Храната днес 7 Май :)
11:00 3 яйца с много масло,овес
13:30 половин черен шоколад 70%
16:00 салата с много зехтин,пилешки крилца и бутчета мм
19:00 голяма ябълка
22:00 кварк и кашу бая
Ся се чудя дали ми се яде шоколад или да спя
Днес никакви въглехидрати :lol: 2 пъти яйца с масло,100-200гр фъстъчено масло(улях се да) и малко черен шоколад сега(преди тренировката).Интересно ми е да видя как ще се чувствам :coolgrin:
=> тренировката беше добре.ХИИТ гребане,после малко тяга 3х3х110кг,малко преден клек също :)
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 10.05.10 22:09.
Тренирах малко.Бягане 2км по 5% наклон,после малко рамо .. :)
Ще спирамрибата тон(която стана по евро консервата баси) и царевицата(нещо ме подува доста гадно).Ще има яко яйца след тренировка усещам :lol:
12.05.10
13:45
Прави като мен - 10 белтъка с 1 жълтък след тренировка. Откакто хапвам по 20 белтъка на ден, се чувствам добре. :)
А и рибата тон в консерва, особено ако не е цяло филе , а на парченца - е мега шит!
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 12.05.10 13:45.
10 белтъка няма да са,но 4 цели яйца с яко масло си е перфе ;)
А рибата тон е филе,ама пак 1 евро за консерва ... преди беше 60-70 цента :(
Днес се раздвижих във фитнеса - 5км за 32 минути.Като половин час преди това изпрасках 2 хапа reduction-общо взето доволно :) После направих 3 серии корем и половин час лафче :lol:
Яденето до сега е 2 пъти по 4 яйца с масло богато и 2 филии черен хляб.
Старт НВД от днес :)
Сутринта малко бягане по стълби 10х5 етажа.Приятно натоварване ;)
Снимки от общото дередже в момента -> в галерията.
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 07.06.10 13:44.
Още малко чистене.Стизм е на половина.73кг :)
подяволите не мога да позирам добре :@ горе-долу се добива представа за формата
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 01.08.10 13:42.
Много добра форма, аз лично бих наблегнал малко на гърдите и рамото след чистенето. Другото е перфект.
Благодаря :)
Идния период за маса ще наблегна на рамо,трицепс и прасци най-много.На второ място крака.Виж гърдите ми просто имат такава форма и не бих казал,че ще се концентрирам много на тях. :)
Много добър релеф, но не съм съгласен с Рикоо. Брат, според мен краката изостават :) Лично мнение.
Според мен гърдите са добре,рамото изостава.Краката са хубави,може би малко размер им трябва.
е Владо,всички знаем представата ти за хубави крака = ако са по-големи от талията ти стават ;) :P
Факт е,че до преди време(година) ми изоставаха брутално,защото и аз като всеки глупак в началото не ги тренирах изобщо :) Доволен съм от прогреса който постигнах при тях,но определено ги искам по-големи и нацепени (muscle) и ще работя за това идния сезон.Рамо също.Време има (grin)
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 01.08.10 15:37.
Сега видях, че си 1.80. Много странно, за 73-килограмов човек изглеждаш доста здрав батка :D
(blush) :D мерси.имам много тънки кости и предполагам се дължи отчасти на това :)
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 23.08.10 15:49.
Онзи ден тренирах крака.Нищо прекалено малко тяга,лег-преса,напади,разгъвания и cгъвания.Храната беше ок - нито много нито малко :)
Днес праснах едни гърди+гръб и рамо.Пак нищо особенно,а храната пак си е ок :) Започвам да влизам във форма след 3 седмици почивка и яко парти :)
71-72кг съм с убииствен релеф за моя стандарт съм(вена на корема имам,ама при тия килограми не е особенно впечатляващо :D ).Ще ги вдигнем и тях лесно,само да влязна във форма (devil)
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 02.09.10 17:19.
Колко см ти е бедрото? И защо не си тренирал последните няколко месеца? (контузия предполагам)
казано от Владимир92 на 01.08.10, 14:57:
Много добър релеф, но не съм съгласен с Рикоо. Брат, според мен краката изостават :) Лично мнение.
х2 - малко размер няма да е излишен, но ръцете си изостават доста, поне според мен. Говоря за цялата ръка(рамо, предмишница, мишница).
