21.09.09
10:43
за този комплекс даже и в официалния сайт трябва да ме запишат и дадат награда..!!!...та...
21-15-9 reps of : DL followed by power squat clean-that’s one rep…2min. rest between rounds…
не знам как ми дойде, но е уникално натоварването, съчетание което вкл. доста базови движения, направо не мога да му се нарадвам..:))))
времето ми 11.20мин. с 60кг., тежичко ми дойде, но нямах база за сравнение....
препоръчвам го на всички, мисля да ми стане запазена марка и честичко ще го прехвърлям...
за този комплекс даже и в официалния сайт трябва да ме запишат и дадат награда..!!!...та...
21-15-9 reps of : DL followed by power squat clean-that’s one rep…2min. rest between rounds…
не знам как ми дойде, но е уникално натоварването, съчетание което вкл. доста базови движения, направо не мога да му се нарадвам..:))))
времето ми 11.20мин. с 60кг., тежичко ми дойде, но нямах база за сравнение....
препоръчвам го на всички, мисля да ми стане запазена марка и честичко ще го прехвърлям...
Здрасти, Славко!
Искаш да кажеш Dead lift + Hang Squat Clean? Т.е. тръгваш от класическа мъртва тяга, спираш в горна точка и от висящо положение на щангата правиш обръщане с клек, нали?
не, правиш си пълното повторение тяга, сваляш долу- от там тръгваш и обръщане с клякане, абе възможно най-гадно съм го измислил...:))
Мнението беше редактирано от slavko на 21.09.09 21:44.
не, правиш си пълното повторение тяга, сваляш долу- от там тръгваш и обръщане с клякане, абе възможно най-гадно съм го измислил...:))
Ясно! Схванах идеята :coolsmirk:
Но като стана въпрос за гадно, ето ти едно предложение как да го утежниш още:
* Dead Lift
* Squat Clean
* Power Clean & Jerk
60 kgs, 30 reps for time
Горните 3 движения правят 1 (едно) повторение. Следва логиката на твоя комплекс - първо тяга, сваляш до земя, после обръщане с клек до гърди, сваляш на земя, а накрая обръщаш силово щангата и вдигаш с тласък над глава с опънати ръце. Доста гаднооооо... Няма да може да се изкара без прекъсване, определено.
Някой път, като реша, че съм много як, ще го направя, за да си докажа, че още доста хляб (пържоли) трябва да изям :lol:
И няма да е лошо някой да ме събере от земята накрая...