Доста въпроси за начинаещ

09.09.09
21:04

Здравейте от доста време мислех да се регна тук и да почна да тренирам . На 18 години съм преди 2 месеца ги направих преди това съм тренирал футбол направил съм добри крака здрави :) и съм ходил на лостове преди 2 години ( тогава бях на 16 )  се бях хванал да тренирам за около 1-2 месеца ръката ми порасна с 10 см цялата се нацепи , после ходих на фитнес казаха ми че имам хубаво тяло и че мога да го направя перфектно  там тренирах около месец с трениор имах добри резултати почнах от 50 кг на лежанката да правя серии дигал съм най много 80 кг . Не съм пил абсоютно нищо . Доста напълнявам стигал съм до 95 кг имах проблеми с кръвното но всичко се оправи . Пия много кола и ям хляб ..
Така решил съм да почна да ходя на фитнес  и да тренирам  БОКИДО  на Славия , да спра да пия кола и да ям хляб и т.н ... да си направя диета тоест да почна да се храня рационално ,  гледах в интернет и мисля като вляза във форма да направя 1 цикъл с метан . след като прочетохте всичко какво мислите ? дали правилно съм се ориентирал ... и какво бихте ми препоръчали вие ?
Целта ми е да уформя тялото си ръката да я направя 45 - г/д  ( само от ходене на лостове е стигала до 40 ) голям гръб и корема да ми е плосък не ми трябват плочки и т.н тоест и за това ще се постарая . :) МЕРСИ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1