа или ми трябва почивка ?

06.09.09
08:23

по-добре си вземи големи опаковки и карай с тях(МАГ-а поне да е голям,флууд-а и малък може да ти стигне за доста време,защото се пие само рпеди тренировка.ураат-а също се пие само при тренировка).Сметни малко ;)

06.09.09
11:58

аз затова попитах кога и по колко се приемат , но не ми беше отговорено ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1