23.09.09
13:09
Здрасти!
Има ли файда от тях?Струват ли си парите при положение,че мога да ям плодове и евентуално пак да си набавям добро количество от тях?
Разгледах няколко продукта и ми направи впечатление малката концентрация в повечето от тях.Не очаквам някакви забележими промени от тях,но се чудех струват ли си пред алтернативата-плодове и зеленчуци?
Вашето впечатление?
(аз съм се ориентирал към Радокс за сега,но изобщо не е сигурно,че ще купувам)
Темата беше редактирана от tra^la^la на 27.09.09 12:31.
казано от tra^la^la на 23.09.09, 13:09:
Здрасти!
Има ли файда от тях?Струват ли си парите при положение,че мога да ям плодове и евентуално пак да си набавям добро количество от тях?
Разгледах няколко продукта и ми направи впечатление малката концентрация в повечето от тях.Не очаквам някакви забележими промени от тях,но се чудех струват ли си пред алтернативата-плодове и зеленчуци?
Вашето впечатление?
(аз съм се ориентирал към Радокс за сега,но изобщо не е сигурно,че ще купувам)
Аз пия Радокс... мисля, че са най-добрите в този клас продукти, но не знам каква файда очакваш от антиоксидант.
П.С. Мисля, че станах по-красив, откакто ги пия, но може и да бъркам :lol:
Не очаквам някакви забележими промени от тях,но се чудех струват ли си пред алтернативата-плодове и зеленчуци?
Ти как мислиш?Ще си купиш ли пак ?
23.09.09
13:45
Може да добавиш и мелатонин преди лягане.Подобрява съня и доколкото знам е мощен антиоксидант.Зеленият чай също е добър антиоксидант (таблетки)+това от тези продукти има и други ползи освен антиоксидантите :)
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 23.09.09 13:48.
23.09.09
13:55
В дневника ми съм споделил впечатления за антиоксидантите, за мен те са суплемент с приоритет пред редица други. Пия също Radox от близо година, но да не изкривяваме реалността, ако коментираме кой как усеща магарешкия бодил. Според мен тяхната цел е да не усетиш нещо друго, което може да те споходи в един момент.
казано от tra^la^la на 23.09.09, 13:22:
Не очаквам някакви забележими промени от тях,но се чудех струват ли си пред алтернативата-плодове и зеленчуци?
Ти как мислиш?Ще си купиш ли пак ?
Ще си купя
аз бих си взел АЛА при първа възможност
задължителни са
Мнението беше редактирано от karlo на 23.09.09 20:05.
Туи АЛА-та бил универсален актиоксидант.Дали да пробвам първо с него в добри дози вместо от ония коктейлчета с малки концентрации?
Аз съм се наточил на Radox Syntrax, мисля че са бест. Имат много добър профил и алфалипоевата е Р ...
Май и аз ще го пробвам него.
Куцото е че ще ми лепне още 60лв на месец за екстрички,
казано от tra^la^la на 23.09.09, 20:59:
Май и аз ще го пробвам него.
Куцото е че ще ми лепне още 60лв на месец за екстрички,
Нали си в Германия, 20-25 евро от GB, вече само оттам пазарувам ;-)
http://www.cheapuksupplements.com
http://www.predatornutrition.com/
има и още един адрес ама форума не ми дава да го постна
казано от tonu на 23.09.09, 20:48:
Аз съм се наточил на Radox Syntrax, мисля че са бест. Имат много добър профил и алфалипоевата е Р ...
Интересно колко много хора са си наумили да пробват антиоксиданти. Аз също мисля да пробвам Радокс няколко месеца.
казано от karlo на 24.09.09, 08:40:
Те не се пробват, а се взимат всеки ден цял живот :П
В моя случай, аз ще ги ‘пробвам’, защото надали ще ги пия цял живот под формата на хранителна добавка. Когато човек не е опитвал нещо, обикновено казва ‘пробвам’ или ‘опитвам’... Под ‘пробвам’, аз нямам предвид, че ще чакам да им усетя ефекта, защото такъв не се долавя.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 24.09.09 09:06.
24.09.09
09:49
Колкото по-близо сте до атлети, толкова по-голяма е нуждата от антиоксиданти. Повече прием на енергия, повече разход - сериозно увеличена метаболитна активност и сериозно увеличение на биохимичните грешки. Всяка грешка иска молекули за поправка или предизвиква ускорено стареене. Като не се обърне внимание на микро повредите, те Ви обръщат внимание. Простичко казано, ако ви се събират 7+ часа активен спорт седмично - вземете си антиоксиданти, за да ползвате тялото си на същите обороти по-дълго време!
Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 24.09.09 09:50.
24.09.09
10:00
Моя фаворит при антиоксидантите е NOW Super Antioxidants.
В сравнение с Радокс-а обаче дозите са осезаемо по-малки(на нещата които са еднакви) а и няма АЛА
казано от karlo на 24.09.09, 09:17:
ефекта е повече от осезаем, не знам в ква заблуда живеете
Добре, сподели с аудиторията ти каква разлика усещаш от периода когато не си взимал антиоксиданти.
Цялататази тема за антиоксидантите ме накара да се замисля за уелнес-добавките.Май за активни хора като нас са доста важни.Сега обмислям да комбинирам 2-3 продукта за тази цел+останалото.
Вие какви уелнес-продукти сте ползвали?От кои сте най-доволни?
казано от tra^la^la на 25.09.09, 12:32:
Цялататази тема за антиоксидантите ме накара да се замисля за уелнес-добавките.Май за активни хора като нас са доста важни.Сега обмислям да комбинирам 2-3 продукта за тази цел+останалото.
Вие какви уелнес-продукти сте ползвали?От кои сте най-доволни?
Напълно прав си.Повечето хора не им обръщат внимание, но те са еднакво важни както за активни спортисти, така и за неспортуващи хора с тежко ежедневие.Именно затова при нас ще намериш категорията MyFitwell, специално отделена като самостоятелна с цел здравословен начин на живот.За мен е абсолютно задължително приемането на витамини и минерали.Тепърва този тип продукти ще стават все по-полярни и ще има все по-голямо разнообразие.Хората вече се замислят не само за външния вид, но и това което се крие отвътре.
Понеже не обичам да взимам 50 различни продукта (не, че сега не ползвам 3-4 различни неща) антиоксидантите са ми вътре в мултивитамините.
Source Naturals Men’s Life Force Multiple
http://lib.store.yahoo.net/lib/vitasprings/SN1920-facts.gif