Процент мазнини

PA

29.09.09
16:32

Извинете  но не знаех в кой раздел да сложа темата и затова я слагам тук.
Искам да попитам за този процент мазнини.Сега сам в процес на сваляне  и  не  бях тренирал 2 години поради контузия в кръста.И оттам качих много кг до 90 кг станах до май месец при ръст 177см.
Сега вече съм доста по добре около 79 кг.
Така значи оня ден докато си разхождах по главната в Пловдив видях безплатно измерване на кг и мазнини.
Измериха ме,обаче имаше 2 вида мазнини вътрешни Fat около 14 %(по органите поне така  ми казаха)  и BMI това били телесните мазнини а те  около 24%.
Някой може ли ми обясно каква точно е разликата между 2 вида мазнини и как би било да смакна тези 24% за 14% ми казаха че било в нормите а при телесните мазнини съм бил с малко повече от нормите.

29.09.09
18:07

На какъв уред ти ги измериха?

PA

29.09.09
18:19

Незнам как се казва хващаш уреда с 2 ръце( уреда има вид  на нещо като волан  от формула 1 или нещо като джоистик за playstation) ,и след  това изпъваш 2 ръце и то ти ги отчита.

GO

29.09.09
18:24

Тези уреди са адски неточни..! :)

PA

29.09.09
19:39

казано от Bezgreshniat на 29.09.09, 18:24:

Тези уреди са адски неточни..! :)

Каде има по точно преди преди помня че в аптека Марица имаше нещо подобно там ти изкарваше почти всички жизнени показалели или се бъркам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1