Избор на гейнър?

07.09.09
07:58

Тренирам от 2 години. Ще правя някакъв цикъл и искам гейнър,за да ми помага в достигането на нужните ми въглехидрати. Нямам проблеми с омазняването, така че това не ме притеснява. Протеин вече съм избрал.
Искам да питам и за някакъв цикъл като за пръв път. С храненето съм наясно, за това ще правя диета. Целта ми е единствено колкото се може повече качени и задържани килограми.
Този пример намерих аз, но чета доста и различни мнения и незнам на каквa комбинация да се спра.
muskulibg.com/images/stories/thumbs/aHR0cDovL211c2t1bGliZy5jb20vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvbm92aWNlX3N0ZXJvaWRfY3ljbGVzLTEucG5n.png

Темата беше редактирана от Дилян на 07.09.09 08:34.

07.09.09
08:21

Нито един от посочените продукти не е гейнър.
Научи разликата между гейнър и протеин.

07.09.09
08:50

Аааа, много тъпо :Д Късно снощи ги разглеждах и въобще не съм видял че това са протеини. Гледах само да са над 2кг. Извинявам се :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1