Ръцете ш ги опрайм :) Време има,те са ми една от целите този сезон (muscle)
Рико,краката не знам колко са,но определено паднаха(триенето понамаля).А не съм тренирал,защото като се прибрах в БГ не знаех първо на плаж ли да ходя на партита ли и позаебах фитнеса.Скоро започвам пак с пълна сила :)
Тренировка крака:
преден клек 5х10
лег-преса 4х12
б.разгъване в СС с б.сгъване 4х15
прасец 4х20
Тренировката беше 6 за моментното ми състояние.Нищо прекалено :)
Закусих 4 яйца с масло и 3ф.вита пълнозърнест.Сега ме очакват пилешко месо+дробчета,хляб вита и салата.Третото и четвъртото ядене бяха същите ;)
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 05.09.10 19:27.
Здравейте!
Вчера тренирах горна част на тялото:
полулег щанга
гребане с щанга
полулег с дъмбели
набирания
раменни преси с дъмбели
Храната беше 2пъти по 4яйца с масло и хляб вита съответно преди и след тренировка.След това яко плаж,5 кебапчета от домашна кайма(скандално вкусни) със салата и хляб вита.Вечерта бях на кино и импровизирах със събуей сандвич с двоино пилешко месо :D
Днес тренировката беше за долна част на тялото :)
преден клек 2х10,3х8
лег-преса 12,3х15
б.разгъване 3х20
хиперекстензии 3х10
Храната беше 4яйца с масло и хляб вита преди тренировка,а след нея 4 огромни кюфтета от домашна кайма+салата+картофи.Следващото хранене ще е същото :)
Днес една убита тренировка.Малко батаци имам на главата в момента,заминавам тази седмица и снощи никак не спах.
полулег с дъмбели 3х6
набирания 8,8,6,6
мъртва тяга 3х6
хиперекстензии 3х10
кофички 3х8
Преди и след тренировка по 4 яйца с масло и хляб вита.След това на равни разтояния 2 хранения по 150гр месо+салата+хляб вита.
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 15.09.10 17:49.
Днес една страхотна тренировка с джак3д-а :) Една лъжичка ми даде много фокус и концентрация и ме изкара от заспалото състояние в което се намирам обикновенно.Приятно и познато от стария стимулант-х усещане :)
преден клек 8,8,8,10 х 50кг
лег-преса 4х12 120кг
хиперекстензии 4х12
б.разгъване 4х15 35кг
прасец прав 6х8
Лежерно без да се изхвърлям много.Добро напомпване в квадрицепсите и прасците.Трудно слизах по стълбите на прибиране :)
Вчера реших да разделя тренировката за горна част на две :
раменна преса с щанга пред врат 8х40кг,2х6 50кг
раменна преса с дъмбели 3х8 20кг
гребане с щанга 3х8 70кг
пулдаун 4х8 60кг
лодка 3х10 60кг
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 01.10.10 15:01.
Вчера една лежерна тренировка с Инспект (muscle)
полулег дъмбели 3х8 25кг
кофички 5х8
скрипец за трицепс 3х15
Утре почвам училище уууу (party)
А днес един приятен и мързелив ден с много добра тренировка за квадрицепс,която просто няма как да не опиша :)
преден клек 8х50кг,3х8 60кг
лег-преса 4х12 120кг
хакен-клек 4х15 30кг
бедрено разгъване 4х20 30кг
прасец 2х8 80кг,5х6 90кг,2х12 50кг
Всичко беше изпълнявано бавно със старание за перфектна техника.Всяко повторение се усещаше там където исках - в квадрицепса.По съвет на Ангел Тодоров на хакен-клека се концетнрирах само върху 30-40 градуса от движението с цел натоварване на мускулите към коляното. :)
Храненето:
1. 4 яйца с масло,2ф.черен хляб
2.доза и половина джак преди тренировка
3.70-80гр стафиди след тренировка
4.консерва царевица+консерва туна + маслини и малко зехтин
5.3 яйца с масло,2ф.ч. хляб,50гр черен шоколад с лешници (inlove)
6.кварк,2ф.ч.хляб,шам-фъстък
разочароващо :( доза и половина ме разбужда и тонизира леко.скоро смятам да пробвам 2 лъжички.не е това което очаквах :(
10.10.10
07:51
За джакед ли става въпрос ? И кой ден си на него ?