24.09.09
20:17
Здравейте на всички!
Тъй като от известно време съм сътрудник към екипа на AmWay, реших да попитам за мнението ви относно продуктите, които се предлагат в случай, че сте ползвали някой от тях.
Ще ми бъде интересно взаимно да коментираме и обменяме впечатления по въпроса, а също и да ви помагам и разяснявам когато нещо ви интересува /да ви изпращам допълнителна информация/.
Здравейте на всички!
Тъй като от известно време съм сътрудник към екипа на AmWay, реших да попитам за мнението ви относно продуктите, които се предлагат в случай, че сте ползвали някой от тях.
Ще ми бъде интересно взаимно да коментираме и обменяме впечатления по въпроса, а също и да ви помагам и разяснявам когато нещо ви интересува /да ви изпращам допълнителна информация/.
Тва не беше ли някаква пирамида, мултилевел маркетинг и т.н. Месеци минаха докато престанаха да ми досаждат по телефона. Сори, ако бъркам нещо.
Zdrasti, Mislq che barkash, tai kato govorim za dve razlichni neshta. Produktite na AmWay se polzvat dobrovolno i nikoi ne moje da te prinudi da gi izpolzvash, a oshte po malko da ti dosajda po telefona :):):). AmWay predlaga osven vsichko ostanalo i hranitelni dobavki i proteini i t.n. neshtica za aktivno sportuvashti hora, a i ne samo…
Pozdravi, ako moga da ti razqsna oshte neshto :)
12.10.09
15:30
Глупости......
Пробвай в форум bg mamma