27.09.09
14:41
Някои има ли лични впечатления ? Коя фирма/продукти са по-добри ? Така и не получих много инфо покрай 3-AD и дали има реални резултати от него. А какво мислите за продуктите на EST ? Моля, само лични впечатления по темата - дали реално е имало ефект от някои от горните продукти и как ги е комбинирал ? Продуктите на EST по-меки ли са от тези на Anabolic ?
Темата беше редактирана от CARL_FX на 27.09.09 14:51.
1во - без масс фх другите 3 продукта са хормонални
2ро аз не съм доволен от ЕСТ
3то незнам дали ги има налични покреи тоя банАН на ФДА
27.09.09
18:38
Ако твоята цел е възможно най-силният продукт или комбинация , се на сочи към Fast Action Pharma - Superdrol + Di-Stianozol, или директно на Sustadrol. Ако си начинаещ в тази област, добра комбинация като за първи път ще е H-Drol и Methyl E, или H-Drol и Propadrol. 3-AD повече няма да съществува.
27.09.09
19:57
Предлагам ти Anabolic Xtreme - Mass FX + Hyperdol, най-добрият натурален стак !
с година и половина съм стаж в залата, 22 години, 1.82 см 80 кг...целта ми е да кача максимално чиста мускулна маса. Благодаря на тези, които отговориха. Superdrol + Sustadrol ? Как и кога ?
Мнението беше редактирано от CARL_FX на 28.09.09 06:17.
28.09.09
06:41
Много малък ти е стажът в залата за да скачаш на подобен род продукти. все още имаш какво да постигнеш и с основните добавки. Безсмислено е да се комбинира Супердрол със Сустадрол поради простата причина, че Сустадрол съдържа доволна доза Супердрол.