14.09.09
12:54
Здравейте, сега чистя мазнини с кардио тренировки, но прочтох тук там, че такъв вид тренировки водят все пак и до някаква загуба на мускула маса.Поразрових се в нета и попадна на един продукт на Universal :
Представлява протеин, който предпазва от мускулна загуба при тренировки за изгаряне на мазнини:
http://www.maxefect.com/bb/produkti/specialized-protein-for-dieting.html
Ще се кажете ли мнението и за фирмата , и за продукта :)
И ако някой има по - добро предложение как да се предпазя от мускулна загуба, моля да сподели :)
14.09.09
12:58
Мускула се предпазва най вече чрез правилно трениране и качествена храна, ако те не са на ниво каквото и да пиеш няма как да стане. Този протеин ми е тотално непознат, но мисля, че за тези пари може да си взмееш и по добър
14.09.09
13:00
ами общо взето това ми е целта - да си предпазя мускула като горя мазнини - дайте предложения.
В по-дългосрочен план вече имам желание вече да качвам маса.
14.09.09
13:03
Предложението е следното, правиш си качествена диета с която намаляш въглехидратите и вдигаш протеина започваш да спортуваш правилно и балансирано и се въоръжаваш с много много търпение. Храненето можеш да си изчислиш чрез
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/
казано от HealthStore Консултант на 14.09.09, 13:18:
Важното е продуктите да са от американски произход.
Това пък откъде накъде :question:
14.09.09
13:39
Също така е важно и малкото количество вългехидрати в доза.Аз лично бих ти препоръчал като отлични протеини при чистене Syntrax Nectar и Now неовкусен изолат.Разбира се, това е при условие, че имаш финансова възможност да си ги позволиш. :)
15.09.09
12:35
казано от RogerF на 14.09.09, 13:39:
Също така е важно и малкото количество вългехидрати в доза.Аз лично бих ти препоръчал като отлични протеини при чистене Syntrax Nectar и Now неовкусен изолат.Разбира се, това е при условие, че имаш финансова възможност да си ги позволиш. :)
Aко нямаш, минаваш на по - евтини варианти като All the whey и Muscle Gauge.
казано от Иван Шишманов на 14.09.09, 12:58:
Мускула се предпазва най вече чрез правилно трениране и качествена храна, ако те не са на ниво каквото и да пиеш няма как да стане. Този протеин ми е тотално непознат, но мисля, че за тези пари може да си взмееш и по добър
Въпросният протеин е на Юнивърсал нутришън. И за целта е доста подходящ. А че е скъп - скъпичък е, да...