Синефрин или Йохимбе?

08.09.09
19:53

Смятам да си взема един от следните 2 продукта на Праймафорс:

PrimaForce Yohimbine
PrimaForce Syneburn

Целта ми е да се поизчистя, колкото е възможно за момента. Проблемните зони, заради които основно искам да чистя са бедрата и задника. Причината, заради която искам да си взема нещо такова е да ми помогне да сваля 3-4кг. Възможностите ми в момента са за едно от двете, не за и двете, както вероятно ще ме посъветвате.На 18г, 80кг, 180см, но просто съм много зле в бедрата и задника и трябва да направя нещо. Тренирам 4 пъти във фитнес, като след това правя 20 мин. интервално кардио (на велоергометър). Отделно правя още 1-2 кардио тренировки седмично. Храня се на НВД - РБД като държа въглехидратите към 100гр./ден, но просто ми е трудно да се ограничавам от разни дребни работи, които пречат. От около месец чистя и виждам резултат, но просто с нещо такова искам да го подпомогна.

Темата беше редактирана от Giovane на 08.09.09 19:55.

08.09.09
19:57

silabg.com/bg/product/detail/cid/13/id/3028/na/PRIMA

08.09.09
20:08

A защо? Доколкото знам, че йохимбето акцентира върху талията и паласките основно.

08.09.09
21:41

Няма добавка, която да акцентира на паласки,бицепси,сфинктери или друго локално място.Локално топене на мазнини няма(има, но по-добре да не те обърквам)!

Владимир92 грешиш, има добавки които топят мазнини с предимство в определени места, чел съм за едни бета рецептори които са по разпространени на определени места в тялото.

Към автора разгледай:

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/39865/

09.09.09
05:04

казано от Владимир92 на 08.09.09, 21:41:

Няма добавка, която да акцентира на паласки,бицепси,сфинктери или друго локално място.Локално топене на мазнини няма(има, но по-добре да не те обърквам)!

Точно Йохимбето уж помага за кръвонапълването на таза и така помага за стапянето на мазнини предимно по таза и корема.И аз смята да го почна след някой и друг ден,заедно със синефрин се чудя дали да не го комбинирам

09.09.09
06:37

biker_boy, понеже видях че си се интересувал от йохимбе, разглеждал ли си конкретните марки или то няма да има голяма разлика между тях, понеже дозите са идентични?

09.09.09
06:47

Най доброто е това което си посочил на primaforce.Него ще си поръчам аз другата седмица,само все още се колебая дали да го комбинирам и със синефрин или да пробвам само с него.

09.09.09
07:08

Aми доколкото съм чел навсякъде препоръчват тези двете + кофеин, но това не пречи да се приема само едното. Виждам си от Варна, имаш ли идея къде може да го има йохимбина?

09.09.09
08:06

Иди, почети малко и пак се пробвай да напишеш нещо.

Иначе по въпроса - Йохимбе взимай.
Ако можеш, комбинирай с кофеин.

09.09.09
08:09

казано от Raster на 09.09.09, 07:08:

Aми доколкото съм чел навсякъде препоръчват тези двете + кофеин, но това не пречи да се приема само едното. Виждам си от Варна, имаш ли идея къде може да го има йохимбина?

Да важното е Yohimbe-то да е HCL, с кофеин е чук.
Може да си го поръчаш от/
healthstore.bg/
silabg.com/

казано от Finish First на 09.09.09, 08:06:

Иди, почети малко и пак се пробвай да напишеш нещо.

Иначе по въпроса - Йохимбе взимай.
Ако можеш, комбинирай с кофеин.

x2

Мнението беше редактирано от tonu на 09.09.09 08:10.

09.09.09
08:59

A относно кофеина (под формата на кафе, таблетки) дали ще ми повлияе, защото не пия кафе и не искам да пия. Имам предвид, именно ще има много по- голям ефект, защото не пия кафе, но просто не искам да изпитвам нужда от него след като приключа цикъла.

09.09.09
10:47

Под формата на таблетки даже е по - добре. И ще има най - вероятно по силен ефект,
понеже нямаш изграден толеранс срещу него, а и от кафето трудно ще станеш зависи,
ако т’ва ти беше въпроса..

09.09.09
11:26

Повечето зависими към кафето е от към аромата му и вкуса, не толкова към кофеина.

09.09.09
11:39

Ясно. Значи най- вероятно ще взема Йохимбе и Кофеин на Праймафорс. Няма проблем ако ги пия заедно нали ( преди (?) закуска ; преди тренировка)

09.09.09
12:17

Аз смятам да си поръчам от силабг нещата,ако си поръчаш двете ти струват 60 лв и доставката ти е 2 лв.

NE

09.09.09
21:06

някой пробвал ли е YOHIMBE BARK EXTRACT на ULTIMATE NUTRITION.продуктите на ultimate nutrition добри ли са?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1