17.09.09
11:44
Кой вариант бихте ми препоръчали :
Size On + SP250
Green MAGnitude + White Flood
Green MAGnitude + нещо друго ?
От гледна точка на финансите GM е доста по-добре от Size On, защото стига за повече време. От гледна точка на резултатите.. нямам никаква идея.. четох из нета, че дават сходни резултати. Вие какво мислите ? Целта е ясна - покачване на ММ. Тренирам от 2 години и половина.
ПП: Протеинът ще е Scivation Whey.
Ами аз видях много големи резултати от Сайз Он + азотен буустер (но в моя случай беше НО Експлоуд) За другата комбинация - не съм ги ползвал но мисля че която и да избереш няма да сбъркаш . Все доказани продукти ;)
пробвал съм сайз-он и не бях доволен, но от гриин-маг + флууд определено съм доволен.
30.09.09
07:24
Резултатите са ... няма думи да се опишат :-)
Продуктите са сходни като действие.Сам си прецени кои ще ти излезнат по-изгодно, но на Гаспари са малко по-евтини.
Мнението беше редактирано от AlexK на 30.09.09 08:09.
казано от AlexK на 30.09.09, 07:58:
Продуктите са сходни като действие.Сам си прецени кои ще ти излезнат по-изгодно, но на Гаспари са малко по-евтини.
само теи ши е
казано от AlexK на 30.09.09, 07:58:
SizeON - 30дози - 100лв
GM - 80 дози- 110лв
за разфасофката да по-евтина е, но за доза никак не излиза по-изгодно
Да разбирам, че GM си се пие както е описано - по една доза на ден. Предполагам добра комбинация ще стане между него и Novedex на гаспари нутришън?
Пил съм и двата.В момента пия греен маг, но не съм го довършил. + 1 за Controlled Labs !
казано от Dimeca на 19.04.10, 17:46:
Може ли да комбинирам Size on i Green MAGnitude
Можеш но какво искаш да постигнеш като пиеш две креатинови матрици, сходни са и не виждам смисъл да се пият и двете едновремено.
казано от grafa на 06.10.09, 18:45:
Да разбирам, че GM си се пие както е описано - по една доза на ден. Предполагам добра комбинация ще стане между него и Novedex на гаспари нутришън?
Тая доза (1Ограма) на 1 път ли се пие или се разделя на 2 приема по 5гр ?