The filthy fifty

50 box jumps
50 jumping pull ups
50 swings 16 кг пуд
50 walking lunges
50 knees to elbows
50 push press 15 кг лост
50 wall ball shoots
50 burpees
50 jump ropes

For time

Моето време - 29 мин 30 сек. Имаше малко чийтинг но няма как - просто нямам условия. Примерно - скоковете се правят върху 24 инчова плиометрична кутия - аз скачах върху степер повдигнат на най-високото (някъде 40 см), wall ball shoots правих с мед топка 6 кг, но не “стрелях” по стената - само имитирах движението без да изхвърлям топката, че ако взема да хвърлям топки по стените ще ме изхвърлят от фитнеса.
Бърпитата без лицева. Скачането на въже в оригинала е Double under - на 1 скок въжето трябва да ти мине 2 пъти под краката, но аз това досега не съм го пробвала, ще трябва да го науча.
Като цяло не си давах адски много зор - просто исках да го завърша за по-малко от 30 мин. Не съм го правила досега и исках да се запознаем. МНого е тежък. Изцеди ме яко. След време ще пробвам да си давам много зор да видим за колко времем ще стане :)

Чакам и някой друг да го пробва

02.10.09
08:54

Хохо, аз това го бях правила..отдавна...с модификации също...
Бях мноого доволна след него :)

Може да пробваш Синди...много гадна кучка е, мен лично ме измъчи повече от това :)

02.10.09
17:21

това с въжето ми е супер проблем, имам добра координация на движенията, но тва въже ме влудявааааа...:)))...иначе този комплекс е супер, условия трябват...

28.10.12
15:39

28.10.2012 г. - 34:32 Това май бяха най-бавните 50 бърпита в живота ми. Вместо скокове на кутия и DU правих tuck jumps, вместо изхвърляне на топка, тръстър с 20 кг щанга. Набиранията без скачане, бърпитата с лицева, суинга с дъмбел 15 кг.

Мнението беше редактирано от Zenith на 28.10.12 15:40.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1