Лостове?Как да тренирам?

19.09.09
09:51

Не съм тренирал досега на лостове само във зала и искам да разнообразя нещата.Доста съм “бос” във тренировките на лостове затова ще ми трябва мнението и опита на хора които са тренирали на лостове имат опит и са постигнали нещо.Въпросите ми са следните.Как да тренирам ? Да разделям мусколните групи примерно на гърди и трицепс(кофички) и гръб и бицепс (набирания) или да правя всички мусколни групи наведнъж смесено кофички набиранки и т.н.т? Също колко дена да ходя през колко дена да почивам? Ако някои може да ми изготви една програма описана точно кое как и защо ще съм му много благодарен. Прерових целия Нет но не намерих никакви тренирвки за лостове които да отговарят на въпросите ми точно затова пиша тази тема дано някои ми помогне защото не искам тепърва да почвам да експериментирам . Ако някои се наеме да ми направи една програма ще го помоля да опише точно упражненията повторенията дните и дните за почивка. И ако може да ми отговорите на въпроса кое е по добре разделно трениране на мусколните групи или да ги съчетавам всичките в 1 ден :) Благодаря предварително

19.09.09
10:00

Чак целия нет едва ли си преровил, защото дори тук на форума е пълно с такива теми.
Правиш серия набиране, почиваш малко, после серия кофи и така няколко серии от всяка. Максимален брой чисти повторения. Ако искаш, сменяй хвата и видовете кофи всяка тренировка. Тренирай през ден. Това е.

19.09.09
10:09

Така няма ли да пренатоварвам.Ако правя набирания и кофи всеки път ? Или 1 ден почивка е достатачен :?

19.09.09
10:19

Ами не знам, но ако от няколко серии набиране и кофи, които отнемат общо 15 мин се претоварваш, значи не си в много добра форма.

19.09.09
10:27

Добре значи примерно правя 1 серия кофи 1 серия набиранки за гръб широк хват 1 серия набиранки тесен хват бицепс и после повтарям пак 1 серия кофи 1 серия набиранки гръб 1 серия бицепс така че да станат по 3-4 серии на упражнение :?

Мнението беше редактирано от asdddd на 19.09.09 10:28.

19.09.09
10:42

Петко, имаш железни нерви!! Ти си машина човече! :D

19.09.09
13:30

Кво има железни нерви. Да ми отговори някои точно как да тренирам за да не питам по 100 пати . Имал железни нерви боже господи

19.09.09
14:45

Аз хубаво отговарям - всеки ден на едни и същи въпроси.
А форума си има такава хубава търсачка, само трябва човек да има желание да прочете малко.
Ето тук например:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/20846/
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/21066/

19.09.09
17:25

казано от Петко К на 19.09.09, 14:45:

Аз хубаво отговарям - всеки ден на едни и същи въпроси.

Викаш, като машина си, биеш на едно място всеки ден, тъпчеш, ама хората продължават да не се научават, как да не ядосват другите.. :lol:

Мнението беше редактирано от El padre на 19.09.09 17:26.

RO

25.09.09
20:33

asdddd дай си скайпа :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1