За протеина сутрин!!!!!!!!!!!

28.03.04
17:06

Ами искам да попитам кой зима протеин сутрин и какъв?
Vanisher ми каза че зима SHIH-HO сутрин и WTC85% след тренировка или преди лягане!!!Я кажете тва има ли ефект и по колко протеин общо да пия не ден?1x33gr ili 2x33gr ili 3x33gr?????????

В период за маса сутрин не взимам протеин а си правя обилна въглехидратна закуска (предимно плодове) или пък пия мляко (поне литър прясно, кисело не обичам особено).

В период за релеф (както съм сега), пия 2 айряна или 500 мл прясно мляко, или понякога суроватъчен протеин 40 гр. Понякога, като не ме мързи да си купя, хапвам и един кроасан.

Та по отношение на твоя въпрос първо исках да конкретизирам двата периода. За вида протеин всичко зависи от парите, с които разполагаш, идеята ти (маса, релеф, тонус и т.н.), както и от кой град си все пак, защото като ти кажа какво има в София например, не съм сигурен, че ще го има при теб (често стават подобни разминавания).

28.03.04
20:09

1.Nali prqsnoto mlqko ne e mnoo hubavo v period za relef??????
2.Ami az sam ot Plovdiv i imam 92% na Musashi.Piq samo sled trenirovka ili predi lqgane!!!Az sq iskam da svalq malko maznini no da ZAPAZQ muskulnata masa!!

ВН

28.03.04
23:31

Нека еднократната ти доза да бъде около 45 гр прах, което значи около 40 гр протеин. Взимай го след тренировка, за да се възтановяваш бързо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1