04.02.05
03:57
Модерирано от Емил http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=36890#36890
———
Значи за този сайт ме светна един приател от София . btw , _HM_JoR_ best :wink: за което искам да му благодаря много, защото сайта си е найстина невероятен.
Та значи тука от няколко месеца сам се заребил да дигам и искам да кача някое друго килце та като дойде лятото да не ме е срам да ходя на басеена поне, че аз сам си доста комплексирано копеле и безтуй това. Аз съм 1.85 см. / 76 кг. Искам някой който разбира и се е занимавал с фитнес да ми състави една програма за трениране.ако може, като има предвид, че искам да си тренирам у нас.
Разполагам с :
-лежанка с над 150 кг. ( може и за долна част , горна част и нормална
-успоредка ( ама аз така си я направих, че ми е широка , да я правя наново или и широка става за нещо ? )
-лост
-най-различни гири с които може да си правя упражненията за трицепс, бицепс, рамене и т.н.
1-ви ден—Гарди ( упражнения ... )
2-ри ден—Рамене ( упражнения .. )
или пак Гарди и Рамене на един ден . оххххх :cry: тва програмата е доста важно нещо , аз гледах от готовите програми на сайта ама там има и уреди каде у нас ги няма , а и пише за упражнения за крака, а аз крака не искам .
Ако някой може да отдели малко време и да ми помогне ще сам му много благодарен .
Best regards, Frodo -_-
пост 2:
ftp://frodo:456500@store3.data.bg/frodo.jpg
Добре дошли във форума и приятно ползване. Моля обаче не пускайте 2 мнения едно след друго! И си променете заглавието с някакво конкретно и на кирилица, защото в този му вид е в разрес с правилата.
По-здрави
Емил
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим04.02.05
07:38
[quote author=“L_Clan_Frodo”] аз гледах от готовите програми на сайта ама там има и уреди каде у нас ги няма , а и пише за упражнения за крака, а аз крака не искам .
Ако някой може да отдели малко време и да ми помогне ще сам му много благодарен .
Best regards, Frodo -_-
Ами кат не искаш крака отрежи ги :lol: тва е майтап, без клякане си заникъде пък и изглежда супер смешно горе голям а с малки крачка
Задраве Фродо. Добре дошъл във форума. Пожелавам ти приятни и ползотворни моменти тук.
Относно твоя въпрос - щом си решил да не тренираш крака, добре. Грешката ще бъде голяма, но ти си решаваш. Въпреки това, смятам, че програмата за начинаещи ще ти свърши работа. Можеш да я промениш по следния начин:
Програма за изпълнение в първи, трети и пети ден
повдигане на щанга от лег - 3 серии по 10 повторения
избутване на дъмбели от полулег - 3 серии по 10 повторения
набиране на лост (както можеш)- 3 серии - колкото можеш повторения
чукчета от лег (като за начало)- 3 серии 10 повторения
раменно разтваряне встрани - 3 серии по 10 повторения
трицепсово разгъване с щанга от лег- 3 серии по 10 повторения
кoремни преси - 3 серии по 20 повторения
повдигане на краката от лег - 3 серии по 20 повторения
Поздрави! :)
04.02.05
13:37
Sorry, вече ще гледам да не се повтаря това с писането и с постовете един след друг.
Ами аз крака не искам щото крака си имам. Толкова много години все сам тичал след топката и ми са си добре.
Мартин, аз искам да тренирам 1,2,3 ден 4-ти почивка 5,6,7 ден пак трениране .
:arrow: първи ден - гърди, бицепс, корем
повдигане на щанга от лег - 3 серии по 8 повторения
повдигане на щанга от полулег - 3 серии по 8 повторения
повдигане на дъмбели от полулег - 3 серии по 8 повторения
бицепсово сгъване с щанга от стоеж - 3 серии по 8 повторения
бицепсово сгъване с дъмбел от седеж - 3 серии по 8 повторения
кoремни преси - 3 серии по 20 повторения
повдигане на краката от лег - 3 серии по 20 повторения
( освен тия трито упражнения за гарди няма ли и някои други, които да са за гарди и да може да ги правя у нас ? Освен тези 3-те упражнения, ако включа и повдигане на щанга от лежанка, само че с наклон - главата да ми е надолу . + повдигане на щанга от лег , когато съм хванал лоста посредата , така с тесен хват , тва май беше за канала на гардите. )
:arrow: втори ден - гръб, трицепс, трапец, предмишница
трицепса , предмишницата са ясни.
кво е трапец ?
и какви упражнения може да правя за гръб ?
- аз знам за едно упражнение каде се хваща лоста на щангата, колкото се може по широко да е значи по хубово , леко се навеждаш напред и почваш да придърпваш нагоре към гардите.
някой да предложи още някое упражнение за граб ама да знае, че гладиатори нямам :P
:arrow: трети ден - рамена , корем ..... ?
и за рамена ми е ясно кви упражнения може да се правят .
Та ей по тая програма викам да тренирам :lol: бива ли я ? или пак, ако има нужда от някой допалнения казвайте :)
Не от допълнения има нужда, а от орязване. Няма смисъл от толкова много упражнения. Това съм го обяснявал на начинаещи в поне 20 теми. Е, ти си знаеш най-добре.
Поздрави
[quote author=“L_Clan_Frodo”]аз знам за едно упражнение каде се хваща лоста на щангата, колкото се може по широко да е значи по хубово , леко се навеждаш напред и почваш да придърпваш нагоре към гардите
На това упражнение му викат “чукчета” и е едно от най-ефикасните упражнения за гръб и не се дърпа към гърдите а към корема.Гледам че се луташ доста така че послушай Мартин и недей да ускоряваш нещата толкова.Всичко ще си дойде на мястото ако си постоянен тренираш сериозно
04.02.05
16:45
верно е към корема , така е и по елесно :o
04.02.05
16:50
[quote author=“L_Clan_Frodo”]верно е към корема , така е и по елесно :o
Мисля, че в нашия случай е важно как е по-правилно и възможно най-изолирано упражнението за съответната мускулна група.
За изолацията не ми се пише, но правилното изпълнение на чукчета за гръб си е към корема. (Както Миле отбеляза.)
04.02.05
19:38
да важно е правилно , а не как е по лесно :lol:
днеска яко чета теми за тренировки , утре почвам да чета и тия за храненето :)
Днес съм ял : Една чиния няква си манджа , 3 принцеси , 1 варени яица, 2 чинии мусака и половин хляб и докато легна ще ям поне още два пъти. Такова ядене бива ли го ?
btw: хубаво ли е да се пие мнгоо вода , а да се пие по време на тренировка ?
Пи си вода колкото ти се пие не се ограничавай но с това ядене ще качиш повче сланинка отколкото мускул гледай да се храниш по чисто 60 % въглехидрати сложни , 30 Протеини(белтъчини) ,10 от мазнини тука е най важното нещо понеже определя какво ще качиш и дали изобщо ще качиш нещо,ако не се храниш добре и най добрата тренировка да правиш няма да качиш нищо още по зле можеш и да свалиш
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече