Компетентни мнения , съвети и препоръки от хора с личен опит и стаж в приемането на добавки.

Темата е заключена.

29.09.09
00:28

Здравейте на всички , искам да задам и аз няколко въпросчета.На почти 18 години съм и тежа 65 килограма висок съм 175 см.Така занимавам се с футбол , а преди с хандбал изобщо спортове с много тичане практикувам вече доста време , но досега не съм употребявал добавки.Гледам от противници и съотборници и осъзнавам , че без добавки е много трудно.В момента търси сила , издръжливост и възстановяване , за да мога да остана и аз конкурентно способен , не че сега не съм ?!.Затова изчестох доста и съм се спрял на няколко продукта като искам вашите компетентни мнения за това коя е най - добрата комбинация.Харесал съм си на OPTIMUM NUTRITION CGT 10 (търся сила чрез тая комбинация на креатин , глутамин и таурин.Ходя на фитнес 2 - 3 пъти във взависимост от програмата имам някакъв стаж , въпреки че съм прекъсвал , около година съм прекарал в фитнес залата) , OPTIMUM NUTRITION BCAA 1000 caps - 200 caps (за възстановяване аминокиселини с разклонена верига ?!) , Adam men’s vitamines 60tabs (с него също търся възстановяване и ми казаха , че са доста добри витамини) , 1,3-dimethylamylamine 200caps (за прилив на енергия преди мачове и тук отварям скоба в скобата (забранен ли е медикамента , п.с. кленбутерол не приемам! др предложения , ако имате давайте).Целта ми е пак казвам да стана малко по жилав , пъргав , бърз , издръжлив и силен чрез усилени тренировки и вече медикаменти.Възстановяването също ми е важно.Не искам да взимам забранени медикаменти , да помпам излишно във фитнеса (нямам цел да ставам здравеняк) и да качвам ненужна маса.Мерси предварително.

П.С. Бюджета ми е около 150 - 200 лв. като гледам цените в сила.бг на тези четири продукта мисля , че ще стигнат.Вие кажете какво да направя най - добре и как да ги комбинирам.

Темата беше редактирана от azyasen на 29.09.09 00:30.

СБ

29.09.09
04:40

Замени BCAA на капсули/таблети с изгодни БЦАА на прах. Чисто самоубийство е да се купуват БЦАА на капсули - излиза около 4 пъти по-скъпо/неизгодно.

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 29.09.09 05:05.

29.09.09
06:36

Добре мерси за съвета , дай линк предложи такива на прах някакви .. иначе като цяло за другите добавки добре ли съм се ориентирал и последната забранена ли е ?!

29.09.09
06:38

Здравей.Най-изгодните BCAA на прах са тези:

silabg.com/bg/6138-BPS-Anabolic-411-Extreme-BCAA-500g.html

silabg.com/bg/3984-PRIMA-FORCE-BCAA-POWDER-500-grams.html

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 29.09.09 06:38.

29.09.09
07:03

Мерси ще го имам впредвид иначе като цяло за другите продукти нещо ? за CGT на ON , за витамините и за последната добавка нещо ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1