GASPARI SuperPump 250

21.09.09
15:56

Здравеите искам да искажете своето мнение за продкукта на гаспари СуперПъмп 250.В момента имам една кутия креатин етил естер на примафорс и се замислих дали ще е добре да я комбинирам с този продукт на гаспари..
Ако някои може да ми каже дали работи
г/д при вас за какъв период от време ква ММ сте качили
Някои по добър продукт за по малко пари

21.09.09
16:07

казано от SHUTUPANDTRAIN на 21.09.09, 15:56:

Здравеите искам да искажете своето мнение за продкукта на гаспари СуперПъмп 250.В момента имам една кутия креатин етил естер на примафорс и се замислих дали ще е добре да я комбинирам с този продукт на гаспари..
Ако някои може да ми каже дали работи
г/д при вас за какъв период от време ква ММ сте качили
Някои по добър продукт за по малко пари

Добър е. Слин сейн е по-евтин и пак става. Комбинацията ти е добра. Зависи от яденето ти колко маса ще качиш. Вълшебни добавки няма.

Мнението беше редактирано от summer_jam на 21.09.09 16:08.

21.09.09
16:10

е да аз затова не сам сложил и протеин :) щото мисля повече с ядене а пък и с килограмите сам добре 176см 74-5кг.А да те питам ти ползвал ли си няои от 2та продукта и кои ще ми препоръчаш те до колкото знам и колкото сам чел г/д 2та са едни и същи но кои е по добрият

21.09.09
16:22

казано от SHUTUPANDTRAIN на 21.09.09, 16:10:

е да аз затова не сам сложил и протеин :) щото мисля повече с ядене а пък и с килограмите сам добре 176см 74-5кг.А да те питам ти ползвал ли си няои от 2та продукта и кои ще ми препоръчаш те до колкото знам и колкото сам чел г/д 2та са едни и същи но кои е по добрият

Двата продукта нямат нищо общо.
Аз съм пил SP250 при мен действаше (при бустърите е индивидуално), но аз го комбинирах със SizeOn за маса.
Не знам самостоятелно какви ефекти ще дава. Той също съдържа креатин.

21.09.09
16:27

Ами и аз незнам до колко,ще има ефект мерси за мнението някои друг ако може и тои да изкаже своето :) щото сам надъхан да го купя,но преди това искам да знам подробности от хора които са го пили :) ИЛИ СА ДОСТА ПО НАВЪТРЕ С НЕЩАТА

21.09.09
20:20

аиде пишете бе хораа

21.09.09
23:16

а ве да ви питам.. тъи като нямам кои знаи къф голям стаж в залата
при мен ще има ли ефект тоя продукт щото чета по някви други форуми,че които не вдигал да речем 2 3 години при него ефекта е нищожен ПИШЕТЕ МИ и ми препоръчваите.. ПЛС

22.09.09
05:34

Това е напомпващ продукт, не знам ти какъв ефект искаш, но нямаш и достатъчно стаж.  Така че, спести си парите за него, ами си купи повече храна.

Всъшност Tonu, доколкото съм чел,  идеята на Азотните бустери не е просто да те напомпват, идеята им е да вкарват повече кръв в мускула с което мускула да се храни посредством хранителните вещества повече и по добре. Разбира се това на свой ред изисква повече и то подходяща храна. Иначе SHUTUPANDTRAIN стажа ти щом е малък, мини на протеин, храна и тренировки.

22.09.09
07:07

ами да не ми е много голям стажа ама дз.. търся нещо с което по бързо ще кача мускулна маса нещо по-добро от амино и глутамин и таурити и разни други .. ако някои може да ме посаветва :) с някав такъв продук,а пък дз ти казваш да мина на протеин аз сега имам креатин фактически креатин+протеин пък аз с килограмите сам доста добре даже на места бих казал,че имам подкожни мазнини пък от тоя протеин няма ли да станат повече и амино няма ли да е по добре :?

Мнението беше редактирано от SHUTUPANDTRAIN на 22.09.09 07:18.

22.09.09
07:16

Не очаквай стабилна мускулна маса от азотни бустери.По-скоро се насочи към някоя качествена креатинова матрица ;)

22.09.09
07:19

ами аз вече имам креатин етил естер

22.09.09
18:18

Аз пък бих ти препоръчал да го пробваш.Наистина е добър продукта.При мен значително покачи интензивността на тренировките,вдигнах работните килограми на доста от упражненията,а напомпването наистина е “супер”.

ЕД

23.09.09
06:06

Ако го съчетаеш със SizeOn получваш един от най-страхотните стакове за маса. В момента са на промо и двата продукта при нас.

09.10.09
17:41

казано от tra^la^la на 22.09.09, 07:16:

Не очаквай стабилна мускулна маса от азотни бустери.По-скоро се насочи към някоя качествена креатинова матрица ;)

хахахх аве човек , това  Superpump 250 Е креатинова матрица заедно с НО комплекс !

09.10.09
17:50

казано от jako2323 на 09.10.09, 17:41:

казано от tra^la^la на 22.09.09, 07:16:

хахахх аве човек , това  Superpump 250 Е креатинова матрица заедно с НО комплекс !

Хмм, а Size on, какво ли е тогава? :)

09.10.09
18:38

Тестостеронов буустер е какво е!Не е ли ясно...?! :)

26.10.09
10:30

да ве ясно че Size on e креатинова матрица ама пък в СП250 си има креатин ,и честно казано се извинявам за погрешния пост!

29.04.10
11:07

Днес пробвах една мостра 20 гр. и направо ме отчая,треперене,рязък спад в силата,изобщо хич не ми понесе,бях унесен.Възможно ли е 20 гр. (толкова беше мострата) да ми е дошла в повече,макар да го дават по 2 дози преди тренировка ?

29.04.10
13:10

Аз за добра тренировка пих по 3 дози СП250, 1 или 2 след първата седмица просто не ги усещах. Треаще 3 дози да ударя :)

29.04.10
14:02

казано от mantodeus на 29.04.10, 11:07:

Днес пробвах една мостра 20 гр. и направо ме отчая,треперене,рязък спад в силата,изобщо хич не ми понесе,бях унесен.Възможно ли е 20 гр. (толкова беше мострата) да ми е дошла в повече,макар да го дават по 2 дози преди тренировка ?

Мен така ми става от Hot blood и Jack3d ,но точно СП250 много добре ми понесе и ефекта беше супер.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1