11.09.09
11:15
Здравейте.От понеделника започвам да тренирам по нова програма,хран.режим и т.н.Мисля да го съчетая с някакъв продукт съдържащ креатин и други.Та въпроса ми е ,че към средата на октомври трябва да си правя проф.преглед.Възможно ли е да се открият някакви завишени нива на показателите.Теста е норамлен-химоглобин,левкоцити и т.н.Доколкото четох мярката е за креатинин в кръвта.Така че ,ако приемам креалкалин предполагам .че всичко ще е ок.
Питам,защото лекарят ми е против добавките и не може да ги разграничава със зоба :)
Темата беше редактирана от az100yan на 11.09.09 11:15.
11.09.09
11:24
казано от az100yan на 11.09.09, 11:15:
Здравейте.От понеделника започвам да тренирам по нова програма,хран.режим и т.н.Мисля да го съчетая с някакъв продукт съдържащ креатин и други.Та въпроса ми е ,че към средата на октомври трябва да си правя проф.преглед.Възможно ли е да се открият някакви завишени нива на показателите.Теста е норамлен-химоглобин,левкоцити и т.н.Доколкото четох мярката е за креатинин в кръвта.Така че ,ако приемам креалкалин предполагам .че всичко ще е ок.
Питам,защото лекарят ми е против добавките и не може да ги разграничава със зоба :)
Горещо ти препоръчвам да помислиш за смяна на доктора. Когато някой каже че неможе да разграничи зоб от добавки, сериозно се замислям за нивото му на информираност ипо -други медицински въпроси.
Иначе на въпроса ти - няма да се види на изследванията нищо. Аз си правя често изследвания и само веднъж съм видял някаква промяна и то от по-специален продукт.
11.09.09
11:43
казано от Валентин Иванов на 11.09.09, 11:24:
казано от az100yan на 11.09.09, 11:15:
Питам,защото лекарят ми е против добавките и не може да ги разграничава със зоба :)Горещо ти препоръчвам да помислиш за смяна на доктора. Когато някой каже че неможе да разграничи зоб от добавки, сериозно се замислям за нивото му на информираност ипо -други медицински въпроси.
Иначе на въпроса ти - няма да се види на изследванията нищо. Аз си правя често изследвания и само веднъж съм видял някаква промяна и то от по-специален продукт.
Благодаря ти много за отговора.Направо ми олекна,като разбрах,че всичко ще е ок.То и аз ,четох,че при изследвания за функцията на бъбреците се гледа креатининът.
п.с.Не мога да сменя лекаря по лични съображения.
Моя доктор го закопах много хубаво пред много хора точно заради подобна изцепка.”Протеините ти дават временно напомпване, а после като ги спреш ставаш като торба”.Не съм ходил вече може би 5-6 месеца!
Според мен,ако вземаш креатин може се повиши креатинина в някаква степен и докторът вероятно ще заподозре нещо.Но обикновено това изследване (креатинин) не го правят при рутинен,профилактичен преглед.Само при някакви оплаквания и при разширени изследвания.
казано от Владимир92 на 11.09.09, 11:45:
Моя доктор го закопах много хубаво пред много хора точно заради подобна изцепка.”Протеините ти дават временно напомпване, а после като ги спреш ставаш като торба”.Не съм ходил вече може би 5-6 месеца!
Хахахаха :) Много интересен ще е тоя доктор, я разкажи цялата история, че ми стана смешно ? :)