креатин+изследвания

AZ

11.09.09
11:15

Здравейте.От понеделника започвам да тренирам по нова програма,хран.режим и т.н.Мисля да го съчетая с някакъв продукт съдържащ креатин и други.Та въпроса ми е ,че към средата на октомври трябва да си правя  проф.преглед.Възможно ли е да се открият някакви завишени нива на показателите.Теста е норамлен-химоглобин,левкоцити и т.н.Доколкото четох мярката е за креатинин в кръвта.Така че ,ако приемам креалкалин предполагам .че всичко ще е ок.
Питам,защото лекарят ми е против добавките и не може да ги разграничава със зоба :)

Темата беше редактирана от az100yan на 11.09.09 11:15.

ВИ

11.09.09
11:24

казано от az100yan на 11.09.09, 11:15:

Здравейте.От понеделника започвам да тренирам по нова програма,хран.режим и т.н.Мисля да го съчетая с някакъв продукт съдържащ креатин и други.Та въпроса ми е ,че към средата на октомври трябва да си правя  проф.преглед.Възможно ли е да се открият някакви завишени нива на показателите.Теста е норамлен-химоглобин,левкоцити и т.н.Доколкото четох мярката е за креатинин в кръвта.Така че ,ако приемам креалкалин предполагам .че всичко ще е ок.
Питам,защото лекарят ми е против добавките и не може да ги разграничава със зоба :)

Горещо ти препоръчвам да помислиш за смяна на доктора. Когато някой каже че неможе да разграничи зоб от добавки, сериозно се замислям за нивото му на информираност ипо -други медицински въпроси.
Иначе на въпроса ти  - няма да се види на изследванията нищо. Аз си правя често изследвания и само веднъж съм видял някаква промяна и то от по-специален продукт.

AZ

11.09.09
11:43

казано от Валентин Иванов на 11.09.09, 11:24:

казано от az100yan на 11.09.09, 11:15:

Горещо ти препоръчвам да помислиш за смяна на доктора. Когато някой каже че неможе да разграничи зоб от добавки, сериозно се замислям за нивото му на информираност ипо -други медицински въпроси.
Иначе на въпроса ти  - няма да се види на изследванията нищо. Аз си правя често изследвания и само веднъж съм видял някаква промяна и то от по-специален продукт.

Благодаря ти много за отговора.Направо ми олекна,като разбрах,че всичко ще е ок.То и аз ,четох,че при изследвания за функцията на бъбреците се гледа креатининът.
п.с.Не мога да сменя лекаря по лични съображения.

11.09.09
11:45

Моя доктор го закопах много хубаво пред много хора точно заради подобна изцепка.”Протеините ти дават временно напомпване, а после като ги спреш ставаш като торба”.Не съм ходил вече може би 5-6 месеца!

11.09.09
16:00

Според мен,ако вземаш креатин може  се повиши креатинина в някаква степен и докторът вероятно ще заподозре нещо.Но обикновено това изследване (креатинин) не го правят при рутинен,профилактичен преглед.Само при някакви оплаквания и при разширени изследвания.

11.09.09
17:47

казано от Владимир92 на 11.09.09, 11:45:

Моя доктор го закопах много хубаво пред много хора точно заради подобна изцепка.”Протеините ти дават временно напомпване, а после като ги спреш ставаш като торба”.Не съм ходил вече може би 5-6 месеца!

Хахахаха :) Много интересен ще е тоя доктор, я разкажи цялата история, че ми стана смешно ? :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1