27.09.09
07:16
Здравейте, като цяло не съм кой знае колко дебел, но ... искам малко да сваля килограми ..., ако е възможно де :)
искам да попитам ако намаля дневната доза прием на калории, за колко време ще има г/д ефект ?
смисъл четох, че трябва да се яде ориз, пилешко, белтъците на яйцата ( без жълтъка) , мляко ... и т.н.
също ходя почти все ден по 2-3 да тичам, ходя да играя мач :) ... поне мача увлича и тичаш без да се усетиш :)
по магазините има адски много сладки диетични храни ( за диабетици) , те стават ли за хапване ?
27.09.09
07:58
Стават диабетичните храни , но не са за препоръчване ! Също както и да прекаляваш с ориза.Яйцата си ги яж целите. Като цяло не прекалявай с храната и внимавай с качеството и. Футбола е добър спорт за сваляне.Тичаш много без да се отекчаваш и т.н.
27.09.09
08:00
Диабетичните храни нямат захар, но са фрашкани с въглехидрати мазнини и разни подсладители. Нестават за хапване
казано от 3gnl на 27.09.09, 07:16:
Здравейте, като цяло не съм кой знае колко дебел, но ... искам малко да сваля килограми ..., ако е възможно де :)
искам да попитам ако намаля дневната доза прием на калории, за колко време ще има г/д ефект ?
смисъл четох, че трябва да се яде ориз, пилешко, белтъците на яйцата ( без жълтъка) , мляко ... и т.н.
Зависи какъв ефект искаш и очакваш ... но си трябва време определено.
Явно не си чел достатъчно, защото казаното до тук не се връзват много нещата.
казано от 3gnl на 27.09.09, 07:16:
също ходя почти все ден по 2-3 да тичам, ходя да играя мач :) ... поне мача увлича и тичаш без да се усетиш :)
по магазините има адски много сладки диетични храни ( за диабетици) , те стават ли за хапване ?
Веднъж дневно да тичаш е достатъчно. Смени диабетичната храна с домашен мед.
29.09.09
15:33
исках също да попитам дали е нормално, ако съм решил да отслабвам на ден да ям по 1-2 филии хляб ?
приемливо ли е ? или изобщо не трябва да се яде ....
защото съм вхувал че хляба съдържа неща, от които организма се нуждае ...
Мнението беше редактирано от 3gnl на 29.09.09 15:35.
29.09.09
16:55
казано от 3gnl на 29.09.09, 15:33:
исках също да попитам дали е нормално, ако съм решил да отслабвам на ден да ям по 1-2 филии хляб ?
приемливо ли е ? или изобщо не трябва да се яде ....
защото съм вхувал че хляба съдържа неща, от които организма се нуждае ...
Може и от хляб да си набавяш въглехидрати,но да е пълнозърнест и то истински пълнозърнест.Аз ям Вита -без брашно дето пише на него,тва е от пшеничен шрот и съм доста доволен от него,срявнявайки го с домашнонаправен пълнозърнест хляб мисля 99,9% че е истински.Има и други добри хлябове,гледам някои са доволни от бонус,но от него не съм хапвал .
30.09.09
11:47
вие вярвате ли им или пробвал ли я някой тия хапчета, който ги рекламират в ийнтернет от америка ... дето се отслабвало много
или пък тази машинка на телешоп .. как се казваше забраваих ... една зелена, дето имала и сауна ефект и за 3 месеца отслабваш ... , която действа под някакви вибрации
30.09.09
12:56
казано от 3gnl на 30.09.09, 11:47:
вие вярвате ли им или пробвал ли я някой тия хапчета, който ги рекламират в ийнтернет от америка ... дето се отслабвало много
или пък тази машинка на телешоп .. как се казваше забраваих ... една зелена, дето имала и сауна ефект и за 3 месеца отслабваш ... , която действа под някакви вибрации
Ако имаше лесен и безопасен за здравето начин да си слаб, нямаше да има дебели богати хора. Ако дебел и слаб си правил секс - ще ме разбереш.