2 комбинаций за ММ ? стрували си да опитам

21.09.09
18:26

реших да се пробвам да качвам с малко хранителни добавки, до сега не съм земал (само креатин) та като за начало ми се иска да се вместя в 200лв , да видя как е що е и сам да си преценя.
Въпроса ми е стрували си да си зема протеин (sciavation) или да си зема протеин(на universal)+ american stamina, кой от следните варианти би имал по-добър ефект, за комбото stamina + протеин си сметнах че ще ми стигнат за 3 месеца и малко ако ги пия 1 след друго (в началото 1 едното , после другото), за sciavation(4,5 kg пак толкос 3 месеца и малко)
за момента съм измисли това:
silabg.com/bg/3030-SCIVATION-Scivation-Whey.html
или
silabg.com/bg/2087-AMERICAN-SPORTS-NUTRITION-AMERICAN-STAMINA.html +  silabg.com/bg/347-UNIVERSAL-ULTRA-WHEY-PRO.html
здравите тренировки и обилното хранене са ясни , иска ли питане :P, до сега съм си доволен от резултатите ама се чудех ако включа и хранителните добавки в тренировката си дали няма резултата да е още по-по най :)

http://topdobavki.com/catalog/peak-amino-juice-1000-ml-p-157.html?osCsid=mq3q4lsovgibkkra7q1rc3kl53 за този продукт  някой има ли повече информация с протеин става ли да се съчетае ??

Темата беше редактирана от Ифо на 21.09.09 18:48.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1