21.09.09
07:28
Здравейте на всички, преди седмица и половина забелязах че коремът ми се е поддул, тогава нему обърнах внимание обаче тои не върна нормалният си вид, а се изду повече.Реших първо тук да питам за съвет преди да се видя с личния и от там накадето ме напъти.Значи ядех по 2 понякога 3 сварени яйца на ден, ядех си доста, 4 пъти на ден (сутрин, обед, следобед и вечер) и понякога прекалявах.В началото мислех че ми се е разширил стомаха, но разказах на родителите ми и те ми казаха че от яйцата които съм ял може да ми се е поддула жлъчката и черният дроб, и съм 100% убеден че не са мазнини.Моля ако някои е имал същият проблем или може да ми даде някакъв съвет да пише.
21.09.09
07:31
Пробвай комфортекс - 3 пъти по 2 докато отмине,
ако не отмине отиди на гастроентеролог да те прегледа.
Там най - вероятно ще ти назначи лечение с ензими и бактерии.
Прочетох добри мнения за този продукт, а ти опитвал ли си го ?И 3 по 2 какво означава, 3 пъти на ден или ?
21.09.09
12:21
Прочетох добри мнения за този продукт, а ти опитвал ли си го ?И 3 по 2 какво означава, 3 пъти на ден или ?
Опитвал съм го и съм доволен, но реших все пак да отида на гастроентеролог и той ми изписа освен тези и още ензими и бактерии.
Иначе комфортекса се пие 3 пъти по 2, т.е. общо 6 на ден, без значение, че на опаковката пише 3 х 2, и се пие заедно с основните хранения. Цената му е 3,20 в София, а в другите градове е към 2,50 за 20 бройки опаковка.
Ми черният дроб и жлъчката са вдясно долу под ребрата.Там ако те боли може се прегледаш на ехограф или да ти направят едни изследвания на кръв и урина.
23.09.09
14:50
Е ти изби рибата с тия яйца...
Да не се изказвам за количеството яйца които съм изяждал на ден, че някой ще помисли че съм вече мъртъв :) Не е от яйцата, ами вземи иди на лекар. Да не си започнал с някакъв протеин да се тъпчеш.